Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот sly » 16 мар 2018 14:21

Red_Neck написа:--------Черни
Дюлгеров - Чорбата- Бодура - Сашко
Десподов - Малинов - Тиаго - Енрике
---- Бланко - Каранга

Евала това ти е играта :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 16 мар 2018 14:31

Serafim написа:
MAXIMUS написа:Хайде стига сте писали за съдии, длъжностни, служебни и друг вид г*зове ! Дайте да говорим за футбол, кой как ще излезе, какво ще се опита да направи и как ще подходи към двубоя. И стига сте му го дъвкали на Каранга по-късия крак. Каквото и да си говорим, момчето си е голаджия и е много борбен и всеки би искал да е в неговия отбор.
Дайте прогнозни стартови състави, тактика, силни, слаби звена, публика...
Всички на стадиона ! ЦСКА Зове !

Добре. :) Тоя Манолев ще играе ли? Момчето от мач на мач изглежда по-зле, а и е малко кибритлия. На мача с Дунав към 6-7 пъти се опита да си вдигне топката с крак за да изпълни тъч и във всичките случаи му се наложи да се навежда и да я взема с ръце. :lol: Не че е показателно де, но си мисля, че е най-слабия ви пост, а Паулиньо показа класа. Ще е интересен слъбсък, а Манолев винаги излиза със жълт картон общо-взето. Мисля си той ще е най-слабия ви пост. И нашия десен бек не е особена класа в защита, но Яблонски често го покрива (което може да доведе до куп други проблеми), но най-вероятно Прохазка ще е дясно крило и ще му помага. Ама аз вече изгубих впечатления от левия ви фланг. Иначе напълно в тон с класата и на двата отбора предполагам, че повечето възможности за гол ще са плод на грешки, а не толкова на футболни качества.

Паулиньо го гледах срещу Етър и мога да кажа, че е попадение за "сините". Шанса на Манолев е да всее малко респект, всички знаем по какъв начин, но дали ще остане до края на мача на терена е малко съмнително.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2018 14:49

sly написа:
---- Бланко - Каранга

Евала това ти е играта :)

4-4-2 преливащо в 2-4-4 ;)
Майтапа настрана, но бай Стамен трябва да разчупи схемата и да изненада синьора. Прекалено сме еднообразни.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 мар 2018 15:16

Силно се надявам да излезем с шестима българи, а те с един. За мачовете с други отбори това не е предимство, но за този конкретно съм убеден, че е.
Хайл Мусолини

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 16 мар 2018 15:37

delqnski47 написа:Каранга трябва да е на пейката. :roll: Много е слаб. :lol:

[offtopic]Направо да го арестуват за международен тероризъм .[/offtopic]
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2018 15:45

---- Бланко - Каранга

И 'що туряте Чорбата вместо Барт, след като капитанчето ви след оная контузия лани освен очеваден игрови регрес, явно има и забележими психологически проблеми - липса на увереносст при изнасянето, 'лабаво подсигуряване на Бодура, раздава тупаници и т.н. Докато Барт си е ловешко момче, Стойкас си го докара, по-рутиниран е, с богат опит у нас и в Европа. За мен и двамата са ви еднакво рисково и 'лабаво звено в момента, но все пак ...
А 'що не туряте негъра с номер 16? Имайте предвид, че нашия Тиам със сигурност ще има задачата да бори и хапе в центъра и жална им майка на Малинката и Тиаго без контранегър.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 16 мар 2018 15:48

Точно пък срещу Малинката нямате никъв шанс! ;)

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 16 мар 2018 15:50

Машинката няма нищо общо с футбола. Всяко влизане му е за картон.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2018 15:59

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Red_Neck написа:Никола Попов ще свири мача ;)
Предполагам няма много изненадани ;)
Делиорманската подлога, която беше наказана след Левски - Лц в началото на сезона ще има възможност да се докаже, .... ако се наложи ;)

Айдеееее, веднага почнаха със застраховките. :lol: Стойкас още ли е пас по въпроса с това назначение?

Не е далеч от логиката да ви подпрат с цел Лудогорец да дръпне. ;) Както знаеш в момента се води кръвна война по ос Ганчев-Домусчиев.Само да няма жертви накрая.

Точно заради това нашите трябваше да поискат рефер от чужбина за всичките 5 мача с Левски. За да няма възможности за аванти.

Ааа, не, не! Такива иди ми, дойди ми работи да ги нямаме.
Докато ние преди повече от месец, та до днес, апелирахме за назначение на чуждестранен рефер, вас ви галеха с невиждан съдийски комфорт и абсурдна безнаказаност, че даже си позволявахте да ни се подигравате, че видиш ли, сме се били уплашили нещо. Сега, след като Кабака е в карцера и не може да ви услужи, се уплашихте, че палачинката може рязко да се обърне. Не, не, без такива работи! Кольо Попов да надува там свирката и това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 мар 2018 16:03

CSKA_1948_ написа:Точно пък срещу Малинката нямате никъв шанс! ;)

Е, щом пък си рекъл, кой съм аз да споря. Ама все пак, за трезвомислещите прилагам малко допълнителна информация от мрежата:

Khaly Thiam:
Height: 1.86 m
Weight: 78 kg
----------------------------------
Kristiyan Malinov:
Height: 1.7 m
Weight: 67 kg
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”