Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Уникален гол на Бербатов

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:36

drogooo написа:
UltraBlue. написа:Не знам както и да е...писна ми да споря ама искам да ви кажа че някои го хвалите прекалено много.. което е доста незаслужено!

Може би имаме до някъде различна гледна точка и от това че и аз се занимавам с футбол и от малък съм фен на Гонзо , М.Петров и подобни играчи които играят с хъс , желание , битка.. това е и моя стил 90 мин тичане като луд докато краката те държат а не да си тичках по терена се едно водиш 4:0

Напротив много малко го хвалим все едно е турчин,грък,албанец....все едно е един от 236-те българи играещи в 5-те топ отбора в света.
Той не бяга,влачи се "все едно води 4:0" ...за разлика от него даречем тичащия като луд 90мин. Гонзо(основно с/у ЦСКА) игра поне няколко пъти финал в шампионска лига,стана шампион на Англия.... евала

Като се замисля.. Бербатов ако играеше с по 30% от желанието на Гонзо това може би щеше да е любимия ми български футболист за всички времена.. а може би и не само български ами съвсем ;)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 28 авг 2010 23:36

nqkoisitam написа:http://www.redforcerising.net/2010/08/29/photo-what-was-written-on-berbas-shirt/ - Тук може да видите защо Бербатов си свали фланелката , както и гола.

"Тате за теб" . :)

Бате дай на Сашо линка че се зяпа 5мин да разчете какво пишело по канал 3
Последна промяна от masona84 на 28 авг 2010 23:38, променено общо 1 път.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 28 авг 2010 23:37

masona84 написа:
nqkoisitam написа:http://www.redforcerising.net/2010/08/29/photo-what-was-written-on-berbas-shirt/ - Тук може да видите защо Бербатов си свали фланелката , както и гола.

"Тате за теб" . :)

Бате дай на Сашо линка че се зяпа 5мин да разчете какво пишело по канал 3

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:38

Защо никога до сега не сме казали лоша дума за М.Петров и Стилян защо ??? Защото момчетата играят с желание и си оставят сърцето на терена не като този човек бербатов..[/quote]
Ти идиот ли си, бе?????? Стилиян се отказа от националния!!!!!! (и го плюхте) Мартин го пишеха във вестниците като "българина"........ от онези, които са окупирали името България и определят кои са българи и кои подоизменници........ а като си спомня за Мартин до мача с Румъния как се брояха всеки гол и всеки пропуск.........[/quote]

точно така братле,ние сме пълни помиари... сега ни бутат във всяко интервю как Марто и Стилян са мъжки момчета, българи.... а той оня от манчестър продажникаааааа
колко къса памте майна
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:40

drogooo написа:Защо никога до сега не сме казали лоша дума за М.Петров и Стилян защо ??? Защото момчетата играят с желание и си оставят сърцето на терена не като този човек бербатов..

Ти идиот ли си, бе?????? Стилиян се отказа от националния!!!!!! (и го плюхте) Мартин го пишеха във вестниците като "българина"........ от онези, които са окупирали името България и определят кои са българи и кои подоизменници........ а като си спомня за Мартин до мача с Румъния как се брояха всеки гол и всеки пропуск.........[/quote]

точно така братле,ние сме пълни помиари... сега ни бутат във всяко интервю как Марто и Стилян са мъжки момчета, българи.... а той оня от манчестър продажникаааааа
колко къса памте майна[/quote]

А бе до колкото знам Стилян напусна заради капитанската лента или поне така изписаха медиите и всички така говореха..

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 28 авг 2010 23:41

Както и да е аз си казах мнението и го запомнете и спрете да ми говорите за злоба и тем подобни!!!

АКО БЕРБАТОВ ИГРАЕШЕ С 30% ОТ ЖЕЛАНИЕТО НА ГОНЗО МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА МИ Е ЛЮБИМИЯ ФУТБОЛИСТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 28 авг 2010 23:43

[/quote]А бе до колкото знам Стилян напусна заради капитанската лента или поне така изписаха медиите и всички така говореха..[/quote]

цитирай ме правилно де: "Защо никога до сега не сме казали лоша дума за М.Петров и Стилян защо ??? Защото момчетата играят с желание и си оставят сърцето на терена не като този човек бербатов.."

това не са мой думи а твой
за Стилян нещо такова да, и се върна... Много мъжко(ела ми дойди ми,кат народна песен... или кот каже жената в къщи)

само дето малко отклонихме темата... Гола (странична "ножица")се превръща в запазена марка за Бербо.Беше найстина фантастичен.4 мача- 3 гола много добро начало
Последна промяна от drogooo на 28 авг 2010 23:47, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 авг 2010 23:46

UltraBlue. написа:Както и да е аз си казах мнението и го запомнете и спрете да ми говорите за злоба и тем подобни!!!

АКО БЕРБАТОВ ИГРАЕШЕ С 30% ОТ ЖЕЛАНИЕТО НА ГОНЗО МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА МИ Е ЛЮБИМИЯ ФУТБОЛИСТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

И пак ще те питам = представиси , че 4 години продължава слагането на тренери пионки и налагането на някакви играчи за продан от лъчо танев . И от 4! години играе въпреки това - САМО ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ ! тогава по малко българин ли е ? Само да ти обясня май Иванков се отказа поради същата причина , НЕ ИСКАХА ДА УЧАСТВАТ В ТАЗИ ПОДИГРАВКА СЪС НАС !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 авг 2010 23:47

А, бе, хора, на вас ясно ли Ви е, че тозно заради вас и още много такива няма да гледам двамата митковци в националния повече? Без нито една смислена причина....... просто заради милионите като вас..............

пп Бербатов днес направи невероятен мач! Голът му беше просто завършека на това, което прави цял час по-рано. Лека!

[offtopic]А, бе, Вие навремето изгонихте Гонзо от Левски, че е продал мач - представи си какво е било мнението за желанието му............ айде да не се взимаме за балъци, а?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 28 авг 2010 23:48

UltraBlue. написа:Както и да е аз си казах мнението и го запомнете и спрете да ми говорите за злоба и тем подобни!!!

Момко, "не става само с тичане, трябва и акъл"!!! Играта се казва Футбол, играе се от ОТБОР и няма нищо общо с леката атлетика. Спринт и маратон можеш да гледаш като ти пуснат диамантена лига. Футболът е красив, точно заради играчи като Бербатов. Не заради събутите гащи на Гонзо!

Върни се в “Футбол - Свят”