diplomat написа:Кашчей написа:Paul Scholes написа:Фен на Юнайтед, ама въобще не е писал за Юнайтед, нито е писал в темите за Юнайтед. С този ник само следя темите на Юнайтед и от време на време да напиша нещо там, но от стария половината ми даже повече от половината мнения са точно в онзи подфорум. Не че някой го интересува, но просто казвам, ако случайно Кашчей тръгне да ми казва, че и аз нямам никакви мнения в подфорума на Юнайтед.
Какво знаеш ти за МЮ, варненско недоносче? Преживял ли си изпадането във втора дивизия и триумфалното завръщане? Гледал ли си Бест и Чарлтън, Браян Робсън, Денис Лоу?
Ти нямаш години, за да си бил роден, когато МЮ прави своето завръщане в Европа, на финала за КНК с Барселона и двата гола на Марк Хюз, но даваш компетентни мнения!
Байгън от хлапета, които мислят, че футболът е измислен 10 години, след тяхното раждане
Тоест, младите хора не разбират от футбол...?![]()
![]()
Каква е границата, 50 или 60 години?
Някъде нещо за младите, като обобщено понятие да съм казал? А това, че си мислят, че футболът е измислен с тяхното раждане си е така, защото и аз съм бил същият в даден времеви период. Разлика обаче има и няма как да няма, защото времената са други и технологиите са различни. До преди 20 години не можехме и да мечтаем да гледаме друг футбол, освен нашия, с изключение на мачовете от ЕКТ, но пак с наше участие (без финала, който никога не е бил с българско участие), а сега е съвсем, съвсем друго и естествено, специалистите, които гледат футбол по телевизора само, са в пъти повече и всичко знаят и разбират. Колкото са им по-малко годините, толкова повече знаят.