B3ATS написа:Еми просто на много от играчите им мина времето за голям футбол в голям , борещ се за титла отбор. Състава на Манчестър Юнайтед ми изглежда доста дървен. Играчи като Рио Фърдинанд , Майкъл Оуен , Димитър Бербатов , Раян Гигс , Парк , Майкъл Карик , Дарън Флечър , Антонио Валенсия и Дарън Гибсън трябва да се отсеят от отбора и да се вземат техни заместници.
Абсолютно не съм съгласен , особено за Гигс , Парк , Валенсия , Бербатов и Флечър .Просто много от футболистите , които играеха добре в началото на сезона им спадна формата - Нани , Ашли Янг , Руни , дори Фил Джоунс последните 2 мача не беше в час . Може да се каже , че най - постоянните играчи са Гигс и Руни , напоследък Евра се включва по-добре в атака , но в защита е зле . Вратарчето Де Хеа нещо не ми вдъхва доверие все още . Защитата се пропуква доста често , а в средата на терена няма идеи . Като гледам Адам как се включи в Ливърпул , чак се ядосвам , че не го взеха в МЮ .В Сити имат Силва , Челси - Мата , в Арсенал - Жервиньо , а в МЮ няма подобни играчи ,единствено Гигс и Бербатов четат добре играта , но единият е на възраст , а другия не го пускат в игра , поради ред причини , за които САФ донякъде има право . Другото , което се забелязва при МЮ е , че някои от играчите играят егоистично и провалят доста атаки - Нани и Андерсон трябва на тренировките да тренират само пасове и центрирания . Близнаците Да Силва-Фабио и Рафаел не са постоянни и често са с травми и ето, че почти изброих целия отбор . Според мен единствено атаката има много опции и е комфортно да имаш такава дълга скамейка с нападатели .

[/center]