Каква ще бъде трансферната политика на Ман Ютд през лятото ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Addler
Контакти:

Re: Каква ще бъде трансферната политика на Ман Ютд през лятото ?

Мнениеот Addler » 18 май 2010 19:50

SkArY_9 написа:
niki87 написа:
Man Utd написа:Много неща се изговориха през сезона. Според някои Бербатов и Карик ще напуснат отбора, а на тяхно място Бензема, Вия или Рибери. Вие как смятате :?:

Няма как Франк да отиде в по-малък и слаб отбор от Байерн М ;)

Кое пък му е по-слабото :roll:
Tова, че тази година ни победихте нищо не значи, ще видим кой ще вземе ШЛ тази година, но съм сигурен, че няма да е Байерн ;)

Преброй успехите в Европа и ще разбереш защо Байерн е по-голям!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 18 май 2010 19:51

Xanko написа:
bojkyy написа:
vladomin_ написа:Сигурен съм, че Бербатов ще си изпълни договора до край! А що се отнася до трансфери това лято мисля, че гръмки имена няма да има. Момчета на около 20 години в началото на кариерата си.

Той САФ си го каза тва миналата семица

В общи лини и аз очаквам а е и в стила на САФ да вземе млади играчи в момента МЮ е в период като този между 2004 и 2006г. експерементира се с младите сработвот се и се гради отбор, а Бербатов, Гигс, Скоулс, и пр. заедно с Рууни са там за да подържат ниво в отбора и все пак се вижда, че постепенно Нани и Валенсия се сработват и следващия сезон ще играят много по-силно, в халфовата линия очаквам Андерсон и Харгрийвс да се завърнат с голямо желание за игра, но футболист с качествата на Сена мисля беше от Виляреал в халфовата линия ни трябва, в нападение очаквам, че ще се даде шанс на Диуф и Мексиканеца скрити зад понасящете ударите Рууни и Бербатов да израстнат и това е очаквам млади момчета и някой като Валенсия наложил се в отбор от златната среда във ВЛ.
И само искам да кажа това е стил на САФ а не е финансова криза, не че не вярвам такава да има но и самия САФ доказа че трудно работи с изградили се вече футболисти, като почнем от Кончелски минем през Поборски,Верон и стигнем за съжаление до Бербатов.

Сена е далеч от определението млади преспективен играч, той е 32 годишен и колкото и да е добър (а той е наистина невероятен играч, който само 1 пас решава мача), то САФ ще изневери на думите си, а и Сена ще му излезе почти колкото Бербо
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 18 май 2010 19:53

mishkar написа:
Man Utd написа:Силно се съмнявам Бербатов да напусне Ман Ютд този сезон ;)

И аз искам да остане, щото съм фен на Арсенал, ама надали, че както спрягат Бензема много ще им станат....

Не се знае изобщо Бензема дали ще успее бързо да се наложи в Англия. Иначе няма да са толкова много - видя се тази година, че явно не достигаха. Оуен контузен постоянно, а и в слаба форма, Бербатов и той имаше проблеми с контузии, добре че Руни беше здрав иначе ставаше страшно. Не мисля , че САФ ще се доверява за постояннен титуляр на младите Македа и Диуф ( не помня така ли беше името ).

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 18 май 2010 19:59

А бе вие весник СЪН не чететели ??
Там ви казаха - МЮ ще направи 3 неща през трансферния прозорец.
1.- Ще продаде Бербатов
2. - Ще се освободи от Митко щото САФ му е загубил доверието
3. - Ще замени Димитър с нов защото им трябва друг около Рууни

Иначе сериозно---МЮ ще се отърве от Рууни и на парите "сем Блейзър" ще си плати дълговете - това е по-реалистично

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 18 май 2010 20:03

Бъдещето на Карик е в ръцете на Сър-а. Реши ли да вземе* халф някой просто ще трябва да си отиде тъй като става пренаселено в халфовата линия - Флеч , Харго , Андо , Скоулс , Гибсън. Имаме бързи и технични крила в лицето на Нани и Валенсия ала имаме нужда от някого с поглед върху играта като Скоулс или алтернатива на Валенсия. Парк е някакъв вариант за покривало било то в ляво или вдясно , но не ми харесва лично* на мен. Имаме също Гигс за лявата зона (ще играе по-рядко разбира се) и човек който иска да се докаже - Обертан*. Добре ама отдясно какво правим? Флетчър може да играе отдясно , но не е решение за мен. Давид Силва много би ни оправил полужението за разлика например от един Гуркюф който за мен е добър само за френското първенство.

Много е важно Харгрийвс и Андерсон да си върнат формата просто е жизнено важно за клуба ако ще се гонят трофеи. Харго не случайно е считан за един от най-добрите дефанзивни халфове в света , а Андо е бърз техничар от който се нуждаем. На мен ми е интересно какво ще правим с поста ляв бек , защото Евра изкара цял сезон титуляр , а и сега ще ходи на световно и се надявам догодина да не настъпи някакъв срив в него след такава хипер активност. Интересно ми е дали САФ ще започне да пуска Фабио и Рафаел заедно или ще използва О'Шей като заместник в лявата зона на Евра.

Айде дяволи! :twisted:

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 18 май 2010 20:15

В общи лини и аз очаквам а е и в стила на САФ да вземе млади играчи в момента МЮ е в период като този между 2004 и 2006г. експерементира се с младите сработвот се и се гради отбор, а Бербатов, Гигс, Скоулс, и пр. заедно с Рууни са там за да подържат ниво в отбора и все пак се вижда, че постепенно Нани и Валенсия се сработват и следващия сезон ще играят много по-силно, в халфовата линия очаквам Андерсон и Харгрийвс да се завърнат с голямо желание за игра, но футболист с качествата на Сена мисля беше от Виляреал в халфовата линия ни трябва, в нападение очаквам, че ще се даде шанс на Диуф и Мексиканеца скрити зад понасящете ударите Рууни и Бербатов да израстнат и това е очаквам млади момчета и някой като Валенсия наложил се в отбор от златната среда във ВЛ.
И само искам да кажа това е стил на САФ а не е финансова криза, не че не вярвам такава да има но и самия САФ доказа че трудно работи с изградили се вече футболисти, като почнем от Кончелски минем през Поборски,Верон и стигнем за съжаление до Бербатов.[/quote]
Сена е далеч от определението млади преспективен играч, той е 32 годишен и колкото и да е добър (а той е наистина невероятен играч, който само 1 пас решава мача), то САФ ще изневери на думите си, а и Сена ще му излезе почти колкото Бербо[/quote]
Не съм казал, че трябва да е именно Сена а с такива качества просто понеже още когата парвия път бяхме с Вилереал в една група в ШЛ се заговори, че го искаме и като се позагледах ми хареса и сега вече когато е на години се сетих за него и го дадох за пример това е.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 18 май 2010 20:25

SHAKOMINATORA написа:Бъдещето на Карик е в ръцете на Сър-а. Реши ли да вземе* халф някой просто ще трябва да си отиде тъй като става пренаселено в халфовата линия - Флеч , Харго , Андо , Скоулс , Гибсън. Имаме бързи и технични крила в лицето на Нани и Валенсия ала имаме нужда от някого с поглед върху играта като Скоулс или алтернатива на Валенсия. Парк е някакъв вариант за покривало било то в ляво или вдясно , но не ми харесва лично* на мен. Имаме също Гигс за лявата зона (ще играе по-рядко разбира се) и човек който иска да се докаже - Обертан*. Добре ама отдясно какво правим? Флетчър може да играе отдясно , но не е решение за мен. Давид Силва много би ни оправил полужението за разлика например от един Гуркюф който за мен е добър само за френското първенство.

Много е важно Харгрийвс и Андерсон да си върнат формата просто е жизнено важно за клуба ако ще се гонят трофеи. Харго не случайно е считан за един от най-добрите дефанзивни халфове в света , а Андо е бърз техничар от който се нуждаем. На мен ми е интересно какво ще правим с поста ляв бек , защото Евра изкара цял сезон титуляр , а и сега ще ходи на световно и се надявам догодина да не настъпи някакъв срив в него след такава хипер активност. Интересно ми е дали САФ ще започне да пуска Фабио и Рафаел заедно или ще използва О'Шей като заместник в лявата зона на Евра.

Айде дяволи! :twisted:

Виж пък Фабио и Рафаел ги пропуснах според мен задължително ще ги използва особено Рафаел вярно сгреши на два пъти, но то така се става голям футболист, а си мисля и сега ако срещу Челси беше започнал той вместо Невил нямаше да загубим, а и в мача с Байрен въпреки глупавия особенно първи жълт картон същия този Рибери дето по-горе го изкараха извънземен този келеш не му даде да мръдне направи го за смях първото полувреме.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 май 2010 20:45

50 процента от мненията в тази тема са от псевдоразбирачи. Всеки се изказва какво САФ, защо САФ. Човека си го е казал в интервю:
Сега, след като сър Алекс обяви, че в скоро време няма да напусна "Олд Трафорд", той разкри и плановете си за бъдещето на отбора.

През следващите две-три години Ман Юнайтед ще разчита основно на младите футболисти в тима, част от които вече имат успешни изяви. Това са: Джонатан Евънс, Дарън Гибсън, Рафаел да Силва, Фабио да Силва, Андерсон, Дани Уелбек, Габриел Обертан, Маме Диуф и Федерико Македа, както и новите попълнения Крис Смалинг и Хавиер Ернандес.

Вероятно главната цел на Фъргюсън е преди напускането на мениджърския пост да остави един млад и боеспособен отбор на своя заместник.

"Мисля, че тези играчи вече придобиват опит и ще продължават да попадат в отбора все по-често. Те имат всички необходими качества", заяви сър Алекс Фъргюсън в интервю за "Манчестър Ивнинг Нюз".

Помислете над тези думи...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 май 2010 20:51

niki87 написа:
Man Utd написа:Много неща се изговориха през сезона. Според някои Бербатов и Карик ще напуснат отбора, а на тяхно място Бензема, Вия или Рибери. Вие как смятате :?:

И ти ли почна да се заяждаш??? Не го очаквах от тебе! Къде беше, когато Байерн ги мачкаха Зенит и Хетафе? Защо трябва да провокираш другите?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 18 май 2010 21:18

niki87 написа:

Ехе....Аз съм от Реал както повечето знаят но не мисля,че Манчестър са по-слаб отбор от Байерн М :lol: :lol: :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Манчестър Ю”