Осветление на стадионите в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Осветление на стадионите в България
В Поморие градският стадион е също с работещо осветление!

Чува се че ще се прави нещо в Русе но не знам какво. Дано напраят и осветление
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Това в Поморие достатъчно ли е за провеждане на официални срещи? Не си спомням да са го използвали досега за такъв. Или греша?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

r.h. написа:Това в Поморие достатъчно ли е за провеждане на официални срещи? Не си спомням да са го използвали досега за такъв. Или греша?
Не само, че е достатъчно. Там се играят официалните срещи на Черноморец Поморие. Теренът е с изкуствена трева. Използва се целогодишно. Стадиончето е кипро и компактно - напълно подходящо за град, като Поморие. След националния, Лазур и Ловеч това е другото "подготвено" стадионче в БГ. Много приятелски мачове се играят там през зимната пауза заради мекия климат в града и изкуствената настилка. Рефлекторите са добри ( мисля, че са на Филипс ) и покрива всички норми за осветеност и провеждане на ТВ транслации. Трибуната е една с капацитет до 2000 човека и е по-малък "близнак" на северната от Лазур в Бургас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Стадионът в Поморие винаги ми е харесвал , но има един проблем. Айде тя оградата е бая висока , но с един отчетливо калпав шут не може ли топката да иде в морето

YANTRA_FOREVER написа:Стадионът в Поморие винаги ми е харесвал , но има един проблем. Айде тя оградата е бая висока , но с един отчетливо калпав шут не може ли топката да иде в морето![]()
Може,иначе това е езерото не е морето..преди месец бях на почивка в Поморие

- KategorieC
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Стадионът в Поморие винаги ми е харесвал , но има един проблем. Айде тя оградата е бая висока , но с един отчетливо калпав шут не може ли топката да иде в морето![]()
Не, невъзможно е да отиде. Доста далече е от морето, в началото на полуострова е,а там е доста широко. Поне така си спомням ,че беше.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
KategorieC написа:YANTRA_FOREVER написа:Стадионът в Поморие винаги ми е харесвал , но има един проблем. Айде тя оградата е бая висока , но с един отчетливо калпав шут не може ли топката да иде в морето![]()
Не, невъзможно е да отиде. Доста далече е от морето, в началото на полуострова е,а там е доста широко. Поне така си спомням ,че беше.
Ок, мерси. Аз съм свикнал с по-селски условия като в Дряново, където топката ходи ту по гарата, ту в реката

ntodorov написа:Рефлекторите са добри ( мисля, че са на Филипс ) и покрива всички норми за осветеност и провеждане на ТВ транслации
Имаш ли информация коя година е поставено и колко е струвало тогава?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

- rosenpetkov
- Контакти:
r.h. написа:ntodorov написа:Рефлекторите са добри ( мисля, че са на Филипс ) и покрива всички норми за осветеност и провеждане на ТВ транслации
Имаш ли информация коя година е поставено и колко е струвало тогава?
http://mbp-cb.com/bg/projects/view/3/3
http://en.wikipedia.org/wiki/Pomorie_Stadium
Нефтохимик (Бургас)
Върни се в “Футбол - България”