Анкета: Колко пари изкарвате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Колко пари изкарвате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Анкета: Колко пари изкарвате?

Мнениеот Yoda_ » 31 дек 2014 09:10

wannabe написа:
Yoda_ написа:Еха, готино, а ? 800 лв. ипотека, и след 40 години ставаш софиянец... :lol:

По време на бума на имотите, банките даваха без проблеми ипотечни кредити в размер на 100% от пазарната цена на жилището. Понеже обичам теориите за световните конспирации, най-вероятно е било нарочно, с цел...
Та ако тогава си взел 100 000 евра за някакво ново строителство, сега същото жилище вече струва 50 000 евра, но ти продължаваш да изплащаш 100 000. И ако случайно загубиш работата си, или се случи нещо друго, то банката ще ти вземе жилището, и ще има да даваш още 50 000. Така ще замине и къщичката на мама и тате на село, барабар с дарадонките, курешките и мамулите...

Ако скоро сте ходили в бизнес парка, ще забележите интересен феномен - на 95% от новите, лъскави коли, висят табелки "Продавам, СПЕШНО!"... и ако попитате някого от мамулите, които продават колите си за цена, ще ти излязат със следната смехотворна оферта : Ами колата струва 40 000, дал съм 5000 първоначална вноска, изплатил съм 5000, остават 30000, аз искам 8000 и си поемаш оставащите вноски... :lol:

А най-готиното е, банката да ти вземе жилището, и да те остави да живееш в него под наем... :lol:
И така и плащаш хем наема, хем още 30 години си роб на ипотеката...

няма да си купваш жилище! Щом не можеш да си го позволиш :roll:

Ха, ха... Ти така ли го разбра :lol:
Е хубаво, няма, щом не даваш...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 31 дек 2014 14:59

Yoda_ написа:Еха, готино, а ? 800 лв. ипотека, и след 40 години ставаш софиянец... :lol:

По време на бума на имотите, банките даваха без проблеми ипотечни кредити в размер на 100% от пазарната цена на жилището. Понеже обичам теориите за световните конспирации, най-вероятно е било нарочно, с цел...
Та ако тогава си взел 100 000 евра за някакво ново строителство, сега същото жилище вече струва 50 000 евра, но ти продължаваш да изплащаш 100 000. И ако случайно загубиш работата си, или се случи нещо друго, то банката ще ти вземе жилището, и ще има да даваш още 50 000. Така ще замине и къщичката на мама и тате на село, барабар с дарадонките, курешките и мамулите...

Ако скоро сте ходили в бизнес парка, ще забележите интересен феномен - на 95% от новите, лъскави коли, висят табелки "Продавам, СПЕШНО!"... и ако попитате някого от мамулите, които продават колите си за цена, ще ти излязат със следната смехотворна оферта : Ами колата струва 40 000, дал съм 5000 първоначална вноска, изплатил съм 5000, остават 30000, аз искам 8000 и си поемаш оставащите вноски... :lol:

А най-готиното е, банката да ти вземе жилището, и да те остави да живееш в него под наем... :lol:
И така и плащаш хем наема, хем още 30 години си роб на ипотеката...

В България никога не са давали 100% и в Швейцария. Сигурно и на други места. САЩ не е цял свят.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 дек 2014 19:10

хах, виждам, че примера ми е взет доста сериозно. Особено това с ипотеката.
Исках само да споделя виждането си, че реално изкараните пари, сравними с реалните и задължителни разходи за едни са едни, а за други други. Т.е ако нямам ипотека за 800лв. /например/, а живея при мама, аз ще имам с 800 лв. в повече, тогава, ако заплатата ми е с 500лв. по-малко, аз ще живея по-добре, в сравнение с този, които взима с 500лв. повече от мен, но има ипотека за 800лв. месечно :)
Пак стана сложо
Весело посрещане на 2015

Върни се в “Свободна зона”