Мнениеот Xanko » 18 май 2010 20:15
В общи лини и аз очаквам а е и в стила на САФ да вземе млади играчи в момента МЮ е в период като този между 2004 и 2006г. експерементира се с младите сработвот се и се гради отбор, а Бербатов, Гигс, Скоулс, и пр. заедно с Рууни са там за да подържат ниво в отбора и все пак се вижда, че постепенно Нани и Валенсия се сработват и следващия сезон ще играят много по-силно, в халфовата линия очаквам Андерсон и Харгрийвс да се завърнат с голямо желание за игра, но футболист с качествата на Сена мисля беше от Виляреал в халфовата линия ни трябва, в нападение очаквам, че ще се даде шанс на Диуф и Мексиканеца скрити зад понасящете ударите Рууни и Бербатов да израстнат и това е очаквам млади момчета и някой като Валенсия наложил се в отбор от златната среда във ВЛ.
И само искам да кажа това е стил на САФ а не е финансова криза, не че не вярвам такава да има но и самия САФ доказа че трудно работи с изградили се вече футболисти, като почнем от Кончелски минем през Поборски,Верон и стигнем за съжаление до Бербатов.[/quote]
Сена е далеч от определението млади преспективен играч, той е 32 годишен и колкото и да е добър (а той е наистина невероятен играч, който само 1 пас решава мача), то САФ ще изневери на думите си, а и Сена ще му излезе почти колкото Бербо[/quote]
Не съм казал, че трябва да е именно Сена а с такива качества просто понеже още когата парвия път бяхме с Вилереал в една група в ШЛ се заговори, че го искаме и като се позагледах ми хареса и сега вече когато е на години се сетих за него и го дадох за пример това е.