Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Мнениеот Pupper_ » 31 мар 2013 22:57

cunimepox написа:нали се сещаш, какво призна в този момент? :lol:

Че сте толкова слаби, та дори и за чай не ставате! Пиеш, миеш и плюеш! :P

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 31 мар 2013 22:58

Pupper_ написа:
cunimepox написа:нали се сещаш, какво призна в този момент? :lol:

Че сте толкова слаби, та дори и за чай не ставате! Пиеш, миеш и плюеш! :P

[offtopic]но преди това лапаш[/offtopic] :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 31 мар 2013 22:58

Това за Мъри ако е вярно, че го ммолят да се върне в Левски, значи шефовете им са мръднали! Няма друго обяснение! Разбира се при положение че е вярна тази новина. На мен нещо не ми се вярва да е вярно. Батков си го е разкрил, че Правилния е кръгла нула. Сираков беше човека, който донесе успехите тогава на Левски, а не Мъри. То това стана ясно при следващите отбори, на които беше треньор, в скоро време ще го разберат и в Ботев. Така и не разбрах каква е причината да сменят Ф.Спасов с тая харманлийска любеница.

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 31 мар 2013 22:59

Teo написа:Тениски ''умрете прасета'' - невероятно силен мозъчен интелект се изисква за това нещо.... :lol: :lol: не случайно те мразят повече ЦСКА от колкото си обичат модния отбор!

що ,ти свинско не ядеш ли?!
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2013 22:59

Лично съобщение от едно от дечицата, които пишат тук:

cunimepox написа:един познат от форума ми разказа ,как си му се молил да му правиш свирка.

:lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 31 мар 2013 23:00

Ах, колко жалко е да си левскар!
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 мар 2013 23:00

Red_Girl написа:Вие па все едно не сте били в чужди агитки аре моля те.. :lol: :lol: Както вие пеете кур за ЦСКА, така и ние пеем кур за Левски.. Въпроса е, че тези знаменца висят по оградата ви, имахте и цяла хореография с такива тениски и транспаранти, а после ми обяснявате: Нашата любов е по-силна от вашата омраза. :lol: Това е жалко! ;)

Кога сме били в чужда агитка? Дай пример ,защото не се сещам :? :lol: Пеем кур за Цска единствено когато играем срещу вас. При вас е ясно - на всеки мач след всеки гол в противниковата врата изригвате с клз :lol: :lol:
И за хореографии ми говори...Вие нямахте ли някаква със среден пръст ,с разпорена емблема на Левски и още ,и още...
Вие нямате ли тениски кзл много преди нашите Умрете прасета?!?!? Да не говорим ,че тия малките ви са нашарили половин София с някакви смъртни послания за говедата и си мислят ,че плашат някого така :mrgreen:
Как и да е...Тоя спор може да продължи вечно ,така че да се спираме докато му е време! :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 31 мар 2013 23:01

1982 написа:Лично съобщение от едно от дечицата, които пишат тук:

cunimepox написа:един познат от форума ми разказа ,как си му се молил да му правиш свирка.

ти си известен с това, че сам си съчиняваш и после постваш "лични съобщения" :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2013 23:01

Teo написа:Тениски ''умрете прасета'' - невероятно силен мозъчен интелект се изисква за това нещо.... :lol: :lol: не случайно те мразят повече ЦСКА от колкото си обичат модния отбор!

Каза човека, който със ставането мисли за Левски, който е в първи в тема пусната за Левски, който не спира да засяга Синьото БФС , не знам що да е синьо, като не ни помага, който не спира да опява, че всички мачове на Левски са уговорени, нищо, че ако бяха само щяха да бият, който не спира да обяснява, как Левски ще е шампион и ходи да се моли всеки ден в джамията на всевишния и този, който има най- много вътрешни информатори от всички тук :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 31 мар 2013 23:02

1982 написа:Лично съобщение от едно от дечицата, които пишат тук:

Ахахахаха. Аз обаче още не съм получила. :cry:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”