И аз на твоите : )
мойте са на първо място, където при вас 3 години за нито един момент дори за един кръг не сте били на първо място бе.така,че ти мойте не ги коментирай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
И аз на твоите : )
Що да не е продаден? Нали знаеш кой продава нещо, освен продавачите в магазините? Жрици на любовта им казват. Така продадохте и 2006-а година титлата, така я продадхте и с Любо Пенев 2009-а- Изобщо вие си падате по продажбите.
SANSIRO7 написа:Няма такава халфова линия. Гаджев, Старокин, Димов-дръвце до дръвцето!
POPCORN написа:Що да не е продаден? Нали знаеш кой продава нещо, освен продавачите в магазините? Жрици на любовта им казват. Така продадохте и 2006-а година титлата, така я продадхте и с Любо Пенев 2009-а- Изобщо вие си падате по продажбите.
а вие по купуването, защото сте жалкинезнам кой си прати играчите за хайвер в русия за да може Батков да си изкара парички от мача
![]()
sslevski написа:Докога ще пускат Димов и Милиев?До кога?Трябва да им се забрани на тези хора да играят мачове.Диамонтен също.Каква е тази защита не знам.Отностно дузпата.Такава имаше.Съдията не я свири с това полемиката относно това решение трябва да приключи.Оставам на розовите да разконспирират как Батков е купил съдията и тем подобни глупости.
Чакам им смешните тези.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта