Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 13 дек 2018 14:40

Една по-млада версия на Дарко би паснала перфектно с Костов! Хич не са му малко годинките. Имаме примери с играчи като Рикелме, Ривалдо, в момента Адуритц, но все пак...
Последна промяна от metodito на 13 дек 2018 14:43, променено общо 1 път.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 13 дек 2018 14:41

Elliah написа:Аз предпочирам да развиваме Юруков, отколкото да се вземе Дарко. Сигурно все още си е добър, но не мисля, че е подходящ за тактическата схема, която мъчим в момента.

Напълно споделям едно такова мнение. За момента Юруков е най-подготвен от малките и спокойно може да му се гласува доверие за титуляр.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2018 14:44

И Петков.

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 13 дек 2018 15:04

metodito написа:И Петков.

Между другото гледах в един мач на юношите ни старша един друг Мартин Петков. Изглеждаше доста яко бичме. Около него другите бяха като първокласници. Игра добре и ми се стори доста мощен таран

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 дек 2018 15:12

И на мен ми се иска да го видя повече време в игра...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 13 дек 2018 15:30

Elliah написа:Аз предпочирам да развиваме Юруков, отколкото да се вземе Дарко. Сигурно все още си е добър, но не мисля, че е подходящ за тактическата схема, която мъчим в момента.
А каква е гаранцията, че с Юруков няма да се случи същото като с Краев например? Или с Цоневите ? Или със Стивънчо? Примерите са много....
Дарко е доказан играч и най-малкото би ни свършил работа в краткосрочен план. Не мисля, че Левски ще го привлече де, но предпочитам играч, който знам че ще даде по няколко асистенции на сезон, а не такъв, който ще търси себе си още 2-3 години и накрая да се помисли за световна звезда и няма да иска да преподписва!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 дек 2018 15:47

Ако стане като Краев, много добре знзчи ще донесе пари на клуба. Тасевски е свършил на 90% издухал. Не че не значи, че няма да е по надхан от 80% от отбора ама...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 дек 2018 17:11

virtualenbg написа:
metodito написа:И Петков.

Между другото гледах в един мач на юношите ни старша един друг Мартин Петков. Изглеждаше доста яко бичме. Около него другите бяха като първокласници. Игра добре и ми се стори доста мощен таран

В тази връзка:

Ръководството на Левски подписа договор със своя юноша Мартин Петков, който е роден през 2002 година. Нападателят е важна част от тима на Борислав Кьосев, който е един от най-силните на „Герена“.

Младокът е национал в своята възраст, а през този сезон се намира във впечатляваща форма. Петков играе на върха на атаката и се отличава с добра техника, завършващ удар и непримиримост на игрището.

Мартин Петков е откритие на настоящия си треньор Борислав Кьосев, а изявите му не останаха незабелязани от наставника на първия тим Славиша Стоянович, който помогна таранът да остане на „Георги Аспарухов“. Наставникът на тима от „Герена“ възнамерява все по-често да поглежда към школата на клуба.

Към Мартин Петков имаше интерес от страна на няколко отбора, но той предпочете да остане верен на „сините“. Миналата зима голмайсторът тренираше с първия тим на лагера в Малта, когато треньор на Левски бе Делио Роси.

Три момчета от набор 2002 вече имат контракти с мъжете. Става въпрос за капитана Ивайло Христов, Мартин Петков и Богдан Костов, който се възстановява от травма на коляното, което бе оперирано преди няколко дни.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 13 дек 2018 18:00

Еб.м ти и Обертана. 5 асистенции и нито един гол в тая смешна лига. Живи и здрави да са му сите фенове

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 дек 2018 19:20

Stailio написа:Еб.м ти и Обертана. 5 асистенции и нито един гол в тая смешна лига. Живи и здрави да са му сите фенове

Много ми е чудно с каква цел се вземат чужденци в Левски, освен за някаква далавера. Успехи нямаме, на тях не им се играе, един завиждал на друг, трети трудно се приспособявал, четвърти не знам какво си... Гледах как играят Звезда и Пилзен. И колко чужденци имат. После се сетих как играеше Левски и какви успехи имаше с този състав:
№ Държава Футболист Пост
1 България Георги Петков Вратар
12 България Божидар Митрев Вратар
88 България Николай Михайлов Вратар
3 България Живко Миланов Защитник
4 Хърватия Игор Томашич Защитник
5 България Борислав Стойчев Защитник
11 България Елин Топузаков Защитник
14 България Веселин Минев Защитник
15 България Симеон Иванов Защитник
20 България Станислав Ангелов Защитник
25 Бразилия Лусио Вагнер Защитник
6 Нигерия Ричард Еромоигбе Полузащитник
7 България Даниел Боримиров Полузащитник
8 България Георги Сърмов Полузащитник
16 България Мариян Огнянов Полузащитник
18 България Мирослав Иванов Полузащитник
19 България Атанас Борносузов Полузащитник
21 България Димитър Телкийски Полузащитник
24 България Николай Димитров Полузащитник
27 Франция Седрик Бардон Полузащитник
30 България Лъчезар Балтанов Полузащитник
77 България Милан Коприваров Полузащитник
10 България Христо Йовов Нападател
17 България Валери Домовчийски Нападател
23 Нигерия Екундайо Джайеоба Нападател
28 България Емил Ангелов Нападател
Хайде някой да ми обясни за какво играем с двама (рядко трима) българи. Клишето, че юношите ни не са готови е изтъркано и не важи за всички. Нека Найденов и Юруков да изиграят един сезон и ще говорим тогава. Илия и Дидо също, само да са здрави. За Кабов съм на кантар тъй като има недостатъчно игрово време. Но Славиша намекна, че ставал. Останалите не ги коментирам. Ако играят по- редовно, дори по 15-20 минути, покрай Обертан и компания все могат да научат нещо. Защото футболът е и занаят. Люпко как научи Сашо Цигането да застава правилно, Роси как заздрави отбраната. Освен качествата, не бива да се пренебрегва и един друг елемент, който за съжаление липсва в легионерите- желанието. Желанието да се научиш, да станеш по- добър, да си победител. Не ни трябват хора на които не им пука. Отбиват си номера, вземат си пачките и ...нищо. Някой трябва да им даде да разберат, че Левски не е благотворително дружество. Дано Павел Колев направи това.

Върни се в “Левски”