Как виждате ЦСКА през сезон 2011-2012?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как виждате ЦСКА през сезон 2011-2012?
Следващия сезон зависи изцяло от подготовката на отбора и трансферите. Ако продадем Делев, Маркиньос, Платини, Трифонов и Коста Стоянов нищо добро не ни чака. Останат ли ще бием наред дори и без нова селекция. Не виждам нищо притеснително ако не вземем нови играчи. Отбора е комлектован идеално, а има и млади момчета, които чакат реда си. Просто трябва да се действа на принципа, взимаш играч само, където ти трябва. Адемар ще играе на мястото на Румбата ако втория замине за Висла. За този пост апетити има и Виданов, който игра там при Любо Пенев. Отляво Бандата е непоклатим, но при картони и контузия Дечев е добър вариант. Не ясно положението на Акуаро и дали остава. Замине ли трябва задължително нов централен защитник. Не вярвам И.Иванов да остане и то като резерва. Съгласи ли се ще реши проблема в центъра. Дано обаче да се е налодувал и да не създава проблеми, като преди. Момчетата от Пирин, за какво са ни? Още резерви без шанс за изява. Друг е въпроса, че трябва да се гледа във бъдещето и да се мисли за развитието на отбора. Ако му се даде шанс Костов до една, две години ще бъде звездата на ЦСКА. Яд ме е за Тонев, защото смятах, че в него и Костадинов е бъдещето на отбора, но Сашко тъпче на едно място и по-добре да замине. Сериозен играч, като Зику ще помогне много в Европа, но голямата му заплата може да развали колектива. Може спокойно да играе зад нападателя и пак да вкарва голове. Изцяло съм против новия италианец от серия Б, защото заради такива, като него сега не сме шампиони.
С още един затревен терен на армията и изкуствен в балона.
Трудно можем да бъде крайни в прогнозите си,но аз се надявам на добра подготовка с добри мачове и ми се иска да започнем с победа за Суперкупата на България.След това да започнем да се обиграваме и да направим добър състав и добър отбор за Европа и дано влезем в групите на ШЛ.Знам,че не е по темата,но много ми се иска да победим Лудогорец Разград,да ги унижим,защото ме дразнят с това колко велик отбор щели да бъдат и как ЦСКА щял да става саталит на Разград,те са еднодневка и винаги ще си останат,никога няма да могат да се сравняват с ЦСКА,никога по-никой показател.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- B__A__N__DA__TA
Както и през миналите трийсет и ..сезона
..ШАМПИОНИ

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- CSKAr4eto0
- Контакти:
gogo_cska написа:Трудно можем да бъде крайни в прогнозите си,но аз се надявам на добра подготовка с добри мачове и ми се иска да започнем с победа за Суперкупата на България.След това да започнем да се обиграваме и да направим добър състав и добър отбор за Европа и дано влезем в групите на ШЛ.Знам,че не е по темата,но много ми се иска да победим Лудогорец Разград,да ги унижим,защото ме дразнят с това колко велик отбор щели да бъдат и как ЦСКА щял да става саталит на Разград,те са еднодневка и винаги ще си останат,никога няма да могат да се сравняват с ЦСКА,никога по-никой показател.
Е хубаво е да имат самочувствие ... но мисля че ще бъдат само дарители на точки ... в което няма нищо лошо

gogo_cska написа:Трудно можем да бъде крайни в прогнозите си,но аз се надявам на добра подготовка с добри мачове и ми се иска да започнем с победа за Суперкупата на България.След това да започнем да се обиграваме и да направим добър състав и добър отбор за Европа и дано влезем в групите на ШЛ.Знам,че не е по темата,но много ми се иска да победим Лудогорец Разград,да ги унижим,защото ме дразнят с това колко велик отбор щели да бъдат и как ЦСКА щял да става саталит на Разград,те са еднодневка и винаги ще си останат,никога няма да могат да се сравняват с ЦСКА,никога по-никой показател.
Е недей така, той го каза на шега това за сателита .
Аз пък ще се радвам ако има повече такива отбори, така нивото ще се вдигне и ще има по здрави мачове.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
непоразлични от сегашният 

Здравейте,
имаме голямото удоволствие да Ви представим най-новия и бързо развиващ се футболен сайт за А професионална футболна група. Ще се радваме да споделите Вашето мнения, за да може да се осъвършенстваме.
Поздрави,
Екипът на A-pfg.info
http://a-pfg.info
имаме голямото удоволствие да Ви представим най-новия и бързо развиващ се футболен сайт за А професионална футболна група. Ще се радваме да споделите Вашето мнения, за да може да се осъвършенстваме.
Поздрави,
Екипът на A-pfg.info
http://a-pfg.info
Каквито им приляга- ШАМПИОНИ. А рогатите не мога да разбера защо само се месят където не им е работата
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА
ЕМИЛ написа:непоразлични от сегашният
Кво викаш, пак ли ще ви мачкаме с тройка
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА