Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Смешното е, че утре Шалке могат да запишат първа победа за годината.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Смешното е, че утре Шалке могат да запишат първа победа за годината.
Втора*
1914.1902 написа:pomiqrat написа:Смешното е, че утре Шалке могат да запишат първа победа за годината.
Втора*
Само ти и върлите им фенове помнят първата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Шалке 04 според мен ще тръгне нагоре. Не вярвам да изпаднат или до последно да се борят за оставане.
След вчерашния мач Щутгарт вече е 5-ти мач без загуба и вече 4-ти в класирането.
След вчерашния мач Щутгарт вече е 5-ти мач без загуба и вече 4-ти в класирането.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Лайпциг започнаха много добре сезона - 5 мача (4 победи и 1 равенство).
Левандовски с поредно шоу.
Левандовски с поредно шоу.
-
man_united_fen
- Контакти:
Шалке при загуби в следващите два мача (Щутгарт и Майнц), могат да стягат куфарите за Втора Бундеслига, нищо че сезона тепърва започва.
1914
Шалке 04 едвали ще запише 2 загуби, но ще им е трудно. Щутгарт са добър отбор и са във форма.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Te ako не спечелят някой от тия два мача, като им гледам програмата, до края на годината няма да бият никой.
Да изпадат, нещастници.
Да изпадат, нещастници.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага