Jordan1914 написа:csimoen2 написа:Jordan1914 написа:csimoen2 написа:Нар и Бабатунде са изключително ниско качество футболисти, тактическата им грамотност, особено на 2-рия, е под всякаква критика...
Сакуна е в същото положение, а този, който се е подписал за привличането на Антон Огнянов зимата (Топузаков) да си скъса дипломата...
И четиримата изброени футболисти с нищо не вдигат класата в Левски, а напротив...
На Краев му идва в повече самочуствието, явно след 4 гола в онова подобие на мач. Твърдо трябва да седне на пейката няколко мача, както и са му необходими и на неги огромно количество тактически уроци, формата рязко му спадна...
Яблонски е доста под средното ниво футболист, докарва го на само ръст, да вкара и някой друг гол... Пиргов идва след контузия и не е играл няколко месеца, но когато е във форма е класи над него...
Чета по-горе, че някой искат да се връща Мики Маус в Левски... Боже Господи, кой разбиращ, поне малко от футбол, ще иска този страхлив футболист ПАК при нас...
Евала,ей съв такъв "оптимизъм" само на горе ще вървим!!!Да,вярно А.Огнянов не показва това,което правеше в Дунав,но в ЛЕВСКИ винаги е трудно,но е факт,че за минутите,които изигра до сега има 1 гол,който ни донесе точката с Дунав и 3 асистенции,с които спечелихме 6 точки.Нар винаги помага на бековете и е един от най-бързите ни играч,а Баба просто е млад....а мнението ти за Яблонски просто е смешно! САМО ЛЕВСКИ! <3
Брат, с такава посредственост като твоята сме на този хал, да се "радваш" на такива футболисти...
Ако мислиш, че Огнянов е футболист, който има качества да играе в Левски - значи материята футбол ти е мноооого далечна...
Ако мислиш, че и Нар е футболист за Левски - значи и физическото ти е "убягвало" от часовете в училище...
А ако мислиш, че Яблонски е добър и стабилен централен защитник - просто виж при 3-тия гол на Лудогорец как реагира - тогава вече може да ти стане смешно...
Ей заради такива като теб сме с това примирено, средняшко ниво...
А къде беше когато Яблонски ни изкара мача с ЦСКА (2:1),къде беше когато Яблонски вкара за гола срещу Лудогорец,от кога нямаме ЦЗ,който при статични положение да надскочи и да вкара...виж ЦСКА,виж Лудогорец поне един от ЦЗ-ци играе много добре с глава,както и Яблонеца...а ти щом мислиш,че Нар няма физическа подготовка върви гледай Барса и Р.Мадрид щом искаш мощна физика и скорост,защото сиг ще ми кажеш,че чернилките на ЦСКА по-крилата са по-бързи от Нар...точно заради такива хейтъри като теб пък футболистите ни нямат самочуствие и всеки който ни хване ги смачква....Това е форум,всеки има мнение и не е нужно да се правиш на агресор с ''компетентното ти мнение''!!!
Ще започна подред и ще се опитам да ти обясня моето мнение, чети бавно, защото май пропускаш нещата...
1-во: за мача Литекс е ФАКТ, че го изкара, но няма как да държим футболист, лежащ само на това... Помни ми думата, че още много голове ще стават единствено и само заради него, предпочитам стабилен защитник отзад, а не такъв който да вкарва голове, за което УЖ си има и други хора.

. Един централен защитник трябва да може да изнася правилно топката, да борави с нея - ако помниш Томашич ще разбереш за какво става въпрос...
Та същия Томашич имаше един много важен гол за Левски, но беше като компютър отзад... За мачовете, в който беше титуляр, Яблонски реализаира 2 гола, но направи толкова безброй тактически грешки (дано поне някога си се занимавал с футбол, за да ги видиш), че само ще ти спомена головете в Пловдив, особено фрапантна му бе грешката при втория...
2-ро: явно не си разбрал предишния ми пост и конкретно "физическото", беше насочено към теб, не към подготовката на Нар...
Ако ми докажеш постоянство и приноса на Нар към надграждане на играта на Левски - ще се отрека, но това е един изключително ограничен футболист, който става за Локо Горна...
Аз хейт не показвам, не съм отишъл на стадиона да ги псувам, но за заплатата която прибира Нар и това което дава на Левски да стоим и да го търпим е малко мазохизъм...
Пак ти казвам - не целя да се заяждам с теб, но ако поне малко си се занимавал организирано с футбол ще разбереш за какво става въпрос...