Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Old_death » 05 фев 2011 14:53

от Santiago Munezz на 05 Фев 2011 11:28

Аз пък казвам че Дембеле ще вкара още 20 гола и ще го продадът за 3-4 млн.евро.....всички големи разбирачи излязохте,гледайте си там Платини и Шеридън които имат голове колкото Дембеле за едно полувреме и трайте.

Тука не ставаше въпрос за заяждане,а за чиста логика.През есента на Дембеле му върза и вкара много голове.Това напълни платната на Батковата алчност да му поиска завишена сума.До пиянските изцепки на футболиста се отчиташе някакъв интерес към него,но така и не се намери някой да даде поисканите от мустака пари.Да не говорим,че и личния живот на Гара не се отрази положително на имиджа му.Съдейки по представянето му в предишния му клуб,той едва ли ще повтори головата си фиеста и през пролетта,което задължително ще свали цената му.Батков рано или късно ще направи една бакалска математика за разходите си около Дембеле и ще клекне на някаква сума,осигуряваща му минимална печалба и освобождаваща го от високата му заплата.Сега му е добре,защото няма губещ ход.Ако все пак успее да го продаде,феновете ще бъдат доволни от постъпленията в клубната каса,но ако не успее,вече се прилага тактиката за загрижеността на отбора в борбата му през пролетта.А сега ми кажи от къде спретна във фен темата за Дембеле Платини и Шеридан?Отвори тема за тия издънки и се кефи колкото си искаш там!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 фев 2011 14:57

Дембеле е викнат за Мали и се очаква да направи дебют като национал така че тва още повече му дига цената !

Офтопик:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 фев 2011 15:38

Middlesbrough написа:Дембеле е викнат за Мали и се очаква да направи дебют като национал така че тва още повече му дига цената !

Прекрасно! 8-) Дано се представи добре! :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 фев 2011 16:33

Old_death написа:Тука не ставаше въпрос за заяждане,а за чиста логика.През есента на Дембеле му върза и вкара много голове.Това напълни платната на Батковата алчност да му поиска завишена сума.До пиянските изцепки на футболиста се отчиташе някакъв интерес към него,но така и не се намери някой да даде поисканите от мустака пари.Да не говорим,че и личния живот на Гара не се отрази положително на имиджа му.Съдейки по представянето му в предишния му клуб,той едва ли ще повтори головата си фиеста и през пролетта,което задължително ще свали цената му.Батков рано или късно ще направи една бакалска математика за разходите си около Дембеле и ще клекне на някаква сума,осигуряваща му минимална печалба и освобождаваща го от високата му заплата.Сега му е добре,защото няма губещ ход.Ако все пак успее да го продаде,феновете ще бъдат доволни от постъпленията в клубната каса,но ако не успее,вече се прилага тактиката за загрижеността на отбора в борбата му през пролетта.А сега ми кажи от къде спретна във фен темата за Дембеле Платини и Шеридан?Отвори тема за тия издънки и се кефи колкото си искаш там!

Ти им се радвай те си са ваши звезди,господин професоре.Такива дето много знаят какво ще се случи ми са най-смешни,"съдейки по-представянето в предишния му клуб"...то ако съдехме по представянето в предишните му клубове 26 гола трябваше за 5 сезона да ги вкара,ама не е в предишния му клуб а е в Левски и тук ще продължи головата си фиеста и напролет.
А това че на тебе ти се иска да спре да вкарва е друг въпрос !!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 фев 2011 17:01

от Santiago Munezz на 05 Фев 2011 17:33

Old_death написа:
Тука не ставаше въпрос за заяждане,а за чиста логика.През есента на Дембеле му върза и вкара много голове.Това напълни платната на Батковата алчност да му поиска завишена сума.До пиянските изцепки на футболиста се отчиташе някакъв интерес към него,но така и не се намери някой да даде поисканите от мустака пари.Да не говорим,че и личния живот на Гара не се отрази положително на имиджа му.Съдейки по представянето му в предишния му клуб,той едва ли ще повтори головата си фиеста и през пролетта,което задължително ще свали цената му.Батков рано или късно ще направи една бакалска математика за разходите си около Дембеле и ще клекне на някаква сума,осигуряваща му минимална печалба и освобождаваща го от високата му заплата.Сега му е добре,защото няма губещ ход.Ако все пак успее да го продаде,феновете ще бъдат доволни от постъпленията в клубната каса,но ако не успее,вече се прилага тактиката за загрижеността на отбора в борбата му през пролетта.А сега ми кажи от къде спретна във фен темата за Дембеле Платини и Шеридан?Отвори тема за тия издънки и се кефи колкото си искаш там!
Ти им се радвай те си са ваши звезди,господин професоре.Такива дето много знаят какво ще се случи ми са най-смешни,"съдейки по-представянето в предишния му клуб"...то ако съдехме по представянето в предишните му клубове 26 гола трябваше за 5 сезона да ги вкара,ама не е в предишния му клуб а е в Левски и тук ще продължи головата си фиеста и напролет.
А това че на тебе ти се иска да спре да вкарва е друг въпрос !!!

Не зная с какво толкова те засегнах,та използваш такива обидни епитети,на фона на непрестанния ти рев във форума за реване до модераторите,но поне се обедих,че с такива индивиди като тебе всякакъв диалог е невъзможен.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 фев 2011 17:24

И кои обидни епитети съм използвал...я ми ги кажи че нещо немога да ги видя. :? :shock: :shock:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 фев 2011 19:39

Santiago Munezz написа:Аз пък казвам че Дембеле ще вкара още 20 гола и ще го продадът за 3-4 млн.евро.....всички големи разбирачи излязохте,гледайте си там Платини и Шеридън които имат голове колкото Дембеле за едно полувреме и трайте.

Подкрепям те!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 фев 2011 19:42

TodorT написа:
Middlesbrough написа:Дембеле е викнат за Мали и се очаква да направи дебют като национал така че тва още повече му дига цената !

Прекрасно! 8-) Дано се представи добре! :)

И аз му желая да се представи на ниво!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2011 00:20

Оле днес ,като гледах клипчетата с Гарата как се боричка , много се смях...Няма втори друг като него ,супер много ме кефи просто..

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 фев 2011 00:23

Радвам се, че в отбора има настроение 8-)

Върни се в “Архив”