Какво не му достигана МЮ за да е първи в лигата?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Re: Какво не му достигана МЮ за да е първи в лигата?

Мнениеот rang » 28 ное 2011 14:36

B3ATS написа:Еми просто на много от играчите им мина времето за голям футбол в голям , борещ се за титла отбор. Състава на Манчестър Юнайтед ми изглежда доста дървен. Играчи като Рио Фърдинанд , Майкъл Оуен , Димитър Бербатов , Раян Гигс , Парк , Майкъл Карик , Дарън Флечър , Антонио Валенсия и Дарън Гибсън трябва да се отсеят от отбора и да се вземат техни заместници. ;)

Абсолютно не съм съгласен , особено за Гигс , Парк , Валенсия , Бербатов и Флечър .Просто много от футболистите , които играеха добре в началото на сезона им спадна формата - Нани , Ашли Янг , Руни , дори Фил Джоунс последните 2 мача не беше в час . Може да се каже , че най - постоянните играчи са Гигс и Руни , напоследък Евра се включва по-добре в атака , но в защита е зле . Вратарчето Де Хеа нещо не ми вдъхва доверие все още . Защитата се пропуква доста често , а в средата на терена няма идеи . Като гледам Адам как се включи в Ливърпул , чак се ядосвам , че не го взеха в МЮ .В Сити имат Силва , Челси - Мата , в Арсенал - Жервиньо , а в МЮ няма подобни играчи ,единствено Гигс и Бербатов четат добре играта , но единият е на възраст , а другия не го пускат в игра , поради ред причини , за които САФ донякъде има право . Другото , което се забелязва при МЮ е , че някои от играчите играят егоистично и провалят доста атаки - Нани и Андерсон трябва на тренировките да тренират само пасове и центрирания . Близнаците Да Силва-Фабио и Рафаел не са постоянни и често са с травми и ето, че почти изброих целия отбор . Според мен единствено атаката има много опции и е комфортно да имаш такава дълга скамейка с нападатели .

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 28 ное 2011 14:52

Точки,точкиии
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 ное 2011 14:53

5 точки им липсват!!!!... всичките ви писания пълна глупост.Кой си мисли че един отбор може да е първи всяка година... разликата е един пряк двубой с първия и още една негова грешка и всичко се обръща...
Има време бе 13ти кръг е ебати!!!
Ама то и въпроса малко в стил :

Журналист: С какво победихте Левски в това дерби?
Пената: (след малко замисляне)... ммм С едно на нула!!!! :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 28 ное 2011 14:58

Без Видич в отбрана е много трудно за Юнайтед. Просто без него няма синхрон в защитата, макар и Smalling да играе доста добре и той може би ще го замести в бъдеще. Иначе може би причината не е в Юнайтед, просто Сити в момента са с класи над останалите отбори. Все пак още е рано да говорим кой е първи и кой не. В началото и края на сезона е коренно различно. Има още повече от 20 мача, а 5 точки в Premiership нищо не са.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 ное 2011 14:59

Липсват им креативни халфове и централен защитник! Рио е доста бавен за футбола в Англия!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 ное 2011 15:22

Всяка година няма как Юнайтед да е първи,а и други трябва да ядат от царския пай :) Обаче има още доста точки да губят всички.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 ное 2011 15:33

Според мен на Ман Юнатед му липсват нови идеи и различен начин на игра както и тактика от време на време. Просто не може да се поддържа едно и също добро ниво на игра и форма с все еднаква тактика. От край време, Манчестър Ю всеки мач излиза с една и съща тактика, да създава много положения за гол, и благодарения на добрите изпълнители в отбора, все някой вкарва гол. Но мисля че другите отбори малко по малко се приспособяват и свикват на този стил на игра и започват да им противодействат.
Не знам,може да греша, нека феновете на Ман Ю и хора, които следят отбора да се изкажат, но за мен проблема е в прилагането на все един и същ стил на игра.
LIVERPOOL RULZZ

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 28 ное 2011 15:59

Берба и Клевърли. Или с друга дума - ИДЕЯ

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 ное 2011 16:09

crazy_one написа:Според мен на Ман Юнатед му липсват нови идеи и различен начин на игра както и тактика от време на време. Просто не може да се поддържа едно и също добро ниво на игра и форма с все еднаква тактика. От край време, Манчестър Ю всеки мач излиза с една и съща тактика, да създава много положения за гол, и благодарения на добрите изпълнители в отбора, все някой вкарва гол. Но мисля че другите отбори малко по малко се приспособяват и свикват на този стил на игра и започват да им противодействат.
Не знам,може да греша, нека феновете на Ман Ю и хора, които следят отбора да се изкажат, но за мен проблема е в прилагането на все един и същ стил на игра.

ОХОХО колко колко точно казано. Единствения свестен коментар. Едно трябва да се помисли над някаква друга тактика. Вярно е САФ доста променя, Йънг зад нападателя, Рууни халф, но трябва малко повече налагане на нова схема и свикване с нея. Тогава отново ще се мачка. На другия сезон пак така и това е ! Освен това трябва един добър халф и класен нападател.
Изображение[/center]

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 28 ное 2011 16:50

drogooo написа:5 точки им липсват!!!!... всичките ви писания пълна глупост.Кой си мисли че един отбор може да е първи всяка година... разликата е един пряк двубой с първия и още една негова грешка и всичко се обръща...
Има време бе 13ти кръг е ебати!!!
Ама то и въпроса малко в стил :

Журналист: С какво победихте Левски в това дерби?
Пената: (след малко замисляне)... ммм С едно на нула!!!! :D

ха сега на спокойствие прочети въпроса и първия коментар :)

Върни се в “Манчестър Ю”