Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот volf » 29 май 2017 23:34

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Той успя да ни елиминира с ваша помощ в идущите 2 години и сега безпрепятствено ще атакува групите на ШЛ.

:shock: Излъгал е УЕФА, че сте нов клуб, така ли? И в какво точно се състои тая помощ от тези "вие" ? И кои смяташ, че сме тия "вие"?

Баце, в такъв филм си влязъл, че идея си нямаш. За твое добро се надявам, че умишлено пишеш това, а не го вярваш наистина.

Нямам предвид това, макар че и тук може да има пръст. Вероятно утре неговите кукли на конци ще спечелят търга. Грешката ми е, че с това той ще си осигури още по-дълъг безгрижен период.

А бре Вие да не ползвате засекретяваща апаратура за смисъл?!!! :shock:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 май 2017 23:40

vaskonti написа:
гражданин от село написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:СМ каза, че годишният им бюджет е 30+ милиона, за 7 години се получават 200 милиона разходи. Да не пропускаме, че едни кораби бяха нарязани, за да се плащат заплати по 30-40 хиляди евро.

Да, а на СМ можеш да се вярва, той е вътрешен човек и знае, нали?
Как смяташ, дали през 2011-2014 пак е бил 30 милиона, ако изобщо някога е бил толкова? Ти осъзнаваш ли, че такъв бъджет означава целия първи състав плюс всички треньори, ама всички и плюс още някой да взима заплати по 1 милион годишно?

Що си мислиш , че бюджет означава ... заплати :roll: Заплатите са само ЧАСТ от бюджета ;) Както и да го въртиш и сучиш , тезата ти е безумна без да имаш конкретни данни , това е !!!

Добре. Не знам как по-ясно да те питам, но ще пробвам пак. Първо, пак ще кажа, че конкретни данни за приходите има.
Второ, Ганчев как ще постигне резултати ако не осигури подобен бюджет - за заплати, за бази, за класа, за каквото още там си избереш?
Честно ти казвам, ако и сега не вденеш, отказвам се.

Ами виж ги отборите на Спарта Пр и Бате Борисов колко години играеха в ШЛ и с какви играчи.Не знам на Петев бевшия отбор каке, но хърватите винаги са вадили продавали скъпо футболисти.

Знаеш ли бюджетите на тия отбори?
Чехите и хърватите имат школа с име, тям футболистите излизат научени и грамотни, а не чалгари. Затова продават скъпо и има защо да са скъпи. А ако Ганчев не разчита на класни чужденци, а разчита да инвестира в юноши....ще чака години наред за успехи. А нещо не ми се вярва такива да са му плановете.

Не знам какви са им били бюджетите, но изключвам от тях голямо (нерегламентирано) разходно перо, което има Домуса. :mrgreen: Не вярвам чехи и футболисти от бившия СССР да са поручавали дори и половината от парите, които се спрягат по медии за заплати в Лудогорец.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 май 2017 23:42

vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Той успя да ни елиминира с ваша помощ в идущите 2 години и сега безпрепятствено ще атакува групите на ШЛ.

:shock: Излъгал е УЕФА, че сте нов клуб, така ли? И в какво точно се състои тая помощ от тези "вие" ? И кои смяташ, че сме тия "вие"?

Баце, в такъв филм си влязъл, че идея си нямаш. За твое добро се надявам, че умишлено пишеш това, а не го вярваш наистина.

Нямам предвид това, макар че и тук може да има пръст. Вероятно утре неговите кукли на конци ще спечелят търга. Грешката ми е, че с това той ще си осигури още по-дълъг безгрижен период.

Виж сега. Тук ми обяснявате как бюджета му бил 30 милиона и как, видиш ли, за 7 години се бил набутал над 100 милиона. За да прецака ЦСКА. Сега пак щял да даде на търга 7-8 милиона - пак за да прецака ЦСКА. След което, забележи, да си живеел безгрижно дълги години и съответно да продължи да набутва десетки и стотици милиони. Но ще го грее мисълта, че е съсипал ЦСКА.
Ами, извинявай, ти сериозно ли ги мислиш тия небивалици?

Точно обратното е Васко , ТИ се опитваш да правиш сметката без кръчмаря , ние ти казваме , че без да знаеш какви са разходите няма как да правиш БАЛАНС само на база - приходи ;) А , че Гела кво му е ... миналия месец нали му опростиха едни 55 милки , ти за едни 15 вдигаш джангър , ама не те чух да протестираш срещу това безобразие нали !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 май 2017 23:45

vaskonti написа:Едно участие в групите е напълно достатъчно защото то води след себи си спонсори, рекламодатели, отделно са нужни и точно 2 прилични трансфера от по 2-3 милиона, което е напълно реално. А дори и да не стане, всъщност важното е да ги избие за 5 години, колкото е срока за погасяване на дълговете. А това вече е повече от постижимо.

Едно участие в групите на ШЛ - да, но с едно участие в групите на ЛЕ плюс другите неща, за които пишеш... не съм сигурен, че това е достатъчно за 15 милиона плюс след пет години. Но да приемем при всички случаи, че това е достатъчно. Това е оптимистичният вариант. Реалността е, че 95 процента от професионалните футболни клубове почти ежегодно приключват на загуба. Шансовете да не се стигне до оптимистичния вариант, който чертаеш са много големи. Я има успехи в Европа и изходящи трансфери, я - не. Във футбола в дългосорочен аспект малцина излизат на печалба, независимо дали ще оздравяват, слагат тирета, с публика, без публика... все тая. Не се опитвам да кажа, че Ганчев не можеше да оздравява, а че да се чертаят някакви сценарии за оздравяване и моментално избиване на дълговете е прекалено... оптимистично.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 май 2017 23:45

vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:

Виж сега. Тук ми обяснявате как бюджета му бил 30 милиона и как, видиш ли, за 7 години се бил набутал над 100 милиона. За да прецака ЦСКА. Сега пак щял да даде на търга 7-8 милиона - пак за да прецака ЦСКА. След което, забележи, да си живеел безгрижно дълги години и съответно да продължи да набутва десетки и стотици милиони. Но ще го грее мисълта, че е съсипал ЦСКА.

Той има пари, много пари. Как ги е спечелил, един Господ знае, един Господ ще го съди. Нека финансира проекта си, нека участва в ШЛ, но да не пречи на ЦСКА с нефутболни средства.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 май 2017 23:49

CSKA 78 написа:
bilyaletdinov написа:Този феноменален и невероятен Боби Михайлов, какви изключения е искал от УЕФА?
БФС моли, УЕФА да си наруши разпоредбите...

Точно така! Документите трябваше директно да се подадат, без да се пледира за някакви изключения! Това си е направо отбиване на номера! Защото правилото на УЕФА обхваща нови тимове, които получават спортно предимство чрез преименуването! А ЦСКА не е получил такова предимство! ;)

Тва сериозно ли бе Умник?Лиценза не е спортно предимство?Ебалла!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2017 23:52

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:

Той има пари, много пари. Как ги е спечелил, един Господ знае, един Господ ще го съди. Нека финансира проекта си, нека участва в ШЛ, но да не пречи на ЦСКА с нефутболни средства.

Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?
Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 май 2017 23:55

vaskonti написа:Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.

Това откъде го измисли?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 май 2017 23:55

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:

Така и не разбрах какво е мнението на Васко за участието в търга утре на фирми, зад които не е ясно кой стои и от къде идват парите? Как е със задкулисието? Може да е отговорил, но да не съм видял.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 май 2017 23:58

Groucho написа:
vaskonti написа:Едно участие в групите е напълно достатъчно защото то води след себи си спонсори, рекламодатели, отделно са нужни и точно 2 прилични трансфера от по 2-3 милиона, което е напълно реално. А дори и да не стане, всъщност важното е да ги избие за 5 години, колкото е срока за погасяване на дълговете. А това вече е повече от постижимо.

Едно участие в групите на ШЛ - да, но с едно участие в групите на ЛЕ плюс другите неща, за които пишеш... не съм сигурен, че това е достатъчно за 15 милиона плюс след пет години. Но да приемем при всички случаи, че това е достатъчно. Това е оптимистичният вариант. Реалността е, че 95 процента от професионалните футболни клубове почти ежегодно приключват на загуба. Шансовете да не се стигне до оптимистичния вариант, който чертаеш са много големи. Я има успехи в Европа и изходящи трансфери, я - не. Във футбола в дългосорочен аспект малцина излизат на печалба, независимо дали ще оздравяват, слагат тирета, с публика, без публика... все тая. Не се опитвам да кажа, че Ганчев не можеше да оздравява, а че да се чертаят някакви сценарии за оздравяване и моментално избиване на дълговете е прекалено... оптимистично.

И аз се питам що ли всички клубове играещи след групите на ШЛ са все с огромни дългове.Май само Байерн е някакво изключение.

Върни се в “ЦСКА”