Ако Мейсън става за съдия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wolf написа:we are the champions написа:Rofles написа:Честито
Мерси честита и на вас
Тва мароканската развратница ли е на подписа?![]()
Иначе честита победа, страхотна игра. Стъридж се полакоми доста но това стана след като си заби 2та решаващи гола. Моузес показа много добра линейна скорост, Алберто ми хареса с тея пасове, всеки пас между краката на тея от Евертън. Другия сезон вероятно ще почне да го налага най-накрая. Не очаквах чак така да ги сгазим
we are the champions написа:wolf написа:we are the champions написа:Rofles написа:Честито
Мерси честита и на вас
Иначе честита победа, страхотна игра. Стъридж се полакоми доста но това стана след като си заби 2та решаващи гола. Моузес показа много добра линейна скорост, Алберто ми хареса с тея пасове, всеки пас между краката на тея от Евертън. Другия сезон вероятно ще почне да го налага най-накрая. Не очаквах чак така да ги сгазим
Същата ^^
Alonso_Massa написа:Много обичам когато напълно ни отписват от мачовете и казват, че Х е максималното за нас, дори и някои от нашите фенове. Е точно тогава изригваме и мачкаме!!!![]()
![]()
we are the champions написа:wolf написа:we are the champions написа:Rofles написа:Честито
Мерси честита и на вас
Същата ^^
daniel875 написа:Вижте Мейсън какъв червен картон показва на мача в Лондон. Това е за наказание на главния арбитър. Вратарят нищо неправомерно не направи, но беше отстранен от игра, а противникът му, който влезе доста грубо и на стража, и преди това на защитник на гостите, остана непокътнат.
Ако Мейсън става за съдия
slash1912 написа:Най-интересното от Евертън тази вечер:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта