Аз си мисля че Алонсо и Макларън ще са с титлите накрая, но да видим де....

Има още достатъчно състезания...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Alonso_Massa написа:Само не мога да разбера за какво спорите за това наказание, което не оказа никаква роля в крайна сметка... Алонсо изпревари Фетел преди да накажат германеца, а в последствие Фетел отпадна... Така че какво още го дъфчите не мога да разбера...
JackPackage написа:не се знае и при конструкторите - силите са прекалено изравнени в болидите и за 2-3 седмици от предимство на Ред Бул се минава през такова за Макларън, от друга страна това бяха кофти трасетата за бикчетата и от тук нататък наглед няма трасе на което да може някой да ги отпише![]()
![]()
Аз си мисля че Алонсо и Макларън ще са с титлите накрая, но да видим де....![]()
Има още достатъчно състезания...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:чакай че забравих за новите писти и че в Япония се сменят....![]()
![]()
![]()
за Бразилия там няма да са толкова зле според мен, макар че дотогава още развитие ще търпят болидите и не се знае...
ще видим дали Лотусите ще се доближат пак до лидерите и да се намесят за подиумите и победите
megan fox написа:Alonso_Massa написа:Само не мога да разбера за какво спорите за това наказание, което не оказа никаква роля в крайна сметка... Алонсо изпревари Фетел преди да накажат германеца, а в последствие Фетел отпадна... Така че какво още го дъфчите не мога да разбера...
Само поради една причина: Всички следят под лупа изявите на лидерите и не се обръща много внимание какво става в задният край на колоната, а там също има такива инциденти, но наказания няма! Но когато комисарите видяха шанс да помогнат на Алонсо веднага се сетиха за правомощията си и че трябва да налагат наказания. Да, Алонсо си изпревари Фетел сам, но целта на наказанието бе това да струва няколко позиции на немеца и той да вземе колкото се може по-малко точки, за да се помогне на испанеца в битката за титлата. Комисарите не са врачки и нямаше как да знаеш, че Фетел ще отпадне и дадоха своята лепта към битката на Ферари за титлата... Както се казва "у дома и стените помагат", а определено Ферари винаги получават бонуси от комисарите в Италия, стига да има как комисарите да помогнат!
Е примерно колко обиколки миналият сезон не правиха нищо срещу действията на Шумахер, защото той задържаше Хамилтън и това бе в полза на Ферари!
Alonso_Massa написа:Е ти ще кажеш, че само за Ферари е така. Много добре си спомням на Силвърстоун как Ди Реста блъсна Шумахер и на всичкото отгоре наказаха Шумахер, въпреки че тогава той нямаше какво да направи и вината беше изцяло на Ди Реста, но в крайна сметка наказания беше Шуми, понеже Ди Реста е британец, а състезанието беше на Силвърстоун.Така че когато си си вкъщи винаги могат да се очакват такива неща независимо от кои отбори!
Това, че не са помогнали на Бътън или Хамилтън е защото са нямали повод.
Така че да твърдиш, че само на Ферари им помагат е меко казано смешно.
megan fox написа:Alonso_Massa написа:Е ти ще кажеш, че само за Ферари е така. Много добре си спомням на Силвърстоун как Ди Реста блъсна Шумахер и на всичкото отгоре наказаха Шумахер, въпреки че тогава той нямаше какво да направи и вината беше изцяло на Ди Реста, но в крайна сметка наказания беше Шуми, понеже Ди Реста е британец, а състезанието беше на Силвърстоун.Така че когато си си вкъщи винаги могат да се очакват такива неща независимо от кои отбори!
Това, че не са помогнали на Бътън или Хамилтън е защото са нямали повод.
Така че да твърдиш, че само на Ферари им помагат е меко казано смешно.
Ако успееш да ми посочиш пример кога за последно някой във ФИА с нещо е помогнал на Макларън цена няма да имаш!Или поне да ми дадеш пример за спорна ситуацията и наказанието да не е било за пилот на Макларън! Да не говорим, че Хамилтън го наказват за щяло и нещяло, дори, когато е жертва... Още се чудя как комисарите пропуснаха да накажат Луйс на Спа... Това беше цяло чудо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта