Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот Btovfan80 » 16 окт 2011 01:51

[quote="Dzheff"][/quote]

Ти направо ме разби! :shock: Как можа да насърчиш мнението на оня заблудения, дето твърди, че Ливърпул е бил на Олд Трафорд с 4:1 и е направил дубъл миналия сезон, при положение че спечелихме на Олд Трафорд след хеттрик на Бербатов! :shock:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 окт 2011 04:19

Btovfan80 написа:
Dzheff написа:

Ти направо ме разби! :shock: Как можа да насърчиш мнението на оня заблудения, дето твърди, че Ливърпул е бил на Олд Трафорд с 4:1 и е направил дубъл миналия сезон, при положение че спечелихме на Олд Трафорд след хеттрик на Бербатов! :shock:

той има в предвид сезона, в който завършихме на второ място (2008/2009) :) но аз всъщност бях насърчил предното му мнение, в което прави анализ на играта на Ливърпул. по принцип избягвам да се намесвам в спорове между фенове на Ливърпул и МЮ, защото както знаем те са безсмислени и не водят до нищо :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 16 окт 2011 08:54

Типичен мач на Анфиийлд... Джерард "порка" мрежата от разстояние, а Чикирито вкарва от гол линия, да не се обркаш.. Просто нямам думи .. Тея МЮ да варят на лотарията бе.. Всчиките ще си делят наградата.. Просто такъв къмсет няма... Ние ги превъзхождахме във всичко, милиони атака, милиони пасове, удари, а бе какво ли не.. Тея 1 атака и смешен гол.. Е как му се вика на това?

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 окт 2011 10:07

Dzheff написа:
AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.

Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...

Айде спрете с префърцунените чуждици, моля!

колега, не е до това на кой отбор сте фенове, а до поведението на някои фенове. такива ги има както сред вас, така и сред нас, така и сред феновете на Челси, така и сред всички останали отбори. Познават се по това, че обикновено са станали фенове на дадения отбор след някакъв голям негов успех, при всеки удобен случай не пропускат да изтъкнат с явен подигравателен тон някакъв моментен успех на своя отбор за сметка на чуждия, обикновено се правят на много силни след победа на своя отбор и не пропускат да плюят по същия след негова загуба... тъй като МЮ и Челси в последните години са водещите тимове в Англия е нормално в последните години този тип "фенове" да се насочат основно към тези два отбора. Затова и голяма част от отговорите по отношение на фенове на тези два отбора са в тази насока.

На това страхотно мнение ще кажа само едно - много е лесно да си фен на най-добрите, които винаги знаеш, че ще победят с по 5 гола разлика, които всеки сезон вдигат поне по 1 трофей, които губят веднъж на сезон, но е много по-трудно да бъдеш на по-слаб (вмомента) отбор, който не всеки мач да печели, ако го прави да го прави трудно с по 1-2-3:0-1, който всеки мач може да падне, но може и да бие. Т'ва е, явно всички фенове на Ман Юнайтед са им "фенове" точно за това, защото са най-добрият отбор в Англия за последните 20 години, факт !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 окт 2011 11:09

Много слаб мач и на 2-та отбора, за мен като неутрален зрител остана усещането че съм си загубил 2 часа от хубавия следобед гледайки този мач . И 2-та отбора показаха как се играе футбол със страх !!!
Наистина ужасен мач на Гигс и са правилни репликите на някои хора че ако Бербатов беше на неговото място щеше да е съсипан от критики и материлаи по пресата !!!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 16 окт 2011 11:47

PeterForsberg написа:Кирчак,чета ти мнението и ме напушва на як смях.Как може да има толкова злобни и комлексирани хорица.
В самото ти мнение се преплитат толкова несъответствия.Уж Манксовете са силни,а излизат да играят на контра,супер дефанзивно,а на всичко отгоре сте доволни на точка срещу Ливърпул.Силните отбори никога не излизат да играят за точка,големите отбори играят винаги за победа :!:
И само да ти напомня,че както вие спечелихте точка,така и ние също спечелихме точка,а не нищо,както си се опитал да разсъждаваш,ясно е,че освен клубните пристрастия ти куца и елементарната математика 8-).
Ние спечелихме с 4-1 на стадиона ви съвсем скоро,но доколкото си спомням,тва не ни направи автоматично шампиони,защото титли се печелят понякога и без да вземеш точка срещу директния конкурент в шампионат,който е 38,а не 2 кръга.Или си забравил,че тогава направихме дубъл и на вас,и на Челси,но все пак вие станахте шампиони.
А с мненията си,с които умишлено провокираш,не виждам какво друго би очаквал от феновете на Ливърпул?
Не си написал нищо конкретно за мача,освен алабализми на поредния псевдо разбирач...
За цял мач два удара във вратата ни,никаква идея в атака и 9 човека зад топката.По-посредствен гост на Анфийлд аз от доста време не съм виждал.

+1
Май и този сезон Нани и Ернандес ще дърпат Юнайтед занапред.
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 окт 2011 11:53

Аз също не съм доволен от по голямата част от селекцията на Кени Далглиш ,но в момента нищо друго не ми остава освен да се надявам тия играчи да влязат в оптимална форма, тъй като осъзнавам ,че няма начин да ги продадем малко след като сме ги взели и ще се разчита основно на тях. Във воденето на мачовете не ми харесва ,че тактиките му срещу по слаби отбори от нас са доста предпазливи и страхливи ! Арсенал срещу нас бяха трагични и вместо да ги смачкаме от самото начало ние трябваше да чакаме да дойде 70 минута .. и рискувахме ако ван перси беше вкарал преди това , да изпуснем видимо наш мач.Срещу Евъртън също накрая вдигнахме оборотите ..защо ? ,както и вчера срещу трагичните мангали ,срещу които изпуснахме отново наш мач.Като видиш ,че мангалите излизат с такъв спрял състав ..реагирай ..домакини сме ..пусни ако трябва още един нападател ..натисни ги още от самото начало ,вкарай им два гола още на полувремето и се опитай да затвориш мача .А ние какво гледахме ..цяло първо полувреме как си я подават отзад Карагър със Адам и бековете.Второто полувреме вкарахме гол и след това се дръпнахме назад ..защо ? Играта на Даунинг видимо не вървеше (навик му стана вече) ..еми изкарай го нали за това имаш Белами на пейката а и едно влизане на Макси можеше да помогне в този мач.Вече 10 мач Даунинг няма нито гол,нито голов пас а играе титуляр ..е какво е това ? Ми той Енрике има повече пробиви.И се вижда изключително лошо взаимодействие между двамата ,виновен за което със сигурност е англичанина.Размени местата на Стиви и Каут ..защо ? Защо заби Стиви на фланга ..имаше толкова празни пространства през средата и ние вместо да се възползваме от тях се мъчим по крилата .То хубаво ама нямаме крила като хората и не се получава .Като вкара накрая Стиви в средата и живна играта.Излиза много страхливо в дербитата и това ме дразни !..според мен не трябва да се съобразява толкова с имената на отборите а с моментната форма на играчите им ..ако мангалите бяха вчера с друг състав щях да го разбера ,но те не бяха.Големите отбори като хванат такива умрели риби и им пълнят кошницата още на полувремето.Въпреки всичко има и много неща , които харесвам в работата му ,вижда се че отбора играе много дисциплинирано ,играчите се борят здраво за всяка топка ,просто ни трябва още малко в офанзивен план,както и да намери правилните места на някои от играчите.Примерно вчера Хендерсън се включи добре зад Суарес ..ето май най накрая ще му се намери точното място на момчето ..а явно и това сядане на пейката му се отразява добре ..защо не се пробва същото и с Даунинг ?
Последна промяна от suareshampion на 16 окт 2011 14:36, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 16 окт 2011 12:10

Истината е че вчера Хендо затвори устата на повечето си антифенове, но това положение с глава, което изпусна беше непростимо. Ще влезе в час, ама другото ни попълнение Даунинг е пълна трагедия. Защо Кени не даде шанс на Макси и Белами? Керъл в мача срещу Юнайтед щеше да е доста полезе като се има предвид, че Де Хеа е доста неорянтиран при високите топки... Агер и Джонсън като се върнат малко се стабилизира защитата, ама ни трябва спешно централен защитник. Коатес защо го взехме като един мач го пусна? Поне в Карлинг Къп първите мачове, които бяха срещу слаби противници да беше го пуснал. А той само в 1 мач го пусна и в още един влезе резерва... Джерард сега трябва да играе максимално много за да навлезе в ритъм... Хендерсън сега ще получи шанс да играе след като Лукас е наказан и според мен е време Даунинг и Каут да седнат малко на пейката за сметка на Белами и Макси. А пък Адам трябва да спре да спори със съдиите и да избухва когато не е съгласен с тях. Същото до голяма степен се отнася и за Суарез.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 окт 2011 12:46

Dzheff написа:
AnalBreaker написа:Защо наричате феновете на Ман Юнайтед глорихънтъри? Те какво са виновни, че любимият им отбор побеждава, че този отбор е най-силен в Англия за всички времена, че отборът е воден от най-великият мениджър в историята на футбола.

Ако Ливърпул побеждава вие не бихте ли се радвали ? Щом се радвате на победите на Пул, значи и вие сте глорихънтъри...

Айде спрете с префърцунените чуждици, моля!

колега, не е до това на кой отбор сте фенове, а до поведението на някои фенове. такива ги има както сред вас, така и сред нас, така и сред феновете на Челси, така и сред всички останали отбори. Познават се по това, че обикновено са станали фенове на дадения отбор след някакъв голям негов успех, при всеки удобен случай не пропускат да изтъкнат с явен подигравателен тон някакъв моментен успех на своя отбор за сметка на чуждия, обикновено се правят на много силни след победа на своя отбор и не пропускат да плюят по същия след негова загуба... тъй като МЮ и Челси в последните години са водещите тимове в Англия е нормално в последните години този тип "фенове" да се насочат основно към тези два отбора. Затова и голяма част от отговорите по отношение на фенове на тези два отбора са в тази насока.

Та половината фенове на Пул до 18 години са фенове на отбора заради финала през 2005. Това е голям успех на отбор, който нямаше играчи и за 1/8 финал.

Всеки фен иска отборът му да бие с 5-0, а не да пада и да прави равни с Съндърланд.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 окт 2011 12:58

Alonso_Massa написа:Истината е че вчера Хендо затвори устата на повечето си антифенове, но това положение с глава, което изпусна беше непростимо. Ще влезе в час, ама другото ни попълнение Даунинг е пълна трагедия. Защо Кени не даде шанс на Макси и Белами? Керъл в мача срещу Юнайтед щеше да е доста полезе като се има предвид, че Де Хеа е доста неорянтиран при високите топки... Агер и Джонсън като се върнат малко се стабилизира защитата, ама ни трябва спешно централен защитник. Коатес защо го взехме като един мач го пусна? Поне в Карлинг Къп първите мачове, които бяха срещу слаби противници да беше го пуснал. А той само в 1 мач го пусна и в още един влезе резерва... Джерард сега трябва да играе максимално много за да навлезе в ритъм... Хендерсън сега ще получи шанс да играе след като Лукас е наказан и според мен е време Даунинг и Каут да седнат малко на пейката за сметка на Белами и Макси. А пък Адам трябва да спре да спори със съдиите и да избухва когато не е съгласен с тях. Същото до голяма степен се отнася и за Суарез.

Абе вие как разсъждавате не ви знам. Било непростимо, 1во около него имаше само играчи в черно, 2ро той не е от най-добрите играчи с глава, 3то такъв удър е 1 от най-трудните с глава да насочиш топката в противоположния ъгъл. Бих се срешнал с всичко от вас да ви центрирам топката 10 пъти по същия начин и пак няма да я вкарате, дори няма да я улучите. Мисля, че фрапиращия пропоск бе на Кайт. Той бе изправен пред елементарното полужение.

Върни се в “Ливърпул”