[offtopic]А към всички тея дето говорят глупости - Байерн както биха, така можеха и да паднат! Колко положения изпуснахме през първото полувреме, а към тях ако добавим и гредата на Видич, мачът можеше да завърши по съвсем различен начин![/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Btovfan80 написа:Честита победа на феновете на Байерн. Заслужено с оглед на показаното от Ман.Юнайтед през второто полувреме. Много ме е яд, ама няма как да не си призная, че с такава безобразна игра и аз не искам да печелиме!![]()
[offtopic]А към всички тея дето говорят глупости - Байерн както биха, така можеха и да паднат! Колко положения изпуснахме през първото полувреме, а към тях ако добавим и гредата на Видич, мачът можеше да завърши по съвсем различен начин![/offtopic]
FCBrot написа:Братлета не се радвайте мн!!!Щото "дяволчетата" разправяха небивалици от сорта 3-0 4-0...оставете ги да бучат там...ние да се радваме на победата !!!вива Байерн ли викаха в италия
![]()
![]()
![]()
acmilan написа:Честито на всички баварци и от менБайерн за пореден път доказа,че е един от най-големите европейски клубове и,че класата е вечна,за разлика от формата.Пожелавам ви да спечелите Шампионската лига
football.total написа:Не че искам да ви дразня но обективно погледнато Байерн има около 10% шанс да отстрани Юнайтед. Единственото на което могат да се надяват баварците е някои Х на Алианц Арена. Нищо повече. В Англия Байерн няма шанс в това си състояние. Просто динамичния футбол който се играе в Англия е непознат на германицте. Поменте ми думите пак ще си говорим след мачовете, но Байерн не може и няма да издържи на темпото на Юнайтед. Байерн в момента няма класа, Юнайтед я има. Не казвам че Рибери или Робен са лоши футболисти, просто баварците нямат класа. С кой точно ще печелят битката? Със Швайни и Ван Бомел ли? И кой ще играе срещу Нани? Алаба???? Хайде не ставайте смешни. Байерн едва се справи с Фиорентина, отбор на 8мо место в Италия а Юнайтед буквално помете Милан. Просто баварците си стигнаха лимита тази година в Лигата. Купата на Германия и Бундеслигата може и да я спечелят, но в Европа още дълги години според мен нямат шанс. Освен ако не играят до финала с отбори като Фиорентина, Бордо, ЦСКА Москва итн... Както стана преди години с Порто. Но това се случва ведънж на 100 години общо взето...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта