MuFc1878 написа:Относно играта аз минавам от другата страна на барикадата и ще съм комисар. Ще следя да няма мръсни номера като миналата година![]()
![]()
![]()
Мога да помагам в смятането на точки!
Предател! И защо обръщаш резбата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Относно играта аз минавам от другата страна на барикадата и ще съм комисар. Ще следя да няма мръсни номера като миналата година![]()
![]()
![]()
megan fox написа:MuFc1878 написа:Относно играта аз минавам от другата страна на барикадата и ще съм комисар. Ще следя да няма мръсни номера като миналата година![]()
![]()
![]()
Предател! И защо обръщаш резбата?![]()
![]()
MuFc1878 написа:[offtopic]Жална ви майка... няма да има аванти като миналия сезон[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
MuFc1878 написа:Разбира се..... всеки кръг наказание от 5 точки![]()
![]()
![]()
Как мислите варианта да нямаш право на промяна на прогнозата?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:MuFc1878 написа:Разбира се..... всеки кръг наказание от 5 точки![]()
![]()
![]()
Как мислите варианта да нямаш право на промяна на прогнозата?
Кво![]()
MuFc1878 написа:Имам предвид като дадеш да нямаш право да я променяш!
JackPackage написа:megan fox написа:MuFc1878 написа:Относно играта аз минавам от другата страна на барикадата и ще съм комисар. Ще следя да няма мръсни номера като миналата година![]()
Предател! И защо обръщаш резбата?![]()
![]()
за да може да наказва черните момчета в кервана, защото....са черни![]()
MuFc1878 написа:[offtopic]Жална ви майка... няма да има аванти като миналия сезон[/offtopic]
нали знаеш, системата "Маранело" трябва да работи, така че режеш само тия сребристите типове
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост