Диков и Найденов не казаха името на човека.Дали СРС-то е на Станишев или друг гей не се разбра.
http://novanews.bg/news/view/2013/06/08/51718/%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B1%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%87%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D1%81%D1%80%D1%81-%D1%82%D0%B0/?utm_source=news&utm_medium=link&utm_campaign=mostread
Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН. АНКЕТА
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
dunavfc написа:W83,любимец мой,как ти се струва новото правителство ? За кого гласува ти между другото,може да си споделил,ама съм пропуснал
Новото правителство е най-доброто, което можеше да се случи на държавата ни, след герберските резили!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
GOLEADOR написа:Диков и Найденов не казаха името на човека.Дали СРС-то е на Станишев или друг гей не се разбра.
http://novanews.bg/news/view/2013/06/08/51718/%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B1%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%87%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D1%81%D1%80%D1%81-%D1%82%D0%B0/?utm_source=news&utm_medium=link&utm_campaign=mostread
Ако беше на Станишев, мислиш ли, че Боко и Цвъко нямаше да са го пуснали? Просто отчаяните ходове на тия двамцата да спасят панделата не са интересни и на малките деца...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:GOLEADOR написа:Диков и Найденов не казаха името на човека.Дали СРС-то е на Станишев или друг гей не се разбра.
Ако беше на Станишев, мислиш ли, че Боко и Цвъко нямаше да са го пуснали? Просто отчаяните ходове на тия двамцата да спасят панделата не са интересни и на малките деца...
Те Боко и Цвъко, ако имаха реална власт и бяха "милиционери" и "мутри" отдавна да са накиснали с компромати и СРС-та голяма част от престъпния червен елит, да не говорим, че прокуратурата нямаше да смее да ги закача, нито пък ще ги имаше в ефир разни Слави трифоновци, Барековци и т.н, отдавна щяха да кретат по някоя долнопробна кабеларка. В БГ дори някоя незначителна "мутра", занимаваща се максимум с кражби трудно можеш да я пипнеш-прегази някой и после не могат да го осъдят и за 1-2 месеца, ти ми говориш Станишев някой да тръгне да го топи.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
@w84
Дам,а ти помниш ли колко компромата са пуснали през последните 4 год. ? Аз ще ти подскажа 0...Така,че и да имаха подобно СРС,едва ли щеше да стане достъпно на обществото...Тия номерца са патент на твоите хора
Дам,а ти помниш ли колко компромата са пуснали през последните 4 год. ? Аз ще ти подскажа 0...Така,че и да имаха подобно СРС,едва ли щеше да стане достъпно на обществото...Тия номерца са патент на твоите хора

- suburban
Из Уеб пространството
Вървял си един волен човек по улицата и изведнъж едно лайно му извикало:
-Ей, ибрик...
А волният човек гордо отвърнал:
-Аз не съм ибрик, аз съм български националист!
На което лайното отвърнало:
-Да бе... то и аз бях торта "гараш", ама...
Вървял си един волен човек по улицата и изведнъж едно лайно му извикало:
-Ей, ибрик...
А волният човек гордо отвърнал:
-Аз не съм ибрик, аз съм български националист!
На което лайното отвърнало:
-Да бе... то и аз бях торта "гараш", ама...
doktora25 написа:Искам само да призова тези, отговорили с ДА в анкетата да споделят какво според тях трябваше да бъде правителството и кой да бъде премиер (било в рамките на сегашното народно събрание или при нови избори на есен). С изключение на 2-3-ма които са ми ясни, много ми е интересно какво е мнението на останалите.
Е, как кой трябваше да е министър-председател ?! Разбира се Бойко Методиев Борисов ! Че кой друг ?! В България няма по-подходящ, по-умен и по-подготвен от него.

Те искат той да ни управлява още 35-40 години. Като Бай Тошо !

Не виждаш ли, че не са спряли да леят крокодилски сълзи за Бащицата ? ....
То и плюенето по Волен идва точно от същите тези. Реално Волен не е направил нищо повече от това България да има работещо правителство. Нещо, което беше крайно необходимо след като ГЕРБ ни докара до катастрофа. Иначе цяло лято щяхме да се лутаме в хаоса на безвластието, и да затъваме като държава. А наесен щеше пак да има избори.
В сегашното правителство има един турчин и в предишното имаше един турчин. Какво толкова се е променило реално ?!
Не заради ДПС, а заради анти ГЕРБ позицията му плюят по Волен.
ДПС, както винаги е удобното плашило за простите българи. ГЕРБ го развяват това плашило, защото просто няма с какво друго да спечелят избирателите си.
За 4 години се провалиха тотално и сега им остана само анти ДПС риториката да ги спасява.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Е, как кой трябваше да е министър-председател ?! Разбира се Бойко Методиев Борисов ! Че кой друг ?! В България няма по-подходящ, по-умен и по-подготвен от него.
Те искат той да ни управлява още 35-40 години. Като Бай Тошо !
То и плюенето по Волен идва точно от същите тези. Реално Волен не е направил нищо повече от това България да има работещо правителство. Нещо, което беше крайно необходимо след като ГЕРБ ни докара до катастрофа. Иначе цяло лято щяхме да се лутаме в хаоса на безвластието, и да затъваме като държава. А наесен щеше пак да има избори.
В сегашното правителство има един турчин и в предишното имаше един турчин. Какво толкова се е променило реално ?!
ДПС, както винаги е удобното плашило за простите българи. ГЕРБ го развяват това плашило, защото просто няма с какво друго да спечелят избирателите си.
За 4 години се провалиха тотално и сега им остана само анти ДПС риториката да ги спасява.
+1 Освен това никой не му е крив на Бойко че се надупи на хамериканците и държа некадърника Дянков 4 години на най важния пост в правителството. ако го беше сменил още първите 6 месеца след първите му големи издънки може би държавата нямаше да е в това критично състояние и мнозинството от народа да е стигнал до просешка тояга.
viali69 написа:Е, как кой трябваше да е министър-председател ?! Разбира се Бойко Методиев Борисов ! Че кой друг ?! В България няма по-подходящ, по-умен и по-подготвен от него.![]()
Те искат той да ни управлява още 35-40 години. Като Бай Тошо !![]()
Съгласен съм с всяка твоя дума.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Пичове, Бойко е слаб- факт! Но да ми разправяте, че има по- големи мизерници от левите и ДПС, е това вече е извращение.Няма по- гнусна сган от тях. Аз лично помня и Виденово време и т.н. Нищо не става от тях. То в целият свят от левите нищо не става. Ако от някой става, то това изключение което потвърждава правилото.
Киряксидеров дори не е достоен за коментар.
Весел уикенд!
Киряксидеров дори не е достоен за коментар.
Весел уикенд!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]