Агитката на ЦСКА нахлу на терена и донесе служебно 0:4 за своите
Браво. Най-"великата" публика в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Агитката на ЦСКА нахлу на терена и донесе служебно 0:4 за своите
МЕЦИ написа:delqnski47 написа:МЕЦИ написа:delqnski47, не си прав.Никой нормален човек няма да си прави изводи от 100 души за останалите запалянковци...Лумпени има нявсякъде...Това ,което направиха тези днес е ...безсмислено и няма обяснение...футболът е една игра,все пак,КОМУ БЕШЕ НУЖНО ТОВА?!?!
Така е!Аз не си правя изводи от 100 души!Но това което направиха тези нещастници(визирам наркоманчетата,които подкрепяха любимия ми отбор) беше ИЗУМИТЕЛНО!И тия наркоманчета може и да са 500,може и да са 250,но заради тях всички привърженици,футболисти,треньори и шефове на ЦСКА страдат и ЩЕ страдат заради тях!
И ръководството на Локо Мездра имат вина заради организацията,но това по никакъв начин не оправдава този ДЕБИЛИЗЪМ
Аз не го оправдавам.Просто не трябва да сме крайни като тях...Да се спазват правилници и закони....НО НЕ МОЖЕ ОТ ШЕПА ХОРА ДА СЕ СЪДИ ЗА ВСИЧКИ!Надявам се ме разбра?
LSFC 1914 написа:Агитката на ЦСКА нахлу на терена и донесе служебно 0:4 за своите
Браво. Най-"великата" публика в България!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
child in time написа:Ако има справедливост ( а то няма) би трябвало както Ботев и Локомотив Пловдив от миналата година и ЦСКА да отнесе минимум 3 мача и глоба 15 хиляди !Но имайки предвид че става въпрос за ЦСКА не вярвам да се случи! Само да попитам докога тая варварщина ще продължава да властва ?
hlucho написа:child in time написа:Ако има справедливост ( а то няма) би трябвало както Ботев и Локомотив Пловдив от миналата година и ЦСКА да отнесе минимум 3 мача и глоба 15 хиляди !Но имайки предвид че става въпрос за ЦСКА не вярвам да се случи! Само да попитам докога тая варварщина ще продължава да властва ?
Ще ни накажат, спокойно! Заслужихме си го!
Qu1cky написа:hlucho написа:child in time написа:Ако има справедливост ( а то няма) би трябвало както Ботев и Локомотив Пловдив от миналата година и ЦСКА да отнесе минимум 3 мача и глоба 15 хиляди !Но имайки предвид че става въпрос за ЦСКА не вярвам да се случи! Само да попитам докога тая варварщина ще продължава да властва ?
Ще ни накажат, спокойно! Заслужихме си го!
няма кой да ви накаже бе
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
venom написа:Тогава Миньор си изпаднаха по естествен път, не бяха извадени. Не говорете глупости, досега няма случай в България отбор да е бил изваден за каквото и да било, освен Ботев, които нямаха футболисти, за да сформират отбор.
child in time написа:Но имайки предвид че става въпрос за ЦСКА не вярвам да се случи! Само да попитам докога тая варварщина ще продължава да властва ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта