TristaNNN написа:Леле, ти наистина си непоправим...Old_death написа:TristaNNN написа:Old_death написа:Браво ! Намери се гърне и се търкули похлупака му . Ти сигурен ли си за кой мач и за коя ситуация става въпрос ? Според твоята логика каква е разликата между вода , сняг и лед ! Даже и да е имало вода и да говорим за един и същи случай , излиза , че за замеряне с вода трябва да има наказание , а за същото действие със сняг или с лед , не трябва !!!Явно четенето не ти е силата , защото ако бе свалил синята оптика , щеше да видиш , че в правилника се говори за предмет (ПРЕДМЕТ) ! Надявам се , че успя да прочетеш едрия шрифт . Разбирам чувствата ви към Стойчо . Може би и аз щях да изпитвам такива , ако ме пореха толкова редовно , но нямаше да ги показвам така явно . Ама много бързо ви зараснаха аналните рани , бе ! Толкова сте дебелооки , та чак и за лъжи ми говори ! А преди да наречеш някой лъжеш , отвори любимия си син сайт на Гонг . Копирал съм новината от там !
Мога да се съглася само и единствено с едно: Някои от правилниците на са формулирани добре и част от точките определено трябва да се пренапишат!
Сега, ти пробва да минеш с лъжата за празно пластмасово шише, но след като беше изловен, почваш да ме питаш дали съм сигурен за кой мач става въпрос. Добре, я ти кажи кой е пък този мач, след който има наказание за хвърлено празно шише от вода по противников треньор?
Сетне пък реши, че "даже да е имало вода", то хвърлената бутилка е равносилно провинение на хвърлената топка сняг. Лед на стадиона нямаше, температурите не го позволяваха, не продължавай да украсяваш!
Бърза справка с тълковния речник идва да покаже, че значението на думата "предмет" е, цитирам: Всяко материално явление; вещ Айде да ми обясниш как сняг и топка от сняг може да се впише в тълкуванието? Ако се затрудняваш, обади се за помощ на оня красноармеец с аватар на Славия Прага, гледам че го раздава вещ по физика, особено що се отнася до движението и плътността на телата![]()
Та в този ред на мисли, предмет биха били: Факла, камък, паве, запалка, бутилка с вода и т.н.![]()
Факли на терена имаше, имаше и фенско нахлуване на пистата, както и летящи седалки по милиционерите! Ето това е проблемът и затова подлежим на строги санкции по правилник и закон! Поредното жленчене на Стойчо не е издържано в случая, колкото и да се опитвате да го изкарате мъченик.
Правя последен опит и вдигам ръце . В правилника изрично се говори за ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ без да се посочва естеството на предмета . Там никъде не се казва и каква траектория или скорост трябва да има предмета . Изтъквам го , защото имаше и такива расъждения . Отречи , че Младенов не бе уцелен с ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ в главата . В правилника пак се казва за нараняване на служебно лице с последствия . Какви според теб са ударените полицаи ? В правилника се говори за рецидив . Под рецидив се разбира натрупване на едни и същи нарушения в рамките на един сезон . Първо бяха полицаите в Ловеч , после случките по време на мача ви с Марек и сега комбинация от удара срещу Стойчо и двамата ранени полицаи ! Това ако не е рецидив , здраве му кажи ! Във форума има извадка от правилника , която разглежда такива обстоятелства . Виж я и кажи как трябва да бъде наказан Левски . Рязали сме си гредите , копахме гроб на Армията , пердашихме и футболистите си , НО НИКОГА НЕ СМЕ ПОСЯГАЛИ НА ЧУЖДИ ИГРАЧИ , ТРЕНЬОРИ ЛИЦА ОТ ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ ! Хвърляте се като Матросов на амбразурата за да защитавате наркоманите , които са на път да ви закрият ! Защитавайте ги , а те дано успеят най - после да ви закрият ! Глупости! В злобата си изпускаш да прочетеш, че искам наказания по закон и правилник, като не защитавам никого! Надсмивам се на артиста от село Плоски и вече сто пъти казах, че трябва, и ще има наказания за Левски, но не и за смешната снежна топка.За изключително сериозни възможни последствия върху здравето на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов говори д-р Цветанка Янакиева, специалист по спортна медицина, пред "Меридиан Мач". Младенов беше уцелен в тила със снежна топка от трибуните по време на дербито с Левски в събота.
Наставникът направи 1-2 крачки и се строполи на терена. Впоследствие беше свестяван от медицинския щаб на червените. Младенов си е извадил медицинско, което ще представи пред Дисциплинарната комисия, която може да накаже жестоко Левски заради инцидента. Мамина сладка, защо да не си направи малко рекламка без пари:)
„Снежната топка е оръжие, а Стойчо Младенов е бил мишената. Това е истината. Ако в нея е имало камък или леден къс, Откъде камъни и лед? Та то ако имаше такива, досега в нета да се въртят стотици снимки от въпросното оръжие. Дали ревльото щеше да спести тази информация? става изключително опасна. На какво може да навреди подобен удар? В зависимост от силата и съдържанието на топката, заради него човек може да получи нарушения в зрението. Няма как да не споменем и мозъчно сътресение“, Добре, но какво би казала каката за топка от мек и рохкав сняг, която всъщност повали Стойча? коментира д-р Янакиева.
„Защо Младенов не е паднал веднага, а малко след това? Защото преди да изгубиш съзнание може да направиш 2-3 крачки. Тази топка е изключително опасна. Коя? Тази с лед и камъни, или рохкавата снежна? За първия тип съм съгласен, ама за втория не спирам да се хиля.Имам кабинет на "Георги Аспарухов" и съм свидетел на тази агресия, която започва да излиза извън контрол“, допълва специалистът по спортна медицина.
Може да отидеш на Герена и да попиташ въпросната лекарка колко голям симулант е Стойчо и защо тя лъже. Дано още 15 години да ви пори !
p.s. Оправи си правописа . А ти пунктуацията. Днес слушах Гонг и не чух да кажеш на Томето , че е лъжец ! Нямам време да слушам Томето, но бърза справка в медиите към момента на писанията ти показа липса на такава информация. Едва днес имаше такава.
тристанчо,много шарения в този чаршаф и много избирателно