Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Мнениеот kartago » 09 окт 2010 01:43

PFC Litex написа:За първи мач под негов ръководство, с толкова нови/стари имена, под напрежението което са, че загуба е равна на никаква надежда, мачът беше идеален за нас.

След два контроли в които ще се избистри състава и бой по шоколадите

Апропо, това беше първият човек, който преди седмица КАТЕГОРИЧНО ми заяви, че в Уелс бием!!! Няма начин да не го кажа!

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Мнениеот Ботев Враца » 09 окт 2010 01:50

Браво на България, може би е ново начало .. кой знае, възхитен съм от Лотар Матеус, който за нулево време възкръси България, браво на него личи си че е професионалист, Мартин показа много добра игра единствено завършващият му удър трябва да се подобри иначе момчето показа голямо желание и класа, нека сега спокойно да рита Рикетс обратно до Болтън. Вратарят ни е страхотен не знам някои от вас поради каква причина не го харесват, за сега той е най-добрия в България. При победа над швейцария шансовете ни стават 45% ... Сега ми е интересно в Врорник как се представим в приятелската, дано и там бием, и за нарая мога да кажа... Добра работа свършихме ;) ;) ;)
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2010 08:49

Дано след тази победа да тръгнем напред с националите.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 09 окт 2010 09:34

Много ни беше нужна тази победа и я взехме. Сега му казваме "Добре дошъл" на Матеус, а не когато подписа. Успех и още много победи. Не ми се мисли какви биха били реакциите, ако не бяхме (това не трябва даже да се споменава) ...

Сметки бе кръчмар не искам да правя. Нека минат контролите и дано има нови победи, за самочуствие и повдигане на духа в отбора.

Честита подедааааааа! :)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 окт 2010 09:46

Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 09 окт 2010 10:07

СВОБОДЕН написа:Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.

Ти май освен да мрънкаш и да плюеш друго не знаеш. Да не бяхме били разбирам ...
Чувствай се поздравен:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5qjHr8EZ9YY[/youtube]
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 09 окт 2010 10:15

Като сте такива разбирачи някой погледнал ли е головата разлика на Уелс от 2 мача имат 2 загуби и голова разлика 0-2 ... !!!
Уелс са блъскачи .. не видяхте ли че влизат като бикове в единборствата нормално е да ги бием трудно .. вчера за първи път видях България да играе тактически грамотно убихме ентусиазма им в началните минути и се бранехме прилично.
Евала на Матеус че избра Бодуров игра та се скъса вярно че Бейл на 2 пъти го подмина като гара, но тогава се намесваше Вальо Илиев и всичко свършваше. Така се играе ! Сега са нужни 2 контроли срещу грамотни съперници където Матеус да си изясни нещата сам за себе си :) УСПЕХ И БЪЛГАРИЯ ЮНАЦИ !!! МАРТ МЕСЕЦ ВСИЧКОТО НАРОД НА СТАДИОНА !!
Изображение

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 09 окт 2010 10:20

СВОБОДЕН написа:Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.

А кои са Кипър, Черна гора и другите смешници дето ни разпъваха при Хасковския каун и неговия пророк НСПП? Вчера играхме подредено в защита, имахме пропуски, но и двамата ни централни, плюс бековете играха доста прилично. Дори Виданов игра по-добре отколокото обичайно играе в ЦСКА. Занев направи страхотен мач за почти дебют /не е играл от Стоичково време/, Бодуров почти напълно обезличи Бейл и го принуди да влиза в центъра, издържа и физически и най-важното, никой от тях не направи дежурната дузпа на зетя. Напред бяхме малко разпиляни и трудно контролирахме топката, ама ние и нямаме играчи за тази цел, но Мърльо не го проумя това за тези 2 години начело. Макриев игра много добре, показа че има поглед върху играта и ако се сдобие с нужното самочувствие, може да бъде много по-полезен на национала от Божинов. За съжаление Рангелов за пореден път разочарова вчера. Благо и Стенли бяха почти безгрешни вчера, Пеев се раздаде, особено в дефанзивен план помагаше много, а на Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар, иначе тръгваше с по 2-3 метра след защитниците им, а накрая беше с 2-3 метра пред тях. Добър мач за нас, и най-после отново ми пука за нашите. А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 09 окт 2010 10:23

Получи се равностоен мач.Българите взеха важна победа.Жалко,че Черна Гора биха.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 09 окт 2010 10:38

Най-важното е че отбора игра подредено в защита,спазваше тактическата дисциплина и всички се раздадоха играха с желание момчетата на мен ми харесаха особено Ники Михайлов,Бодуров,Занев,Попов и Макриев има много хляб в тези момчета.Ники Михайлов изкара 2 100% положения тепърва ще показва най-доброто от себе си,Бодуров обезличи Бейл много съм впечатлен от играта на това момече,добър мач и на Петър Занев,Ивелин Попов за мен беше най-добрия на терена от нашия отбор,Макриев също се справи спечели доста високи топки увличаше двамата централни защитници и освобождаваше пространства за Попов.Вальо Илиев изключително стабилен,но лошо че се контузи,Пеев свърши доста черна работа в средата.Личи се че Матеус е вкарал в отбора и немската дисциплина защото при Мъри губехме този мач със сигурност!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Върни се в “Архив”