Оставаме с Гарра за този полусезон ! ...
Жалко за Жо ...
Все си мисля, че ако успеем да станем шампиони ... Дембеле можеби ще се навие да атакува групите на Шампионската лига с нас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:TodorT написа:THE G.A.M.E написа:Незнам, дали да кажа нещо което си мисля ....
"Добре", че продадохме Жо ... сега ще кажите - ти не си наред ! ! !
Ама от сделката с Жо, в клуба ще влязат над 1 млн. евро !
Мисля, че без тия пари .... като нищо Батков и "Гонзо" щяха да продължат да търсят като улави отбор на Гарра !
През последните няколко дни, като че ли въпроса се сведе до това:
- Един от двамата измежду Гарра и Жо, трябваше да си отиде ....
Точно така ! Единият от двамата трябваше да се продаде... Щеше да е най-добре всичко да си е по старому, но ...не мога да преценя дали продажбата на Жо ще е по-голямата или по-малката загуба
Аз мога!Определено продажбата на Жо епо-малката загубаЗаместници за него под път и над път

[/offtopic]Middlesbrough написа:тц тц ЖО обичаше Левски може би както никой друг в отбора :X ,
Софийският районен съд определи нападателя на "Левски" Гара Дембеле за виновен по двете обвинения – притежание на нередовни документи и шофиране в нетрезво състояние, но и по двете получи условна присъда.
Съдът добави още едно наказание – лишаване от правото да се управлява моторно превозно средство за девет месеца.
Дембеле е осъден за съзнателно използване на фалшиви книжка и талон, и шофиране с 1.64 промила алкохол в кръвта с наказание от осем месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от три години. Пробацията, която поиска предишния съдия по делото, отпадна като възможно наказание.
По време на заседанието Гара Дембеле каза, че има международна шофьорска книжка, издадена в Мали, но която в момента се намирала във Франция. Той ще трябва да плати и разходите по делото от 418 лева.
Адвокатът на футболиста Константин Симеонов каза, че едва ли ще се стигне до обжалване, тъй като присъдата се доближава до споразумението с прокуратурата, подписано миналия месец.
"Важното е този казус да приключи максимално бързо, като това беше и главната причина да подпишем споразумението. Няма практика в България да се налага пробационна мярка на чужденец, защото е трудно осъществимо", коментира адвокатът.
"Разпитите с полицейските служители се проведоха твърде схематично и от тях не се установява, че Дембеле е показал нередовни документи. Собственикът на клуба каза, че трябва да се направи всичко възможно делото да приключи днес", добави той
Neftochimic1892 написа:абе като се има предвид колко ни е ЖАЛКО правосъдието е добра присъда !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта