Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 02:25

zlatan написа:
blue avalanche написа:
zlatan написа:Аз ще почна с напускащите отбора ни:
Де Нойер,Костадинов,Аниете, Лукин,Сукуна,Нар,Алвеша,(Сандберг-тук ще е хубаво ако вземем едни 100 хил лева).За Антон Огняннов и Давид Яблонски не съм сигурен дали ще ги манхат.Или бройката напускащи е между 8-10 човека.
Новите-вече имаме двама нови-Мапуку и Серджиу Буш.
Спред мен спешно се нуждаем-дефанзивен халф-който да чете играта и още повече офанзивен халф-тип Марселиньо от Лудогорец.
Десен бек-два броя,ляв бек-един брой.Две крилца-приемам че Бабатунде ще го сложат на фланга.Или какво имаме.
Вратари-там сме солидни.
Бекове-само ветерена Минев.Централни защитници-Пиргов-Ал.Александров-Яблонски-Д.Иванов.
В средата-Прохазка-Бурабия.
Значи и новите трябва да са около 8-10 човека.
Лично мнение.

Откъде разбра, че Сукуна, Нар и С.Александров напускат? От вестниците?

Последното ми изречение от поста ми е.................. Лично мнение.Виж го добре, а вестници не си купувам от има няма 10 години.

Първото ти изречение е:"Аз ще почна с напускащите отбора ни:...... .(точка). В българския език точката означава завършена мисъл. Не "съмнение", не "колебание",не "предположение", а "завършена мисъл". Чак ли си?
ПП. Това, че не си купуваш вестници нищо не означава. И аз не си купувам вестници, защото ги има в електронен вид. ;)

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 23 май 2017 09:37

Jordan1914 написа:
csimoen2 написа:
Jordan1914 написа:
csimoen2 написа:Нар и Бабатунде са изключително ниско качество футболисти, тактическата им грамотност, особено на 2-рия, е под всякаква критика...

Сакуна е в същото положение, а този, който се е подписал за привличането на Антон Огнянов зимата (Топузаков) да си скъса дипломата...

И четиримата изброени футболисти с нищо не вдигат класата в Левски, а напротив...
На Краев му идва в повече самочуствието, явно след 4 гола в онова подобие на мач. Твърдо трябва да седне на пейката няколко мача, както и са му необходими и на неги огромно количество тактически уроци, формата рязко му спадна...

Яблонски е доста под средното ниво футболист, докарва го на само ръст, да вкара и някой друг гол... Пиргов идва след контузия и не е играл няколко месеца, но когато е във форма е класи над него...

Чета по-горе, че някой искат да се връща Мики Маус в Левски... Боже Господи, кой разбиращ, поне малко от футбол, ще иска този страхлив футболист ПАК при нас...

Евала,ей съв такъв "оптимизъм" само на горе ще вървим!!!Да,вярно А.Огнянов не показва това,което правеше в Дунав,но в ЛЕВСКИ винаги е трудно,но е факт,че за минутите,които изигра до сега има 1 гол,който ни донесе точката с Дунав и 3 асистенции,с които спечелихме 6 точки.Нар винаги помага на бековете и е един от най-бързите ни играч,а Баба просто е млад....а мнението ти за Яблонски просто е смешно! САМО ЛЕВСКИ! <3

Брат, с такава посредственост като твоята сме на този хал, да се "радваш" на такива футболисти...

Ако мислиш, че Огнянов е футболист, който има качества да играе в Левски - значи материята футбол ти е мноооого далечна...

Ако мислиш, че и Нар е футболист за Левски - значи и физическото ти е "убягвало" от часовете в училище...

А ако мислиш, че Яблонски е добър и стабилен централен защитник - просто виж при 3-тия гол на Лудогорец как реагира - тогава вече може да ти стане смешно...

Ей заради такива като теб сме с това примирено, средняшко ниво...

А къде беше когато Яблонски ни изкара мача с ЦСКА (2:1),къде беше когато Яблонски вкара за гола срещу Лудогорец,от кога нямаме ЦЗ,който при статични положение да надскочи и да вкара...виж ЦСКА,виж Лудогорец поне един от ЦЗ-ци играе много добре с глава,както и Яблонеца...а ти щом мислиш,че Нар няма физическа подготовка върви гледай Барса и Р.Мадрид щом искаш мощна физика и скорост,защото сиг ще ми кажеш,че чернилките на ЦСКА по-крилата са по-бързи от Нар...точно заради такива хейтъри като теб пък футболистите ни нямат самочуствие и всеки който ни хване ги смачква....Това е форум,всеки има мнение и не е нужно да се правиш на агресор с ''компетентното ти мнение''!!!

Ще започна подред и ще се опитам да ти обясня моето мнение, чети бавно, защото май пропускаш нещата...

1-во: за мача Литекс е ФАКТ, че го изкара, но няма как да държим футболист, лежащ само на това... Помни ми думата, че още много голове ще стават единствено и само заради него, предпочитам стабилен защитник отзад, а не такъв който да вкарва голове, за което УЖ си има и други хора. :). Един централен защитник трябва да може да изнася правилно топката, да борави с нея - ако помниш Томашич ще разбереш за какво става въпрос...
Та същия Томашич имаше един много важен гол за Левски, но беше като компютър отзад... За мачовете, в който беше титуляр, Яблонски реализаира 2 гола, но направи толкова безброй тактически грешки (дано поне някога си се занимавал с футбол, за да ги видиш), че само ще ти спомена головете в Пловдив, особено фрапантна му бе грешката при втория...

2-ро: явно не си разбрал предишния ми пост и конкретно "физическото", беше насочено към теб, не към подготовката на Нар...
Ако ми докажеш постоянство и приноса на Нар към надграждане на играта на Левски - ще се отрека, но това е един изключително ограничен футболист, който става за Локо Горна...

Аз хейт не показвам, не съм отишъл на стадиона да ги псувам, но за заплатата която прибира Нар и това което дава на Левски да стоим и да го търпим е малко мазохизъм...

Пак ти казвам - не целя да се заяждам с теб, но ако поне малко си се занимавал организирано с футбол ще разбереш за какво става въпрос...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 май 2017 09:50

Не виждам причина да се носят от 9 кладенеца вода....
За мен Мапуку и Буш са добри попадения,... най-малкото са играли тук и няма да губят време за адаптация, т.е. ще са ви от полза още за ЕКТ (евентуално).
Буш е роден голмайстор и е все още на 24.
Риск има при всеки трансфер, но тук рискът е по-малък.

Всички имаме полза от вдигане на класата на отборите в първенството.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 23 май 2017 10:55

sin4ec написа:
KalinS37 написа:Да, прави са тези, които мислят, че ни е яд! Всъщност донякъде ни е яд, но това е защото е играл за ЦСКА! Иначе още през зимата е бил предложен на ръководството и сме отказали да го привлечем! С други думи не ни трябва като футболист, но и не искаме да играе за Левски, защото е играл за ЦСКА! ;) :)

Вие сте Литекс-Етрополе и не ви бърка кой е играл за ЦСКА. Никой не ви е бил предложен, а Стоикас Стоилас си кара негри и латиноси на кило. Наведете се за пореден път и се поклонете пред ГГ, той е вся и всьо!
Добре е да сте постоянни в поклоните и засмукването, щото инак... :mrgreen:

Прав е...зимата имаше вариант за Буш..но не го искахме. Просто е дръпнал ръчната последните години...което разбира се не значи, че няма да му тръгне при вас...родната А група е перфектно място за съживяване на кариери.
Мен по-скоро ме притеснява на Мапуку да не му тръгне...при него най-важното е да го слуша главата.
А какво става с налагането на юноши ? Голям оптимист беше...ама като гледам ше вземете 6-7 нови. Я кажи Станислав колко ше играе в конкуренция на Буш и Мапуку ? Сега като вземете и некой халф...и Найденов ще овисне.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 май 2017 11:40

Буш и Мапуку са добри играчи! Ако вземете още 5,6 класни попълнения, може и да стегнете конкурентен отбор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 май 2017 11:58

Положителното е, че селекцията започва рано в сравнение с предходните години и като нищо до края на месеца може да сме подписали с 4-5 човека. Колко ще е успешна селекцията е отделен въпрос, на който ще получим отговор най-рано октовмри/ноември месец.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 май 2017 12:06

Абсолютно! Прекрасно е, че селекцията започва по-рано. Мисля, че Боримиров е основната причина. То всъщност е ясно това, де... Малко или много Боримиров според мен се е хванал на хорото на Спас, след като е получил уверения, че ще има пари за селекция и че ще се прави опит за пробив в ЛЕ, от където да влязат средства. Може би по-голямата част от селекцията ще е готова до края на Юни.
Мисля си, обаче, че Митов не е точния човек, но знае ли се. Може да разгърне потенциала си (аз лично се съмнявам, че въобще има много голям такъв).

Чудя се, с евентуалното идване на Вутов + Мапуку и Буш, дали ще се играе с двама нападатели и подавач зад тях или ще ги редува, според кой е във форма... Според мен втория вариант ще е пагубен за някой от двамата и само ще съсипе баланса в отбора и отново ще имаме едни изявени титуляри, на които ще трябва постоянно да се разчита, защото другите няма да са във форма. Трябва повече конкуренция и дълбочина в състава. Не виждам защо да не се играе 4-4-2 с Бурабия и Порхазка опорни.

Друго нещо ми прави впечатление - Спас тотално отсъства от пресата. Даже не си правят труда да го разнасят с някакви измислени новини от два реда, че имало пари за селекция или нямало. Това може да е както хубав знак, така и лош. В добрия случай - просто да се е отказал да се прави на шут и да говори глупости, в стил Батков, които нямат нищо общо с реалността. В лошия - тотално да е зарязал отбора и цялата власт да е фактически в Боримиров, който прави последни напъни с последните налични средства да спаси отбора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 12:07

HardWork написа:Буш и Мапуку са добри играчи! Ако вземете още 5,6 класни попълнения, може и да стегнете конкурентен отбор.

Първо, да се вземат, ама надали. След това, от това да се вземат 5-6-7 футбалера, колкото и да са добри (Буш има пет гола в последните две години или нещо такова, Мапуку след бягството му от Берое е абсурдно да е взет. С Ботев го гледахме - за два мача вкара един гол и то след като си я поведе с ръка.), за да станат отбор, тим, колектив, ще трябва да мине време. Тоест, това, което вземат на лято, в най-добрия случай, ще заиграе, като отбор на пролет. Ако на зима вземат още пет-шест - кой знае. На сегашния отбор му трябваше повече от две години да се стикова, за да ги видим едва в началото на този сезон да заиграят, като тим, като едно цяло. При Петров. Все пак заслуга за всичките тези победи имаше и това, че Веско, Аниете (с кратко прекъсване), Джери, Мечков, Сашко, Йорга (от малко по-късно), Краев, Нар и Тунде играят заедно от 2015г. Та и сега, ще видим резултати, вероятно следващата пролет. Дано са добри резултатите. А Митов... той е преходен вариант, надявам се. Да видим дали ще пуска малките и в новия сезон или всичко е било заради липсата на скамейка.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 23 май 2017 12:29

Хубаво е ,че се прави селекцията от рано .Не си спомням друг такъв случай да сме имали 2 и повече сигурни попълнения преди да е свършил сезона .Спас още в началото си каза да не очакват от него да е на всеки мач ,човека си има бизнес ,живот ,важното е да намира пари и догодина май месец да иде в съблекалнята с шампанско в ръка .Футболистите са следени най-малко 6 месеца . Не вярвам да са тръгнали в гугъл "свободни агенти " и каквото излезе да го взимаме . Буш бил бавен и мързелив във Астра ,но нека не забравяме ,че няма нападател ,който да не играе титуляр и да излиза с кеф всеки мач . Като не е на кеф нормално да не работи професионално и да не си дава зора ,просто е обезверен.Има вариант Мапуку да играе и крило в някой мач а Буш нападател. Скоро взимаме и Горанов ,който по думите на Томислав Русев се интересува винаги какво става с Левски .Масова селекция е необходима ,колкото по-рано ,толкова по-добре .Тези дето плюят по Митов да ми кажат виждали ли са някога треньора да играе с класни футболисти ? Винаги като треньор е играел с посредствени и при първия престой ,и в Септември и в сегашния Левски . Ще продължат да се пускат малките ,но без гарантирано място . На един Найденов му трябват още 6 месеца опипване на почвата преди да стане титуляр .Станислав Иванов е много зелен за Левски ,в края на другия сезон може да е готов да играе повече от 20 мин. в решен мач . краев трябва да е глупав да иде да играе в 3 -та италянска лига ,или 4 -та англииска .По тази схема излъгаха Вутов на времето .Уж голям отбор го иска ,после го пратиха в 9-та глуха ,където никой не го знае кой е и какъв е .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 13:35

zap_lv написа:Хубаво е ,че се прави селекцията от рано .Не си спомням друг такъв случай да сме имали 2 и повече сигурни попълнения преди да е свършил сезона .Спас още в началото си каза да не очакват от него да е на всеки мач ,човека си има бизнес ,живот ,важното е да намира пари и догодина май месец да иде в съблекалнята с шампанско в ръка .Футболистите са следени най-малко 6 месеца . Не вярвам да са тръгнали в гугъл "свободни агенти " и каквото излезе да го взимаме . Буш бил бавен и мързелив във Астра ,но нека не забравяме ,че няма нападател ,който да не играе титуляр и да излиза с кеф всеки мач . Като не е на кеф нормално да не работи професионално и да не си дава зора ,просто е обезверен.Има вариант Мапуку да играе и крило в някой мач а Буш нападател. Скоро взимаме и Горанов ,който по думите на Томислав Русев се интересува винаги какво става с Левски .Масова селекция е необходима ,колкото по-рано ,толкова по-добре .Тези дето плюят по Митов да ми кажат виждали ли са някога треньора да играе с класни футболисти ? Винаги като треньор е играел с посредствени и при първия престой ,и в Септември и в сегашния Левски . Ще продължат да се пускат малките ,но без гарантирано място . На един Найденов му трябват още 6 месеца опипване на почвата преди да стане титуляр .Станислав Иванов е много зелен за Левски ,в края на другия сезон може да е готов да играе повече от 20 мин. в решен мач . краев трябва да е глупав да иде да играе в 3 -та италянска лига ,или 4 -та англииска .По тази схема излъгаха Вутов на времето .Уж голям отбор го иска ,после го пратиха в 9-та глуха ,където никой не го знае кой е и какъв е .

От Буш не се иска да бяга като кон. Иска се да излиза на стрелкови позиции и да бележи.
Който иска бегачи - да се ориентира към лека атлетика.)))
За Вутов - ми отиде в Удинезе... Толкова му е "класата"!! Къде другаде??? В Ювентус ли??? Макар, че по едно време там се подвизаваше Божинов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”