Я ще излазям. Неко спорът между БаобабЪ и абрамовци продължи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:Даже и Денис Уайз игра в Европа с Милоул. Преди Абрамович какъв отбор бяхте, сега сте долари с грозна игра. Въпрос на вкус, разбира се![]()
boabbb написа:MCMXIII написа:Даже и Денис Уайз игра в Европа с Милоул. Преди Абрамович какъв отбор бяхте, сега сте долари с грозна игра. Въпрос на вкус, разбира се![]()
Обясни им, те викат, че съм пристрастен, ама с Дзола и Виали и аз ги харесвахИмаха едни много яки мачове с Барселона тогава, някъде около 2000 година
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:MCMXIII написа:Даже и Денис Уайз игра в Европа с Милоул. Преди Абрамович какъв отбор бяхте, сега сте долари с грозна игра. Въпрос на вкус, разбира се![]()
Обясни им, те викат, че съм пристрастен, ама с Дзола и Виали и аз ги харесвахИмаха едни много яки мачове с Барселона тогава, някъде около 2000 година
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:boabbb написа:MCMXIII написа:Даже и Денис Уайз игра в Европа с Милоул. Преди Абрамович какъв отбор бяхте, сега сте долари с грозна игра. Въпрос на вкус, разбира се![]()
Тогава бяхме само симпатичен отбор за повечетоАз предпочитам да ви мачкаме наред и да ни мразите, от колкото да сме ви симпатични
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Кажи им
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Пак ли се дрънкате за Арсенал и Челси?? Кво толкова делите?![]()
CTAHKO написа:boabbb написа:MCMXIII написа:Даже и Денис Уайз игра в Европа с Милоул. Преди Абрамович какъв отбор бяхте, сега сте долари с грозна игра. Въпрос на вкус, разбира се![]()
Тогава Арсен Люпен ни набиваше канчето най-редовно и затова ви бяхме симпатичен отборБием другите, пък от вас падаме
Аз предпочитам да мачкаме наред и да ни мразите, от колкото да сме ви симпатични
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта