Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Плюсовете за реванша.

Мнениеот housestyle » 22 авг 2009 10:06

- ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ...
- ВРЪЩАТ СЕ МИЛАНОВ И РАБЕХ...
- УНИКАЛНАТА НИ ПУБЛИКА (МОЖЕ ДА ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД ПРИ ГОСТУВАНЕ)
- ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

novnik
Контакти:

Re: Плюсовете за реванша.

Мнениеот novnik » 22 авг 2009 10:09

Освен това Дебрецен може да ни подцени, както направи на реванша с Калмар. Те сигурно вече си мислят, че са в групите, но това ще им изиграе лоша шега.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: тактиката за будапеща!!!!!!!

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 10:17

dindan написа:
Doctor Who написа:
Ей пич,знаеш ли кой са на-големите успехи на левски последните 20 години?

победата над Сиони за мен е по важна/ценна, от времето на 1:7 насам. 8-)
тва да бием цска София е нещо рутинно. по са ми напрегнати мачовете в Пловдив, Варна и Перник последно време.. :mrgreen:

тия Сиони какво са спечелили,или май само с левски са играли

Най-големите успехи на Левски в последните 20 години са четвъртфинал за УЕФА (с рекорден брой мачове за Български отбор в евротурнирите-14 :o ) и участие в групите на ШЛ. В България-9 пъти шампиони (най-много от всички БГ отбори), 9 пъти носител на купата на България (най-много от всички БГ отбори), 2 пъти носител на суперкупата на България (най-много от всички БГ отбори, заедно с ЦСКА). Победи от сорта на 5 на 0 на финал за купата срещу вечния съперник, 7 на 1 срещу вечния съперник (рекорд за клуба, единствено Литекс е бил с повече ЦСКА-8 на 0 :oops: ) и още много петици, шестици, че дори и осмици на "грандове" като Ботев, Локо сф и т.н.
А жалкия червен отбор се гордее с победи като тази срещу Ливерпул в мач след който отпадат :) . И наистина май победите срещу Миньор станаха по-сладки, защото са трудни, а срещу ЦСКА станаха рутинни и не изненадват вече никой, дори и самите ЦСКА.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 22 авг 2009 10:19

Иска ми се да продължите, но за какви плюсове говорим, при положение, че първия мач е 1:2 за Дебрецен. Трябват ви 2 чисти гола на чужд терен, а с Гошо Христов отпред това е абсурд!!! Нямам нищо против момчето, просто не става за Левски

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 22 авг 2009 10:22

gong написа:
Blue World Order написа:аз между другото си мисля точно това,че Дебрецен след тая победа в София ще излязат супер н.асрани като домакини,точно щото едва ли не вече се чака да влезат в ШЛ на 100%,а в крайна сметка и те не са особено готови за там... да не говориме,че след 1-2 тук,в Будапеща ще се чудят да пазят резултата или да атакуват. дано Достанич и Гонзо се възползват от това и измислят печеливша тактика. можем да ги излъжем,дори без да ги надиграваме!

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
Хахахахахахаха... Ще ли да излязат като н.срани... Не стига дето ви биха като тъпани насред София, не стига дето ви надиграха отвсякъде, ами и продължавате да говорите супернеадекватни приказки. Нещо дрогата ли е кофти, а пич? То бива да сте коне с капаци и да не виждате реалността, ама това вашето на нищо не прилича.

Моята прогноза за реванша Дебрецен - Левски....твърдо 2:0!

Какво ти пречи бе пич да се надяваме и да си вярваме??? Просто трябва да кажеш нещо нали ?? Иначе имаш добър подпис, който задължава да се съобразяваш какво пишеш, защото се получава малко интересно :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 22 авг 2009 10:25

За мача в Унгария. Атака от първата до последната минута. Отзад здраво! Мисля си, че с Джони Уокър отзад ще сме много по-добре. Даже съм сигурен, че като захапе онзи черния, няма да му даде да диша. Така направи и с Алмейда. Няма значение дали ще ни вкарат гол, ние трябвада вкараме два. Това трябва да го разберат и играчите. Предпочитам мача да свърши 1 на 1, но да ги мачкаме до края и да ги гледам как Дебрецен изнемогват, отколкото да бием с 1 на 0, с гол в началото и да браним резултата. И в двата случая крайния резултат е еднакъв. Мойта прогноза е продължения. Нататък каквото е рекъл господ!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 22 авг 2009 10:25

plovdivmraziselskiq написа:Иска ми се да продължите, но за какви плюсове говорим, при положение, че първия мач е 1:2 за Дебрецен. Трябват ви 2 чисти гола на чужд терен, а с Гошо Христов отпред това е абсурд!!! Нямам нищо против момчето, просто не става за Левски

И 2:3 ни устройва.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 22 авг 2009 11:03

Според мен, след тоя първи мач и резултат, без да се обиждате, имате само един плюс - остават ви само 90 минути срам в ШЛ.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 22 авг 2009 11:10

Унгарски отбор ние НЕ можем да отстраним, имам предвид всички български отбори!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 авг 2009 11:23

То времето за тактики отмина . Сега Дебърцините имат свобода да си избират тактика , могат да играят и от отбрана . Лефски се хвърлят с рогата напред и каквото дойде. ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Архив”