Ливърпул - Уест Хем Юнайтед 29.08.2015 |17:00| 0-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хем Юнайтед 29.08.2015 |17:00|

Мнениеот chakalat » 29 авг 2015 19:59

realist написа:Аз добре си мислех преди сезона да не гледам мачове, докато паляка смърди край тъчлинията, ама пуста тръпка. Това нашето е мазохизъм. Като цигарите-знаеш, че е вредно и нищо добро няма да ти донесе, но не можеш да се откажеш. Май ще си спестя поне мъката да ги гледам. Отново ще изгрее слънце, това е ясно, но вероятно не при тези собственици. Твърде тъпи са и футбола им е неясен. Да продават и да идва някой руски олигарх или арабин.

На мен картинката ми се изясни след мача с Борнемут и не ги гледам вече.Доволен съм че не си губя времето и нервите да гледам как някаква шушумига се гаври с любимия ми отбор.То беше ясно след първите два мача какво ще последва и че късмета и съдиите няма да ни влачат 38 кръга.Чудно ми е какво ли оправдание имат феновете на Роджърс този път и не им ли писна толкова време да оправдават човек с които събрахме срам и резил какъвто малко живи хора помнят.
Дано им дойде акъла и на Американците и да го сменяват бързо че да има на какво да се надяваме този сезон че с Роджърс нещата са ясни.....

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 авг 2015 20:01

iliev72 написа:PSvilenov значи малко мачове си гледал щом си мислиш , че стадиона не се изпразва последните 10 мин и това не е само на Анфийлд , а в цяла Англия. Не виждам смисъл да коментирам защо хората си тръгват всеки мач преди да е свършил. Гледай малко повече мачове и ще разбереш , че тръгването 10 мин преди края на мача нищо не означава в днешно време.

Поправи ме ако греша , но не са ли нашите фенове тези който винаги остават докрай и ръкопляскат на футболистите въпреки подобни гафове ? Не ни ли прави това една от най-добрите публики в Европа и не е ли това една от основните причини ние да нямаме така наречените "plastic fans ". Гледам достатъчно мачове да знам какво приказвам , не ми е нужно да разбирам нищо допълнително . В днешно време е нормално това ако гледаш Черно Море на Тича или България на Васил Левски

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2015 20:08

PSvilenov написа:
iliev72 написа:PSvilenov значи малко мачове си гледал щом си мислиш , че стадиона не се изпразва последните 10 мин и това не е само на Анфийлд , а в цяла Англия. Не виждам смисъл да коментирам защо хората си тръгват всеки мач преди да е свършил. Гледай малко повече мачове и ще разбереш , че тръгването 10 мин преди края на мача нищо не означава в днешно време.

Поправи ме ако греша , но не са ли нашите фенове тези който винаги остават докрай и ръкопляскат на футболистите въпреки подобни гафове ? Не ни ли прави това една от най-добрите публики в Европа и не е ли това една от основните причини ние да нямаме така наречените "plastic fans ". Гледам достатъчно мачове да знам какво приказвам , не ми е нужно да разбирам нищо допълнително . В днешно време е нормално това ако гледаш Черно Море на Тича или България на Васил Левски

Аз му говоря за Англия той ми дава примери с България. Няма за какво да спорим. Има фенове които стоят до края , но има такива които стане ли 80 мин си тръгват всеки мач. И тези ги има на всеки стадион в Англия. Гледай и ще се убедиш.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 29 авг 2015 20:11

Е,така е... като все има оща хора,които искат Роджърс да остане...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 авг 2015 20:16

За първи път откакто гледам Ливърпул не изгледах мача докрай,към 65 мин смених канала,пуснах си филма на ужасите "Приземяването" на режисьора Б.Роджърс.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 авг 2015 20:44

Както казах, имах лошо предчувствие за този мач. За съжаление се оправда. По-тъжното е да гледам повечето от вас с каква злоба и настървение плюете и как всички станаха големите разбирачи. Как сме играли без крила? А как играхме 2013-2014? Пак без крила в повечето мачове. Човекът с уникалната снимка не спря да плюе Джо Гомес, нищо, че предните мачове беше с основна заслуга за трите сухи мрежи, първи в лигата по четирите основни защитни показателя и цяла Англия му се възхищава. Това момче е на 18 и заслужава по-добри определения от "смачканяк". Това е Висшата лига, всеки пада от всеки и бие всеки. Жал ми е за повечето от вас. Едно е да критикуваш, друго е да злобееш толкова грозно. Сигурен съм, че макар да не си признавате повечето мразите Роджърс, повече отколкото обичате Ливърпул. За което само мога да ви съжалявам. Роджърс оплеска мача. Така е, и няма да го защитавам. Както и Моуриньо първите 4. Добре, че не ни е треньор, досега щяхте да сте го уволнили. Или в най-добрия случай - намразили. Ще огранича писането тук, злобата ми идва в повече. Живи, здрави!

P.S Хващам бас с разбирачите, че няма да паднем от Юнайтед в следващия кръг. Някой?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 авг 2015 20:48

Значиии, нямам против, че паднахме.Всички падат...Арсенал паднаха, Челси губят, но ние няма такива загуби.На полувремето вместо да пусне свежа кръв напред той вади халф ( за мен Джан игра доста прилично първото полувреме ) и пуска бекче.Сменя схемата на 5 защитници в търсене на .... пазене на резултата може би ? Брутален нещастник.Абсолютен недъг.Не догледах мача, предпочетох да излезна малко... а го чаках с нетърпение този мач.Според мен сега ще паднем и от Юнайтед освен ако не се случи чудо, например Стъирдж да ги нашие, но Коу го няма.. и така.Ако паднем от Юнайтед може и да е първият уволнен.Да звънят на Анчелоти или Клопо за другото лято, то е ясно, че тоя сезон пак ще е пробен :(

П.С : Дайте 320млн.паунда на Анчелоти да видите какъв отбор ще ви направи, но НЕЕЕЕЕЕ ние ги дадохме на тоя балък.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2015 20:52

Явно не сте за този отбор.И не съм го казал аз !
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Има ли нужда от превод или ще се справите а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 29 авг 2015 20:57

daduradam написа:Значиии, нямам против, че паднахме.Всички падат...Арсенал паднаха, Челси губят, но ние няма такива загуби.На полувремето вместо да пусне свежа кръв напред той вади халф ( за мен Джан игра доста прилично първото полувреме ) и пуска бекче.Сменя схемата на 5 защитници в търсене на .... пазене на резултата може би ? Брутален нещастник.Абсолютен недъг.Не догледах мача, предпочетох да излезна малко... а го чаках с нетърпение този мач.Според мен сега ще паднем и от Юнайтед освен ако не се случи чудо, например Стъирдж да ги нашие, но Коу го няма.. и така.Ако паднем от Юнайтед може и да е първият уволнен.Да звънят на Анчелоти или Клопо за другото лято, то е ясно, че тоя сезон пак ще е пробен :(

П.С : Дайте 320млн.паунда на Анчелоти да видите какъв отбор ще ви направи, но НЕЕЕЕЕЕ ние ги дадохме на тоя балък.

Американци,пич... какво да ги правиш,пълно палячовци,които викат на футбола,сокър.Роджърс междудругото е най-малко виновен,първо са виновни феновете,че няма натиск,тоя паразит да се махне,а после американците.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 авг 2015 21:00

iliev72 написа:Явно не сте за този отбор.И не съм го казал аз !
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Има ли нужда от превод или ще се справите а ?!

Ние клубът си го съпортваме, Илиев.Има малко негативни коментари за играта на Гомез, но и според мен той не трябваше да започва в този мач... все пак, не го обвинявам ни най-малко за загубата ! ! Нямаме нищо против отбора.Имаме против треньорското тяло.Ония льошперин мамин златин, дебелото лебедче.Мазната педе.....
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”