Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 16 фев 2014 11:27

На Герена имат отбор, ама до лятото

Дарин Димитров

Явно е, че селекция в Левски се прави. Продадоха се и се взеха играчи. Спечелиха се пари, които бяха инвестирани в подсилване на отбора. Класата на новите е близка до тази на напусналите, на някои даже е и по-висока. Поне на книга.
Проблемът идва от факта, че през лятото Левски пак ще трябва да прави отбор. Договорът на Валери Божинов е до юни, този на Рафаел Бастос - до края на календарната година. Контрактът на Димитър Макриев също изтича след края на сезона. Като добавим Орлин Старокин и Даниел Димов, които все още не са подписали нови договори, положението определено не изглежда розово. Владимир Гаджев от години се бори за трансфер зад граница и със сигурност и през лятото ще се опита да си тръгне. Този път завинаги. На Дъстли Мулдер пък вече му омръзна от България и също ще нададе вой да си ходи.
Като теглим чертата, излиза, че шестима от сигурните титуляри на Тони Здравков ще искат да си тръгнат в края на май. Като сложим и Макриев, който няма как да измести Божинов от титулярното място, напускащите стават седем. Тук не броим и Цветан Генков, който също ще търка пейката за сметка на Валери. С него осем души ще се насочат към изхода на Герена след 4 месеца. Това си е почти цял отбор. Може да го докараме и до цял, ако погледнем реално представянето на някои от титулярите от есенния полусезон. Кевин Бру трябва да направи феноменални неща, за да си заслужи оставането в отбора. Ларсен Туре е на другия полюс и запази ли нивото си, със сигурност ще се намери кандидат за неговия подпис. Пламен Димов пък и сам не знае как още си намира място в съблекалнята.
Най-големият проблем на отбора е, че до края на март ще е зависим от Божинов и Бастос. Никой на Герена не крие, че именно на тях двамата ще се разчита най-много да донесат трофей за 100-годишнината на клуба. Да кажем, че по неведоми пътища Господни и футболни това се случи. Току-виж Валери и Рафаел вдигнали купата в края на сезона. Радост за вековния юбилей и начало на новите мъки. Защото и двамата ще си тръгнат още лятото, когато от запад или изток дойде някой с големи обещания и още по-големи пари. Ще кажат по едно "Радвам се, че бях част от Левски в този голям сезон за отбора, но е време да предприема ново предизвикателство" и ще са прави. Защото само и единствено Тодор Батков ще е виновен. Адвокатът някак си успя да скалъпи прилична селекция без пари, за да може да спаси сезона. Проблемът е, че не чува какво искат феновете. Те вече оставиха успехите на заден план и настояват да се гради нов Левски. За тях е по-важно да имат трофей на 102-ата, 103-ата или 104-ата годишнина, но този трофей да е част от някаква стратегия. Да се използва като основа на нещо далеч по-сериозно. Като онова което направи Левски на Мъри.

Източник: 7 дни спорт.
[offtopic]http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7071_20.htm[/offtopic]
А аз пък не споделям параноята на журналиста от този факт. Вие? В смисъл, ако си изиграем картите добре, то това е идеалния момент за катарзис - пълно пречистване. Без безумното включване на Димов като защитник - да си прави безумните дузпи. Гаджев спортно не се е изчерпал. Той си остава сред най-добрите вътрешни халфове, но морално сякаш вече се умори. Не мога и да го обвиня. За последните 4 години е имал над 100 колеги, кой некадърник (като Марсиньо, Генков и сие), кой добър (Гара, Грийн, Дарко, Райков, Калво) и над 7 или 8 треньора - всеки с неговите си безумици. Няма да го има и Старокин с чапите. Много сърцат футболист - един от малкото, които не предаде този клуб, ако ще и да е юноша на червените. Може би треньорите го объркаха, кой знае. Няма да го има Пелето. Стига бе, Пеле, множко ти станаха годините. Макриев и Генков - #мармайко... За Дъстли ми е криво, но... Според мен той трябва да завърши тук кариерата си. Не сме имали такъв краен защитник от Лусио насам. И въобще алтернативата 6-7 души да изчезнат лятото не ме притеснява, ако! беше останал Вутов и около него и братята Цоневи да се гради, заедно с помощта на Божинов. Та той си е бърборил с футболисти като Дел Пиеро и Буфон. От такъв все нещо можеш да научиш. Не знам за качества футболни, но самочувствие сто про има, а на малките им трява някой като Йовов или Божинов, даже и да им дърпа ушите. Та Пламен - вратар, ако Удине ни върнат малкия, ма надали, отпред - Божи86, в средата Цоневи... но Вутов... не трябваше да го продават!
Е, да ясно, че вероятно просто ще вземат един куп старчета, които ще си тръгнат след сезон, но пък Йовов... не може да няма някой коз в ръкава си.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 11:28

Като видя отбор ще приема че има отбор. И няма да го мисля докога е, ами ще се покефя на момента :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2014 11:34

Не ми се смей, но ние и сега имаме такъв. Този отбор много ми прилича на оня на Кокала - с Гонзо, и Топчо. Стари кучета, чиито последен влак спира в края на годината на тяхната гара. Сега, ако не спечелят нищо - това им е. Икакто тогава, така и сега, треньорът е повече "душа-човек", отколкото специалист. Неговата най-важна задача е да им обясни, че това ще им е. Да се стягат и да изорат терена, щото няма за кога.
Последна промяна от metodito на 16 фев 2014 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 11:36

metodito написа:Не ми се смей, но ние и сега имаме такъв. Този отбор много ми прилича на оня на Кокала - с Гонзо, и Топчо. Стари кучета, чиито последен влак спира в края на годината на тяхната гара. Сега, ако не спечелят нищо - това им е.

Ще видим...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 фев 2014 11:37

На някои хора наистина им е последен шанс да изчистят името си и да покажат, че не са пълен провал.
Ще се радвам да сторят това навръх стогодишнината и да помогнат на любимия ни Левски.
Ако пък ли не, значи са били точно това, за което сме ги мислели - неудачници.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 16 фев 2014 11:41

Дори да им е последен шанс,те като не могат да играят к'во като се напъват ? Ще се напъват до време и после,ще им омръзне.Аз все пак имам доста големи очаквания от Божинов,Бастош,Гаджев и Туре да дърпат отбора напред тоя полусезон.Въпроса е във плейофите как,ще се справим,срещу по-трудните и силни отбори.Срещу слабите беше лесно,но .. Все пак Здравков знае как се бият добри отбори,дано успее.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 11:43

Laetitia написа:На някои хора наистина им е последен шанс да изчистят името си и да покажат, че не са пълен провал.
Ще се радвам да сторят това навръх стогодишнината и да помогнат на любимия ни Левски.
Ако пък ли не, значи са били точно това, за което сме ги мислели - неудачници.

Eeeх много се надявах аз на силен, запомнящ се сезон тази година.. не титла, просто сезон, с който да се гордеем..
Вместо това засега.. съблечен треньор да ни гледа цялата планета, бутнат сектор с неясно бъдеще и т.н.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 фев 2014 12:58

Наско Сираков: Това не е Левски! 50-100 наркомани и лумпени командват този велик клуб

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=472889
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 фев 2014 12:58

Не искам да ви се мешам,ама това е малоумщина!http://www.novsport.com/news924521_1003.html Как може на футболист,който е в такава форма да се дава заплата от 25 хил.евро?!!Първите дни тренировка от 12 минути!??Еми, по този начин ще влезе във форма за Великден,но дайте да не го напрягаме много,ако не може за Великден,то ще успее за Коледа(и седмица по-късно ще си тръгне като свободен агент)!

ПП Нормалните левскари ще ме разберат,другите ще се опитат да се заядат!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 фев 2014 13:52

CSKA 78 написа:Не искам да ви се мешам,ама това е малоумщина!http://www.novsport.com/news924521_1003.html Как може на футболист,който е в такава форма да се дава заплата от 25 хил.евро?!!Първите дни тренировка от 12 минути!??Еми, по този начин ще влезе във форма за Великден,но дайте да не го напрягаме много,ако не може за Великден,то ще успее за Коледа(и седмица по-късно ще си тръгне като свободен агент)!

ПП Нормалните левскари ще ме разберат,другите ще се опитат да се заядат!

ako всичките ти мнения бяха така смислени щях да приема всичко казано от теб като искрено,но аз познавам и другата ти светлина.
Все пак за горното ти мнение си прав-прах в очите.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”