Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот tsonpen » 15 мар 2014 00:20

Aberfeldy написа:Ми, "мен", не е задължително отборът ти да има подфорум, че да се регистрираш.

Виж феновете на нормалните отбори как имат регистрации, обхващащи голям времеви период. Тия пакетни фенски истории на появили се от нищото отбори са доста показателни.

Какво значи "нормални" отбори??? Тези отбори са в А група преди да се появи форума. Минавало е време, някакви хлапета са пораствали по различно време и са се регистрирали. Други хора са научавали, че има форум и всичко е ставало в различни моменти.
Защо постоянно търсите нещо нередно около нас, не мога да разбера. И защо постоянно се занимавате с нас?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 15 мар 2014 00:28

Занимавам се, понеже и мен ме занимават. Платените медии ни надуха главите с националната ви кауза, такова чудо не е било, клубен отбор да ми го пробутват за национален такъв.

И целият ви проблем е, че нямате публика и си търсите такава. Затова се маскирате с националния флаг и пробутвате тоя фалшив национализъм.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 мар 2014 00:41

Aberfeldy написа:Занимавам се, понеже и мен ме занимават. Платените медии ни надуха главите с националната ви кауза, такова чудо не е било, клубен отбор да ми го пробутват за национален такъв.

И целият ви проблем е, че нямате публика и си търсите такава. Затова се маскирате с националния флаг и пробутвате тоя фалшив национализъм.

Искаш да кажеш, че медиите трябваше да пропуснат това, че от години насам се играе 1/16 финал в ЕКТ, за първи път български отбор печели група в ЕКТ и т.н.?
Всеки отбор си търси публика. И не само отбор - във всички сценични и музикални изкуства е същото. Сега ли откриваш основните принципи на света?
Ние проблем нямаме. Такива като теб имат проблем с успехите на Лудогорец, но най-вече имате проблеми с вас самите. Никой не ви кара нито на стадиона да идвате, нито да четете по медиите. Но вие може би искате вашият отбор да присъства там, където е Лудогорец. Но това за да се случи, трябва да се постигне. Който го е постигнал си заслужава суперлативите. Фактите са в изобилие.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 мар 2014 22:57

Фен за един ден.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 мар 2014 23:43

1982 написа:Фен за един ден.

Фенове за доста години. ;) Фенове се печелят с добра игра и добри изяви в Европа. Така се прави.

nevinen_autist
Контакти:

Мнениеот nevinen_autist » 22 мар 2014 14:35

Лудогорец печели привърженици из България 8-)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 мар 2014 21:12

Как сте пичове?Готвите ли хореографията за 26?Само да ви предупредя,че нашия стадион е в ремонт и вашите 30 000 привърженици няма да може да ги поеме.За това на Националния ще има видеостена за да могат останалите без билети да се насладят на ювелирния стил на "орлите".

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 мар 2014 22:05

onegavon написа:Как сте пичове?Готвите ли хореографията за 26?Само да ви предупредя,че нашия стадион е в ремонт и вашите 30 000 привърженици няма да може да ги поеме.За това на Националния ще има видеостена за да могат останалите без билети да се насладят на ювелирния стил на "орлите".

Видимо за всички е, че въпреки ремонта не изпитвате трудности с капацитета! Видяхме че и на В.Левски ви е трудно сектора да си напълните срещу вечния съперник!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 мар 2014 23:21

Аз за вас се притеснявам ,че няма да можете да влезете всички.Вие сте" национална кауза" ходят ви по 30 000 на Васил Левски да ви гледат.Ние повече от 7-8 000 няма да сме не може да се мерим по привърженици с вас.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 мар 2014 23:33

onegavon написа:Аз за вас се притеснявам ,че няма да можете да влезете всички.Вие сте" национална кауза" ходят ви по 30 000 на Васил Левски да ви гледат.Ние повече от 7-8 000 няма да сме не може да се мерим по привърженици с вас.

Правиш се на интересен но не си :shock:
Мисля че сам го знаеш, ама ей на ..да се включиш в общия хор...
Днес виж колко бяхме с Ловеч - пълен стадион !!
А в София колкото -толкова..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”