Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Мен като фен не ми пука .. аз съм на мача. Ама особено с това неплатено отопление да не се изпоконтузят играчи и на двата отбора. Щото едно е да ти се хвърли с двата крака Борко Галчев, друго си е да ти се хвърли пак той ама на минусови температури

[center]

[/center]

[/center]- Red_Girl
- Контакти:
Добро утро!! Какъв приятен снежец.
Очаквам на дербито да няма много хора...
Бтв в за някои места е наистина опасно днес.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

MaRTo1233 написа:Мен като фен не ми пука .. аз съм на мача. Ама особено с това неплатено отопление да не се изпоконтузят играчи и на двата отбора. Щото едно е да ти се хвърли с двата крака Борко Галчев, друго си е да ти се хвърли пак той ама на минусови температури![]()
Ай ше го туря на приятелките им. Те футболисти ли са, или балерини? Ще играят, не е кой знае колко студено. Като потичат малко и ще се стоплят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И аз имам някви съмнения, че ще го отложат. Въпреки, че в Русия се играят мачове на доста по-сурови условия.
Но като познавам мисленето на тия от БФС, най-вероятно няма да се играе днес. 
Сватбата ще има тежката свирка да отсвири ще се играе или не .Според мен ще се 
Вие луди ли сте, как ще отложат мач на положителни температури и два санта сняг? Тва не е сериозно.

- Red_Girl
- Контакти:
rhaegar написа:Вие луди ли сте, как ще отложат мач на положителни температури и два санта сняг? Тва не е сериозно.
Я отивай да риташ!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- modor
- Контакти:
Red_Girl написа:rhaegar написа:Вие луди ли сте, как ще отложат мач на положителни температури и два санта сняг? Тва не е сериозно.
Я отивай да риташ!![]()
На Мелмак, ритат котки
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
modor написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Вие луди ли сте, как ще отложат мач на положителни температури и два санта сняг? Тва не е сериозно.
Я отивай да риташ!![]()
На Мелмак, ритат котки![]()
Оле, как не ми се излиза по-късно...
Офтопик:

modor написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Вие луди ли сте, как ще отложат мач на положителни температури и два санта сняг? Тва не е сериозно.
Я отивай да риташ!![]()
На Мелмак, ритат котки![]()
На мен не ми плащат в хиляди за тая работа