Ботев Вр - Черно Море - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Re: Ботев Вр - Черно Море

Мнениеот zelena_varna » 14 авг 2011 20:03

Момчета я се по-успокойте малко, почнахте като Левскарите да обиждате на 'селяни'. И Аз мисля, че сме по класния отбор и уважавам името ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА за да си позволявам така да говоря за по малките отбори.
Пожелавам успех на моряците в следващата битка с 0:1 да бием ще съм доволен...
Аиде, МОРЯЦИ !!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 авг 2011 20:09

Дайте да говорим по същество, играта ни не е свръх силна, за да си мислим , че можем да победим без проблеми.Да в никакъв случай не отиваме на екскурзия,но няма да е лесно,убеден съм.С този дух който показахме срещу сините мисля , че можем да постигнем добър резултат.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 авг 2011 20:20

Не вярвам някой не си прави илюзии, че ни чака лесен, но аз се надявам да играем както срещу Левски и да сме здраво стъпили на земята след такава победа

п.с. по Канал 3 спорят кой трябва да е първи - ние с голова разлика 5:1 или Миньоро с 4:0 :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 авг 2011 20:24

Аз_съм_Спас написа:не мога да разбера, що не натискате ТИМ-аджиите да ви "организират" най-после една шампионска титла.Казвам да "организират" щото в България титлата не се печели-тя се "организира"....та срамота е вторият по големина град в България вече 80 и кусур години да няма титла ;) И точно тоя сезон ми се струва много подходящ-като гледам трите "гранда"-Левски, Литекс и Цска какво шеметно представяне правят до момента.... :mrgreen:

1.Шампиони сме ставали 4 пъти(докато Локо Пд не беше) и няма нужда да се гаврим с паметта на хората основали футбола в България нареждайки до техните имена такива на купени и измислени шампиони.
2.А от лично достойнство и морал за такова нещо съм убеден,че никой фен на Черно Море няма да призове или да натисне който и да е
3.Ако сезона е подходящ-ще се види,ако 3-те гранда закъсат-като ги удряме зад вратовете ще печелим и ще сме пред тях

ПС:Казах вчера,за цели ще говорим зимата.Важно е да трупаме максимално точки есента,да мачкаме с игра и да се пълни Тича,да сме колкото може по-напред.Есента организациите са лабави(щом Локо е с 0 точки,страшнияяяяя отбор,евробоеца,дето направил титаничните успехи-2 хиска с евроанонимника Шльонск и отпадане с дузпи насред България),дърпаме сега,пдосилваме се с 2-3 класни играчи януари и с топ не може ни мръднат от заетото място.

ПС:Спора с Миньор приключва 4-тия кръг,когато идват на Тича и ще ги прегазим като тежкотоварен камион сладоледче :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 14 авг 2011 20:37

Без главозамайване!Имаме шанс да дръпнем в класирането,дано не го изпуснем!От тук-само напред и нагоре!!![offtopic]ЗАПЕЙ![/offtopic]

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 14 авг 2011 20:42

0:2

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 14 авг 2011 21:45

На първо време тук прочетох нечувана глупост - че Ботев Враца се явявали сателит на...Левски?!!?!? Вие наястно ли сте изобщо с Българския футбол? Това да не е 70-те години? Ботев Враца играе само за себе си и ще ви го докажем в мача другата седмица! Ако си мислите, че ще ви е много лесно, то жестоко се лъжете, защото ще ви чака пълен стадион и много надъхан отбор! За победата ще трябва да изорете терена, иначе просто забравете! Преди 10 години ви напълнихме кошницата и ответния мач във Варна щеше да отнесем точката ако не беше съдията, тъй че не знам какво ви е удобното на Ботев! Желая ви успех, няма по-хубаво от това начело да не са софийските кратуни, но другата седмица, за 90 минути вие ще сте враг номер едно! Ако идвате агитка, може да изпием по бира!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 14 авг 2011 21:58

Libera написа:На първо време тук прочетох нечувана глупост - че Ботев Враца се явявали сателит на...Левски?!!?!? Вие наястно ли сте изобщо с Българския футбол? Това да не е 70-те години? Ботев Враца играе само за себе си и ще ви го докажем в мача другата седмица! Ако си мислите, че ще ви е много лесно, то жестоко се лъжете, защото ще ви чака пълен стадион и много надъхан отбор! За победата ще трябва да изорете терена, иначе просто забравете! Преди 10 години ви напълнихме кошницата и ответния мач във Варна щеше да отнесем точката ако не беше съдията, тъй че не знам какво ви е удобното на Ботев! Желая ви успех, няма по-хубаво от това начело да не са софийските кратуни, но другата седмица, за 90 минути вие ще сте враг номер едно! Ако идвате агитка, може да изпием по бира!

Най-големите сателити на Левски са Монтана и отбора на Кметъла, които и този сезон ще дарят 12 точки без бой, а съответно с другите отбори ще се играе на живот и смърт!
Иначе не виждам нищо лошо ако сте по-добри от нас да ни биете, нека всичко да се реши с футбол!

P.S 0-2 за Черно Море!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 авг 2011 22:04

Ако Ботев е по-добър нека бие.Ние не сме софийски коне с капаци искащи победи на всяка цена,дори когато не заслужават да ги вземат.Искам когато Черно Море бие да получим уважението на съперника,за мене това е истинската победа,достойната.Не искам нашия отбор да бъде като софиянците и където отидем да ни ругаят и сочат с пръст,да ни наричат евроидиоти,съдийски отбори и прочее неща.Това е и отговор към Спас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 авг 2011 22:09

Libera написа:На първо време тук прочетох нечувана глупост - че Ботев Враца се явявали сателит на...Левски?!!?!? Вие наястно ли сте изобщо с Българския футбол? Това да не е 70-те години? Ботев Враца играе само за себе си и ще ви го докажем в мача другата седмица! Ако си мислите, че ще ви е много лесно, то жестоко се лъжете, защото ще ви чака пълен стадион и много надъхан отбор! За победата ще трябва да изорете терена, иначе просто забравете! Преди 10 години ви напълнихме кошницата и ответния мач във Варна щеше да отнесем точката ако не беше съдията, тъй че не знам какво ви е удобното на Ботев! Желая ви успех, няма по-хубаво от това начело да не са софийските кратуни, но другата седмица, за 90 минути вие ще сте враг номер едно! Ако идвате агитка, може да изпием по бира!

Браво пич!Такива фенове харесвам,без значение дали са сини,червени,или жълти.Преди всичко удоволствието от играта,среща с нови хора на нови места,завързване на нови приятелства,някои от които продължават десетилетия.А не ръгане с ножове,хвърляне на бомби и избиване на комплекси.Какво значи да си фен на отбор не от София?Ами пълна и безрезервна подкрепа на местния тим,без значение в коя група,гарнирана с огромна доза любов и съвсем мъничко омраза към противника,докато траят 90-те минути на терена.А после както се казва,плеснаха с ръце,па се прегърнаха.Това искам да виждам,защотоо съм го виждал и защото точно покрай футбола завъдих много приятелства по други градове.Желая успех на Ботев Враца в предстоящото опървенство,разбира без да броим следващият мач където се надявам да загубите и искам да докажете на всички съфорумци,че не цепите басма на никой измислен гранд.Бил той Левски,Литекс,или ЦСКА.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”