''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот ros » 30 юли 2011 20:35

Neron написа:Само се оплаквате аз съм сигурен че има стотици пенсионери жени и деца които не са по викането.А и има доста празни места което ме дразни много.Щом входа беше свободен и има празни места не виждам кога ще е пълна догоре.

Залата се поизпразни когато свърши митинга на откривателите и съзидателите.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 юли 2011 20:37

Cesc Fabregas написа:А вие като сте такива големи фенове, защо не сте там? :? Само не ми се оправдавайте с приказки от сорта на "то нямаше билети". Кой е виновен, че не сте станали навреме и да си вземете? :roll:

Марти, бих станал и 5 сутринта за билет, знаеш че обичам спорта, но и в 5 да стана, когато касите отварят в 10 а понеделник е работен ден няма как да стане. И да - нямаше билети :(
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 30 юли 2011 20:38

canary на 30 Юли 2011 20:16
Залата е уникална наистина. Поздравления на всички българи за придобивката. Но отварям една голяма скоба. Колкото и да е красива залата, срам и позор е в град с над 1 000 000 жители, да има празни места в залата и като се има впредвид, че сигурно полувината от хората са от провинцията. Господа управници разберете едно - София не е спортен град! Най-спортния град в България е ПЛОВДИВ! И това вие много добре го знаете. Едно такова бижу в Пловдив ще се пръска по шевовете. Един национален стадион по футбол също. СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!

Стига с това разделение!!! Нека има и в София, и в Пловдив, и във Варна и в Бургас такива зали!!!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 30 юли 2011 20:40

Една моя приятелка взе билета за майка й и баба й! Много жени, много старци, липсваща агитка на ЦСКА, няколкостотин празни места и приятелски мач. Но има акустика добра. Ще станат нещата за официалните срещи.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 30 юли 2011 20:42

moriente написа:
canary написа: СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!

Защо тогава напирате да идват да учите, живеете и работите тук ??????

Ами чети бе тикво. Щото всичко се налива там, щото хората по селата изнемогват вече и се подиграват с труда им, за да могат ей такива кратуни като теб да кльопат турски домати по 50 стинки. Много е лесно да се ппраиш на голям отворко ама иди на село да видиш как се изкарва прехраната с кръв и пот, шото и ти си некое селско чадо.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 юли 2011 20:43

igra4 написа:КЗС :) :)

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 30 юли 2011 20:46

moriente написа:

Много тъп въпрос,защото това е политиката на всички правителства от 30-40 години насам,всичко да е в София,ако тази зала бяха я построили в Плевен примерно и бяха открили университет ***** в Плевен,вместо в Перник, нямаше ли да е по-добре.Все пак Плевен ,примерно казвам, по време на освобождението на България 1878 г. е бил 5/пет/пъти по-голям от София,да не говорим за Стара Загора и Пловдив,които са били градове гиганти спрямо селцето разположено в полите на Витоша.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 30 юли 2011 20:48

Айде спрете се с комплексите бе,провинционалисти....
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 30 юли 2011 20:48

rocknrolla написа:
moriente написа:

Много тъп въпрос,защото това е политиката на всички правителства от 30-40 години насам,всичко да е в София,ако тази зала бяха я построили в Плевен примерно и бяха открили университет ***** в Плевен,вместо в Перник, нямаше ли да е по-добре.Все пак Плевен ,примерно казвам, по време на освобождението на България 1878 г. е бил 5/пет/пъти по-голям от София,да не говорим за Стара Загора и Пловдив,които са били градове гиганти спрямо селцето разположено в полите на Витоша.

+1 Не му говори глухо е!

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 30 юли 2011 20:54

canary написа:
moriente написа:

Ами чети бе тикво. Щото всичко се налива там, щото хората по селата изнемогват вече и се подиграват с труда им, за да могат ей такива кратуни като теб да кльопат турски домати по 50 стинки. Много е лесно да се ппраиш на голям отворко ама иди на село да видиш как се изкарва прехраната с кръв и пот, шото и ти си некое селско чадо.

Сори отворко , за твое нещастие съм от София. Всеки сам си избира как да живее живота си , когато си хейтър ти е за цял живот. Когато си недоволен от живота си ставаш и го променяш, а не плюеш по форумите живущите в Столицата , Пловдив , Бургас и т.н.
Аз да ревна ли от селяните ,които идват и са готови и за 100 лв да работят ????
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Върни се в “Волейбол”