Нема да се плашите, нали се класирахме с Македония.
Евровизия 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евровизия 2012
от един друг форум..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=coqLVynejo8[/youtube]
Лично за мен,Нина Зили ще спечели Евровизия 2012
Готов съм да се обзаложим с някого
Лично за мен,Нина Зили ще спечели Евровизия 2012
Готов съм да се обзаложим с някого
Песенен конкурс Евровизия (Баку/АЗЕРБ) -26 Май 2012 г. 22:00
Победител
Швеция 2.35
Русия 6.00
Италия 9.50
Сърбия 17.00
Румъния 17.00
Великобритания 19.00
Дания 26.00
Кипър 26.00
Ирландия 26.00
Норвегия 31.00
Германия 31.00
Естония 31.00
Испания 31.00
Исландия 31.00
Гърция 41.00
Турция 41.00
Азербайджан 41.00
Украйна 41.00
Молдова 51.00
Албания 61.00
Македония 101.00
Франция 101.00
Литва 101.00
Босна и Херцеговина 101.00
Унгария 151.00
Малта 151.00
Победител
Швеция 2.35
Русия 6.00
Италия 9.50
Сърбия 17.00
Румъния 17.00
Великобритания 19.00
Дания 26.00
Кипър 26.00
Ирландия 26.00
Норвегия 31.00
Германия 31.00
Естония 31.00
Испания 31.00
Исландия 31.00
Гърция 41.00
Турция 41.00
Азербайджан 41.00
Украйна 41.00
Молдова 51.00
Албания 61.00
Македония 101.00
Франция 101.00
Литва 101.00
Босна и Херцеговина 101.00
Унгария 151.00
Малта 151.00
Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.
Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.
Гледах репортаж от гостуванията на Софи и аз НЕ чух да изпее песен на български.
Иначе на финала ще има българско участие, много по-българско от Софи Маринова. Представителката на Кипър е наполовина българка. Майка й е българка.
Софка е срам за България, добре че не стигна финал!
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Аз съм много за, за изпълнението на Македонските участници.
Много добра песничка.
Наздраве и НаРок
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r_kbJLPXM-E[/youtube]
Много добра песничка.
Наздраве и НаРок
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r_kbJLPXM-E[/youtube]
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Прибирам се от работа и жена ми ми сподели че външния вид на циганката бил потресаващ 
- slash1912
- Контакти:
Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Абсолютно съгласен.Само едно допълнение-нали ние избираме с коя песен ще участваме.След като избираме цигани с чалга да ни представят,значи не можем да очакваме нищо повече!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Софи се справи перфектно, но поддръжката беше неадекватна!
задължително трябваше да има танцова подкрепа на сцената, отделно костюма беше меко казано шокиращ, а и най-важното което ни куцаше бе именно рекламата в другите страни!
просто като видиш какви други песни се класираха, разбираш, че не само някой от щаба ни се е издънил, но и че определено в тоя конкурс нещо не е наред, защото явно и политиката играе в него!!!
а твърдения от сорта: циганка, чалга и т.н само показват колко се е профанизирала нацията ни!
няма по-патриотично от това да излезеш пред милионна международна публика и да пееш на родния си български език!!!
респект!!!
задължително трябваше да има танцова подкрепа на сцената, отделно костюма беше меко казано шокиращ, а и най-важното което ни куцаше бе именно рекламата в другите страни!
просто като видиш какви други песни се класираха, разбираш, че не само някой от щаба ни се е издънил, но и че определено в тоя конкурс нещо не е наред, защото явно и политиката играе в него!!!
а твърдения от сорта: циганка, чалга и т.н само показват колко се е профанизирала нацията ни!
няма по-патриотично от това да излезеш пред милионна международна публика и да пееш на родния си български език!!!
респект!!!

slash1912 написа:Eminem написа:Не мога да разбера защо продължаваме да участваме в този конкурс. Ние май имаме само един единствен финал. Няма абсолютно никакъв смисъл да участваме. Тези държавни пари дето ги дават година след година, е по-добре да ги дават за нещо друго. Да, и аз не искам циганка да ни представлява. И според мен песента е много тъпа. За мен Софи беше колеблива на моменти и нямаше никакво сценично поведение. Поне един балет да бяха изкарали. Напълно нормално не ни класираха.
Абсолютно съгласен.Само едно допълнение-нали ние избираме с коя песен ще участваме.След като избираме цигани с чалга да ни представят,значи не можем да очакваме нищо повече!
Айде, почнахте се. Тя била циганка, изглежадала зле...А къде бяхте като се избираше песен, да вземете да споделите притесненията си, че тази песен е чалга и с нея нямаме шанс. Прави сте - Софи беше ужасно облечена, нямаме никаква хореография и ...най-често срещания ни проблем досега - нямаме никаква обработка на звука. Звученето на самата песен, която е хубава - беше толкова обеднено, че ми се струва, чя накой просто беше донесъл стар диск със запис на песента и го беше дал на азерите да го пуснат. Но не заради това България не се класира за пореден път сред 26-те. Огледайте се какви песни влезнаха във финала - колко от вас помнят как звучаха поне 3-4 от 26 песни? Този конкурс е пародия. Това е като да тръгне Черноморец да печели титлата на България, а още преди да се е изиграл един мач, някои вече да имат по 5-6 мача сигурни взети. Тук не печели музиката. Занете какво печели. Затова ви се чудя как на поне един от вас не му дойде на ума да бламираме тази всеобща (извинямавам се за израза, който ще употребя, но тази дума най-приляга на конкурса с ВЕЛИКАТА ПЕТОРКА начело