Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sasho1977

Re: Ето защо на Левкси му трябва нападател

Мнениеот sasho1977 » 07 юли 2009 21:33

Blacksea13 написа:
sasho1977 написа:МАРШ на целия ръководен състав, една покупка като хората не направиха, днеска с морето, утре със Санта курия, а после???????? Пак излагация!!!!

Само не ни сравнявай със андорците.....малко уважение

Не Ви сравнявам с никой, говоря за очевадната некадърност на някой в моя отбор!

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 07 юли 2009 21:34

жозеф дезире жоб като подпише,всички такива чикий като лили иванова,гърбушко и т.н. няма да помиришат терен.просто негрото е с 10 класи над всички централни нападатели взети заедно (без гонзо).жалко че днес изпусна самолета иначе всички щяхме да видим за какво иде реч.дано дано дано да подпише.с бардон в средата на терена мисля, че всичко ще си дойде на мястото.иначе ми писна да гледам нещасници в нападение,честно ....жоб идва точно на време,за да влезем най накрая в лигата пак.това е истината.още от първата тренировка ще почнат коментарите за него и няма как да е иначе при тази визитка и такива като лили иванова трябва просто да си ходят.тоя смешник няма елементарно пласиране при статични положения абе пълна трагедия е и той и йовов.жалко за гонзо защото с него правят много добър тандем отпред ако кокала играе с двама нападатели.жоб е лек и повратлив ,много техничен а гонзо ще ги мачка във въздуха.така ги виждам нещата аз.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!

Мнениеот more » 07 юли 2009 21:34

Два равностойни отбора на моменти по-добър Черно море. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 07 юли 2009 21:35

извинявам се за грешката в заглавието.. но още съм твърде ядосан.. дори и да беше приятелска среща :x
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот gentlemanxxx » 07 юли 2009 21:35

Правя тая тема защото ми писна да чета коментари от типа-"Вън мюсюлманина Рабех" "Мюсюлманина Бензукан не е за Левски"..Докога ще продължава тоя болен "национализъм" (айде да не казвам фашизъм)?Та тези така наречени "мюсюлмани" никой ли не вижда че са най-класните чужденци в Левски?!?Рабех доказа че дори да играе с 10% от възможностите си е най-класния защитник в България!!!Бензукан вярно имаше кунтузии,но и в тоя мач(МАКАР ЧЕ ИГРА НА ИНЖЕКЦИИ)доказа че е мн по добър от Живко..Та от зоната на Миланов ни вкараха 90% от головете в Агрупа(спомнете си и последните мачове с ЦСКА)Тоя мач нямаше нито една атака минала през Бензукан!Така че айде поне в любимия клуб да няма подобни расиски изцепки,че става смешно..Та в Германия(където се е родила тая болна идея,най-големия талант е младеж от турски произход- Юзил)!Нека докажем че НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ,СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ!
П.С.За контрола играта с Черно море беше сносна!И нека поне този път дадем малко по голям шанс на новия чужденец Жоб!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот rhaegar » 07 юли 2009 21:36

Поправено
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 юли 2009 21:37

Баси!!!! Ние сме трагични отвсякъде.Не само нападател, а и халфове и защитници нямаме качествени.Само сбирщина и бройки.Но най-вече ТРЕНЬОР нямамеееее.Не ми се мисли какво ни чака
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 07 юли 2009 21:38

anakin написа:извинявам се за грешката в заглавието.. но още съм твърде ядосан.. дори и да беше приятелска среща :x

Бате, всички сме ядосани, не за резултата, а за играта, никва идея,никва!!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот hlucho » 07 юли 2009 21:38

Извинявай, че пиша в темата ти, но фашизма се е зародил в Италия, а национал-социализма в Германия!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот gentlemanxxx » 07 юли 2009 21:40

Аиде стига бе..Ебахти и негативизма..Така ли се гради отбор бе?С смяна на треньори и играчи след като не правим чудеса..Така няма да стане!Трябва да бъдем търпеливи и с Велев и с играчите!Левски заприличва на отбор,вече имаме стил,добра политика в отбора..Сега ако и феновете докажем че сме най верните фенове в България резултати че има!Та погледнете Шахтьор(да не давам за пример отбори като Ливърпул)вливаха се куп пари но резултати с години нямаше,но ето с търпение и постоянство станаха носители на купата на Уефа!Ние тук с ограничени ресурси правим добър отбор,бъдете търпеливи това е ключа!
Тази година сме в ШЛ :!: :!:

Върни се в “Архив”