Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2016 17:22

pampi написа:Така като гледам, вашият проблем не е комунизма, а това, че не ви се бачка кърска работа на село, на слънце ви се седи само когато сте на плажа. Мислите се за богоизбрани и още по-лошо смятате тези, които ви отглеждат хляба и ви доят млякото за балами. Горките...

Оо не! Как можа да си помислиш, че на някой не му работи "кърска работа" на село. Това е мечтата на всеки човек. Тъкмо няма нужда да ходи и на училище и да се мъчи с такива неприятни мисловни дейности. На всеки да се зачисли по една лопата и да почва да копае! :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2016 17:26

Thsmith написа:
pampi написа:Така като гледам, вашият проблем не е комунизма, а това, че не ви се бачка кърска работа на село, на слънце ви се седи само когато сте на плажа. Мислите се за богоизбрани и още по-лошо смятате тези, които ви отглеждат хляба и ви доят млякото за балами. Горките...

Оо не! Как можа да си помислиш, че на някой не му работи "кърска работа" на село. Това е мечтата на всеки човек. Тъкмо няма нужда да ходи и на училище и да се мъчи с такива неприятни мисловни дейности. На всеки да се зачисли по една лопата и да почва да копае! :lol: :lol:

И ти си мислиш, че като си ходил на училище, някой е длъжен да те дондурка... :lol: Ако замръкнеш в гората можеш ли оцеля до сутринта бе, мислителю?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2016 17:27

GOLEADOR написа:Ако си бил студент по право през 1989 ( да речем средна възраст - 23 години ) сега тези хора са на 50!Това са съдиите и прокурорите които раздават правосъдие в страната.Да обвиниш тези хора в комунизъм е нелепо.Не забравяй,че най-дейните в протестите бяха те (студентите).Макар тогава всички да бяха на улицата и протестираха срещу режима на ТЖ и да се откроиш наистина трябва да си много деен.Сега видя резултата от проучването,55% одобрение за ТЖ.

Значи най дейните протестери са били г-жа Пръмова, гарда на озни правешки бандит-терорист, Агент Гоце, Никола Филчев, Николай Маджаров, кокошката мая и ко? Ааа... чакай. Волен трябва да е пример за протестер. Едно време писал оди за свалянето на Альоша и това доказва, че в него няма нищо комунистическо.

pampi написа:И ти си мислиш, че като си ходил на училище, някой е длъжен да те дондурка... :lol: Ако замръкнеш в гората можеш ли оцеля до сутринта бе, мислителю?

Кой трябва да ме дондурка? Нещо изгубих нишката с искането някой да те дондурка и пращането да копаеш :lol:

Що се отнася до въпросът ти, може ли просто да не помислиш и да не ходиш в гората или поне да не го правиш без водач и необходимите пособия? Изобщо да не се подлагаш на ситуации засягащи оцеляването ти? :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2016 17:35

Thsmith написа:
GOLEADOR написа:Ако си бил студент по право през 1989 ( да речем средна възраст - 23 години ) сега тези хора са на 50!Това са съдиите и прокурорите които раздават правосъдие в страната.Да обвиниш тези хора в комунизъм е нелепо.Не забравяй,че най-дейните в протестите бяха те (студентите).Макар тогава всички да бяха на улицата и протестираха срещу режима на ТЖ и да се откроиш наистина трябва да си много деен.Сега видя резултата от проучването,55% одобрение за ТЖ.

Значи най дейните протестери са били г-жа Пръмова, гарда на озни правешки бандит-терорист, Агент Гоце, Никола Филчев, Николай Маджаров, кокошката мая и ко? Ааа... чакай. Волен трябва да е пример за протестер. Едно време писал оди за свалянето на Альоша и това доказва, че в него няма нищо комунистическо.

pampi написа:И ти си мислиш, че като си ходил на училище, някой е длъжен да те дондурка... :lol: Ако замръкнеш в гората можеш ли оцеля до сутринта бе, мислителю?

Кой трябва да ме дондурка? Нещо изгубих нишката с искането някой да те дондурка и пращането да копаеш :lol:

Що се отнася до въпросът ти, може ли просто да не помислиш и да не ходиш в гората или поне да не го правиш без водач и необходимите пособия? Изобщо да не се подлагаш на ситуации засягащи оцеляването ти? :lol: :lol:

И добре да живееш стават земетресения, наводнения, избухват войни... Като ти спре тока за повече от седмица или пък като се получи сирийски вариант какво ще чиниш бе, драги? Мале, мале, колко сте заблудени...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 04 апр 2016 17:37

Thsmith написа:

Ако ми дават 1000 паунда като във Великобритания или 1000 евро като в Испания или 700 евро в Гърция защо да не бера ягоди, тиквички или портокали в България? Циганите защо ходят да работят в земеделието в Гърция или Испания, но не и в България?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 апр 2016 17:43

Uncle_Sam написа:
Thsmith написа:

Ако ми дават 1000 паунда като във Великобритания или 1000 евро като в Испания или 700 евро в Гърция защо да не бера ягоди, тиквички или портокали в България? Циганите защо ходят да работят в земеделието в Гърция или Испания, но не и в България?

Щото не можеш бе, за това! Щото не си видял що е това бачкане. Ти си само за някоя тексаска кланица,само една смяна да те опна на транжирането, дето бачкат главно мексиканци и ако не си пукнал след това от чанч и миризма няма да те чуя да споменеш САЩ и долар... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 04 апр 2016 18:57

Съжалявам, вегетарианец съм и не разчленявам или пък ям мърша. Не разбрах какво общо има земеделието с кланиците? Имам приятел в Ирландия, който взема по 480 паунда седмично в ирландска кланица и е доволен от условията и парите.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 19:59

Аз съм бачкал кърска работа бая, по ниви и градини, не ми е проблемът това. Но съм го правел за семейството ми или близки. Но не съм съгласен да гърбя без пари за някакви партийни задници, чийто гъзове са деформирани от тежките кресла в офисите и мащабните седалки в Чайките .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 апр 2016 20:16

1982 написа:Аз съм бачкал кърска работа бая, по ниви и градини, не ми е проблемът това. Но съм го правел за семейството ми или близки. Но не съм съгласен да гърбя без пари за някакви партийни задници, чийто гъзове са деформирани от тежките кресла в офисите и мащабните седалки в Чайките .....

Глей ся, бригадите си бяха полезни и весели. Да не се лъжем, не беше лошо. В събота отидохме на вилата, дедото и вуйчото ходили на лозето-подсмърчат...само 4 реда срязали( имаме 6 реда по 100 метра), закъсали го. Та се вдигнахме с моята и с тях в неделя сутринта в 7 часа, до 11 часа всичко беше орязано и вързано. За утринна ведрина един вид и за натриване на нечии носове. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 20:44

Uncle_Sam написа:
Thsmith написа:

Мдаа... Ако ягодите са вдигнати на асма няма проблем, ама да клечиш цял ден ще ти дойде нанагорно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”