Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Иво Тонев: Иван Вуцов влиза в управата на Левски

Мнениеот sirius123 » 17 юли 2012 18:14

Да се впрегне да поотслабне малко , да придобие добър вид и от здравословна гледна точка , че като говори да не се задъхва. Има виждания все още , макар да залита по италианския футбол.

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 17 юли 2012 18:15

Също подкрепям това назначение, въпреки че по принцип не съм голям привърженик на Вуцата. Но понякога опитът и различната гледна точка могат да бъдат от голяма полза при вземането на важно решение. Така че нека видим как ще се впише в схемата и времето ще покаже дали този ход е бил успешен. важното е сега да сем единни особено в четвъртък, а и по-нататък на стадиона!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юли 2012 18:17

RIR написа:
Мен Вуцов ме притеснява само от една гледна точка - да не е човека за "взимането" на трудните мачове и за "организацията". Просто не ми се печели така. То и да ги има и да ги няма тия неща, ще ни бъдат преписани станем ли шампиони, но Вуцов си е като "доказателство".

Прав си, че ще ни ги припишат тези работи, ако станем шампиони.Затова по-добре да купуваме каквото можем, поне ще знаем защо ни обвиняват. :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 юли 2012 18:18

Вуцата ми харесва , много ми хареса как нарече "София запад "- МАРДА ПУБЛИКА .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 17 юли 2012 18:21

RIR написа:
niki87 написа:
milen.hristov написа:Дано не съм прав но вуцовизма освен до интриги до друго не води

Ти си малоумен, бе! Иван Вуцов е играч на легендарния ни отбор от 60-те. Треньор е на великия ни отбор от 70-те. Под негово ръководство бием с 5 гола Барселона, елиминираме Аякс. Класира България на световното в Мексико, където минаваме групата. Замесен е и в последното ни класиране на голям форум. Такъв човек е добре дошъл в Левски. А такива малоумници като тебе, им дай да мрънкат пред компютъра.
Няма да е зле да си изразходиш енергията на Герена, вместо да се излагаш по форумите, с малоумията си.

milen.hristov често има крайно мнение за всеки различен от СС, така че не се пали.

Мен Вуцов ме притеснява само от една гледна точка - да не е човека за "взимането" на трудните мачове и за "организацията". Просто не ми се печели така. То и да ги има и да ги няма тия неща, ще ни бъдат преписани станем ли шампиони, но Вуцов си е като "доказателство".

Аз също смятам, че ролята на Вуцов ще е най-вече на "тихия фронт" и в задкулисните игри.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 18:21

niki87 написа:
milen.hristov написа:Дано не съм прав но вуцовизма освен до интриги до друго не води

Ти си малоумен, бе! Иван Вуцов е играч на легендарния ни отбор от 60-те. Треньор е на великия ни отбор от 70-те. Под негово ръководство бием с 5 гола Барселона, елиминираме Аякс. Класира България на световното в Мексико, където минаваме групата. Замесен е и в последното ни класиране на голям форум. Такъв човек е добре дошъл в Левски. А такива малоумници като тебе, им дай да мрънкат пред компютъра.
Няма да е зле да си изразходиш енергията на Герена, вместо да се излагаш по форумите, с малоумията си.

За Илиан мрънках ли, а за Ясен, за Дончо, за Ники Илиев, за селекцията. Май бях от тези, които най-мощно (не мошно) подкрепиха решенията за тях. Но няма как да не съм против връщането на вуцовизма в Левски, да не би Вуцов да донесе в Левски нещо модерно

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юли 2012 18:24

На по - младите левскари искам да напомня, че Иван Вуцов е най- успешният футболист и ръководител в "Левски". По време на всичките му периоди като състезател и ръководител в тима от Подуяне габровецът има четири четвъртфинала в Европа, както и множество титли и купи.
Това е най - успешният функционер в историята на клуба. След него се нарежда Наско Сираков.
Преди време Николай Александров оплю феновете на клуба, че са виновни за загубата на титлата. Вече доста години привържениците на "Левски" също имат вина за случващото се. Това не трябва да се премълчава.
Последна промяна от daniel875 на 17 юли 2012 18:26, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 17 юли 2012 18:25

milen.hristov написа:
niki87 написа:

За Илиан мрънках ли, а за Ясен, за Дончо, за Ники Илиев, за селекцията. Май бях от тези, които най-мощно (не мошно) подкрепиха решенията за тях. Но няма как да не съм против връщането на вуцовизма в Левски, да не би Вуцов да донесе в Левски нещо модерно

Аз не съм особено просветен ама били ми превел думата "вуцовизъм"?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юли 2012 18:27

Иван Вуцов знае всичко за футбола. Не знам как може да отричате постигнатото от Пенев и Вуцов. Това са две от най - големите легенди като футболисти и ръководители у нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 18:27

I.A написа:Разумно решение от страна на Иво Тонев.Тонев събра екип от млади хора, но е хубаво и да има един по-опитен там.Особено когато е Вуцата, легендарен играч и треньор, голям левскар не на последно място.Не виждам пак какъв е тоя рев, но явно в тоя форум вече по-инерция всеки си плюе.Подкрепяйте си отбора ако сте истински фенове, стига сте мрънкали!

То форума като цяло е за това да споделяме мисли. Това му е хубаво на този форум има хора с различни разбирания и всеки си отстоява своето. Ако искаш да е друго яче, във форума на Левски или на сектор Б там цари точно див комунизъм

Върни се в “Архив”