Поне не е скучно тука
Мнооооо яко
Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб
Въпреки, че съм от другия отбор смятам, че по какъвто и да е начин Ботев трябва да съществува. И съм сигурен, че един отбор с толкова верни фенове не може да изчезне. Единственото което е необходимо е феновете да са обединени и да са заедно каквото и да решат да правят, а не да се карат помежду си. Между другото щом смятат да събират пари, защо не съберат малко пари и да ги дадат на футболистите, които изиграха есенния полусезон. Мисля, че момчетата го заслужават.
П.С. Много добре знам сега какво ще напишат някои и им пращам много поздрави

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:Въпреки, че съм от другия отбор смятам, че по какъвто и да е начин Ботев трябва да съществува. И съм сигурен, че един отбор с толкова верни фенове не може да изчезне. Единственото което е необходимо е феновете да са обединени и да са заедно каквото и да решат да правят, а не да се карат помежду си. Между другото щом смятат да събират пари, защо не съберат малко пари и да ги дадат на футболистите, които изиграха есенния полусезон. Мисля, че момчетата го заслужават.
Много поздрави от мен! Мисля, че истинските фенове трябва да точно така да постъпват!
А сега по темата - за пари каквото и да си говорим, няма да се получи. Сигурен съм в това! Има доста хора, които дори и билет не искат да си купят, а какво остава за събиране на суми! Ако беше така, всеки повече хора щяха да си купят акции на времето и сега нямаше отбора да е в ръцете на Селския! А то тогава стана така, че поставени лица купиха повечко акции, които в последствие ги прехвърлиха на Христолов. Защото в първият Устав на АД-то, никой нямаше право да купи повече от 15% от общия капитал (ако не се лъжа, първоначалния капитал на Ботев 1912 АД беше 400 хил.лв.). Та въпроса с парите е мн.сложен. А като се върна назад, и от това което написах, се сещам, че предатели около клуба винаги е имало, ще ги има и занапред.
Има и фенове, които също са били, дори и от врмето на Васко Нинов и знаят за какво говоря. Аз лично, ходя по събрания, откакто съм имал първа възможост. Бях и в Новотела, когато Нинов се появи като месия, бях и в Панаира, кога Селския се посрещна с голям ентусиазъм. Повече не ми се говори на тази тема.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Честно да ви кажа, даже закъсняваме с правенето на нов отбор.Трябваше още миналата година след провала на сделката с Кръстева да се направи новият отбор и да му е..м майката на селяка.Може да си го държи т.н. "отбор" в джоба си.Нищо не функционира в него и нищо няма, като хората, че и пари ще иска.Нормалните хора искат пари за отбори, но имат отбор или предлагат нещо, а той освен нищо и дългове .....просто голям смях
.Аз ако съм на мястото на италианците, няма да му го купя т.нар. "отбор" с няколко милиона дългове.По-добре да си направят свой отбор ще им излезне най-малкото 2 пъти по-евтино.Да си го забий някъде отзад т.нар. "отбор" хахахаха смях си Изроде с исканията си за продажба

What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Does it matter
- botev_1912
- Контакти:
Само да попитам дали не е по правилно да се направят 2 или даже 3 нови отбора - че ако е само един и не потръгне - после да не си губим времето да правим 2-и 3-и и т.н.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Ей баси мамата!!!
абе вие изобщо четете ли на другите мненията или само повтаряте едно и също като развален грамофон!
ДОКАТО НЕ СЕ ЗАКРИЕ ОФИЦИАЛНО ОТБОРА НОВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ!!!
Ако се случи най-лошото тогава ще си мерим пиш*ите
Вие почнахте дори и да се карате все едно новия отбор е вече факт!
Поемете дълбоко въздух погледнете на ляво после на дясно и се успокойте малко!
Имам чувството, че тук пишат деца на 14,15 години
абе вие изобщо четете ли на другите мненията или само повтаряте едно и също като развален грамофон!
ДОКАТО НЕ СЕ ЗАКРИЕ ОФИЦИАЛНО ОТБОРА НОВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ!!!
Ако се случи най-лошото тогава ще си мерим пиш*ите
Вие почнахте дори и да се карате все едно новия отбор е вече факт!
Поемете дълбоко въздух погледнете на ляво после на дясно и се успокойте малко!
Имам чувството, че тук пишат деца на 14,15 години
botev_1912 написа:Само да попитам дали не е по правилно да се направят 2 или даже 3 нови отбора - че ако е само един и не потръгне - после да не си губим времето да правим 2-и 3-и и т.н.
Подигравай се колкото си искаш, но в момента има 2 варианта: или си оставяш със сегашният христоловски начин на мислене, или правиш нещо като хората (нов отбор, нов начин на мислене).Извинявай ама от такива, като тебе за това сме на този хал, все да се надяваме.НЕ ВЗЕМЕМ ЛИ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ НЕ СТАВА.И това с ликвидацията на стария и т.н., да попитам до кога ще чакам аз на христолов отбора да се самоликвидира.10 години чакам и не искам да чакам още 10 поне.Като ти харесва сегашният христолов отбор, седи си при него, подкрепяй си го и издигай пак лозунги: още малко и селяка ще се откаже, няма нужда от нов отбор, ще има сделка и т.н.Наслушали сме се всички и на доста от нас ни писна да слушаме една и съща песен.Стой си при сегашният "отбор", който дори не е Ботев за мен а е ФК Христолов, на нас другите ИСТИНСКИ фенове не ни харесва това и искаме да направим промяна.Който му харесва христоловия "Ботев" (защото освен името нищо друго няма с Ботев) да си седи там и много му здраве, не ни трябват фенове такива-примиренчески.Аз искам, чисти, истински Ботев а не христоловски с обещания.Това е.
What about my broken heart
Does it matter
Does it matter
-
- Контакти:
И аз преди време подкрепях идеята за нов отбор, но с времето взех да мисля, че това е немислимо. Няма смисъл от това. Наистина ако след това дойде някой друг като селянина пак ли ще правим нов отбор. Не става така! Само ако отбора се обяви във фалит. До тогава май само ще се надяваме на чудо. Явно че никой не вярва че съдбата на Ботев зависи от нас. Няма да е зле да се пусне тема за гласуване на нов отбор просто да видим как са нещата. Аз съм твърдо против! Не трябва да оставим селянина да спечели!
-
- Контакти:
И аз преди време подкрепях идеята за нов отбор, но с времето взех да мисля, че това е немислимо. Няма смисъл от това. Наистина ако след това дойде някой друг като селянина пак ли ще правим нов отбор. Не става така! Само ако отбора се обяви във фалит. До тогава май само ще се надяваме на чудо. Явно че никой не вярва че съдбата на Ботев зависи от нас. Няма да е зле да се пусне тема за гласуване на нов отбор просто да видим как са нещата. Аз съм твърдо против! Не трябва да оставим селянина да спечели!
1.Аз преди доста време писах за това да се пусне една анкета : да или не на нов отбор. Подкрепям напълно.
2.Мисля че след 10год. на дали ще позволим да дойде втори селски начело на любимия отбор.
3.Точно ако останем с чакането на сделката, селския ще спечели.
Ново отборче е добра идея.Като се има в предвид че надали на света има луд човек който да купи ФК Христолов със няколко милиона задължения и нищо насреща. Е не точно нищо продава към 100 000 хиляди фена. Но ако тези фенове си направят нов отбор и вече не ебават стария тогава незнам какво точно ще продаде.
Вижте така или иначе този клуб ще фалира, но дори и така да е собственоста си остава на селяка. Не че след време не може да му се откупят името и емблемата. Даже е много по добре от колкото да следваме примера на съгражданите от Велбъжд. Поне ние ще си припознаем нашето
От всичко което избройх остава само извода че нов отбор ще ни спести само време и едно чисто начало. А според мене това е важно. Наближава 100 годишнина. Срамно ще е да сме някъде по селските групи.
- rump_shaker
- Контакти:
bate goiko написа:
1.Аз преди доста време писах за това да се пусне една анкета : да или не на нов отбор. Подкрепям напълно.
2.Мисля че след 10год. на дали ще позволим да дойде втори селски начело на любимия отбор.
3.Точно ако останем с чакането на сделката, селския ще спечели.
Какво ще спечли сексия. Нови дъглове? Мисля че края му се вижда не селю. Поне такова е моето мнение.
Нали знаеш поговорката - Никога не казвак никога!!! Ние преди селския не сме си предтсавяли че сега клуба ще е пред заличаване! Човек никога не може да бъде сигурен в бъдещето. Но това не е веажно в случая. Все пак всичко различно от селското е по-добре за момента