Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Dust » 15 авг 2024 19:41

dedko2022 написа:Три дни до Киев са глупости на търкалета. Пак повтарям, че САЩ постави Украйна на тезгяха и украинците ще платят най-голямата цена. Европа също, а онези зад океана, във всички случаи ще са облагодетелствани. Мен ме е най-яд на т.нар "европейски лидери", че станаха васали на САЩ.

Три до Киев не съм го измислил аз. Украйна е поставена на тезгяха, тя беше примамка, а примамка сам се сещаш за какво служи, в този ред на мисли е близко до акъла кои са шараните
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 авг 2024 19:42

След украинците и руснаците, най-потърпевши са европейците и в този кюп сме и ние, а краварит изобщо не ме интересуват. Та въпроса е защо европейските лидери кълват на гола кука?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 авг 2024 19:43

Междудругото, ако имахме това, което имаше Украйна под земята, съм на почти 200% сигурен, че щяхме да имаме нейната съдба. Просто тогава жертвите щяха да са турците при нас, ''добрите сили'' щяха да провокират Ердоган чрез поставено прокси при нас и та така.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 авг 2024 19:43

Dust написа:
dedko2022 написа:Три дни до Киев са глупости на търкалета. Пак повтарям, че САЩ постави Украйна на тезгяха и украинците ще платят най-голямата цена. Европа също, а онези зад океана, във всички случаи ще са облагодетелствани. Мен ме е най-яд на т.нар "европейски лидери", че станаха васали на САЩ.

Три до Киев не съм го измислил аз. Украйна е поставена на тезгяха, тя беше примамка, а примамка сам се сещаш за какво служи, в този ред на мисли е близко до акъла кои са шараните

Ами да шараните са всикички които плащат цената. Ще се потретя, но това сме ние включително!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 авг 2024 19:45

delqnski47 написа:Ми не е много идиотско да си защитиш кръвта ппц.
Да направим един Донбас по Родопите или Възтодителен процес 2, но с убийства и терор, та да видим как ще реагира Ердоган, сакаш ли?

Идиотски пример. Конфликт с конфликт не си приличат. Първо и основно е един конфликт защо се е случил, след това всичко останало е следствие. Разумните политически лидери нерешават социално-етнически конфликти със сила.
То и макетата малтретират българското население, какво ще кажеш да ги нападнем?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 авг 2024 19:49

dedko2022 написа:След украинците и руснаците, най-потърпевши са европейците и в този кюп сме и ние, а краварит изобщо не ме интересуват. Та въпроса е защо европейските лидери кълват на гола кука?

Невиждам в Европа да се живее по-зле поради войната, така че много добре си играят картите евролидерите. Разни апокалиптични картини които се рисуват всеки ден все ги чакам и не зная дали ще успея да ги дочакам. Това, че нашите политици у нас са продажни и корумпирани няма нищо общо с войната.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 авг 2024 19:50

Dust написа:
delqnski47 написа:Ми не е много идиотско да си защитиш кръвта ппц.
Да направим един Донбас по Родопите или Възтодителен процес 2, но с убийства и терор, та да видим как ще реагира Ердоган, сакаш ли?

Идиотски пример. Конфликт с конфликт не си приличат. Първо и основно е един конфликт защо се е случил, след това всичко останало е следствие. Разумните политически лидери нерешават социално-етнически конфликти със сила.
То и макетата малтретират българското население, какво ще кажеш да ги нападнем?

Aми, да, ако започват да избиват българи там, това ще стане. Иначе си прав, да, първо и основно е един конфликт защо се е случил.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 авг 2024 19:51

Дано не си вярваш на това, което пишеш.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 авг 2024 19:52

Dust написа:
dedko2022 написа:След украинците и руснаците, най-потърпевши са европейците и в този кюп сме и ние, а краварит изобщо не ме интересуват. Та въпроса е защо европейските лидери кълват на гола кука?

Невиждам в Европа да се живее по-зле поради войната, така че много добре си играят картите евролидерите. Разни апокалиптични картини които се рисуват всеки ден все ги чакам и не зная дали ще успея да ги дочакам. Това, че нашите политици у нас са продажни и корумпирани няма нищо общо с войната.

Шегуваш се нали? :o

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 авг 2024 19:57

Не, не се шегувам, а пътувам и виждам нещата от първо лице. Не ми трябва да чета разни новини как видиш ли затворили някакъв завод един къде си, а се стремя да разбера защо се случва и в повече случай защото местят същия на друго място в Европа.

Имам достатъчно роднини живеещи и работещи в Европа, и света, за да ми споделят и през техните очи как виждат нещата. Отново ще се повторя, аз чакам апокалипсиса с фалита на Европа.

Върни се в “Свободна зона”