efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:24

vlong написа:Бахти естественото положение,освен ако не е самолет
Изображение

За дузпата спор няма. По всички критеии си е дузпа - не е рикошет, ръката не е в естествено положение, че отгоре на всичко няма и никой наоколо. Ако това не е дузпа значи това дет дадоха срещу нас в мача с Каузата хептен не е. Но това не е оправдание за поредния безхаберен мач, за който вече съм убеден, че е виновен треньора. Едно и също всеки мач - вкарваме гол и айде 20 метра назад и почва безхаберието.
Последна промяна от alexdb на 13 апр 2025 20:25, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 20:25

alexdb написа:
vvessel написа:Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

Този все повече ми заприличва на Пепе Мурсия, ма оня поне го изгониха набързо

Оня въобще не си го спомням, само знам че докара двама добри играчи, които като цяло изнесоха сезона.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:28

vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

Оня въобще не си го спомням, само знам че докара двама добри играчи, които като цяло изнесоха сезона.

Колко да са го изнесли? 7 място. Аз не помня по-задно класиране на Левски откакто гледам футбол, а това са 45 години

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 апр 2025 20:31

Вълчан написа:
Bog_Puyol написа:Генчев изобщо не беше лош треньор. В Лудогорец пазя добри спомени от него особено есента на 2019г и мачовете в Европа, където премазахме Ференцварош и ЦСКА Москва с разгромни победи.

Да ама сините фенове го разкъсаха. Тук във форума ако се върне лентата назад какви простотии се изписаха. Е това го правят 5-6 човека тук със всеки треньор. Така ще е и със следващият. Любов към отбора кво да се прави....

Я, пак вземи провери, колко изненадани бяха всички след като го изгониха с причината, че възгледите на Генчев и Експертизата не съвпадат. А, ти за пореден път като верен адвокатат на некадърното аматьорско ръководство бързаш да прехвърлиш вината на феновете точно по техен тертип.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 13 апр 2025 20:32

За мен лично треньора не е адаптивен, винаги един и същ състав ако сме победили предния мач. Охене и четворката в атака са извънформа всичките и са скандално слаби.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 апр 2025 20:35

Най малкото отборът има нужда точно сега от враждебни фенове. Трябва да се подкрепят за да завърши сезона както трябва. Случва се и да паднат сините. А и реално нямат футболисти за 2ро място. Факт. Гледам на юг от нас Мъри ги завъртя десятка вече без победа. А има футболисти преотстъпени класни и можещи. Спокойствие трябва на Герена.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 20:35

alexdb написа:
vvessel написа:
alexdb написа:

Колко да са го изнесли? 7 място. Аз не помня по-задно класиране на Левски откакто гледам футбол, а това са 45 години

Осми , когато Сираков взе акциите.
А Левски беше на две минути от вземането на купата срещу същите ботушари. Сещаш се за мача в Бургас.
Две седмици преди това ги разказахме във Варна, но на финала късмета ги покри. Или просто се възползваха от нашия малшанс.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:47

Вълчан написа:Най малкото отборът има нужда точно сега от враждебни фенове. Трябва да се подкрепят за да завърши сезона както трябва. Случва се и да паднат сините. А и реално нямат футболисти за 2ро място. Факт. Гледам на юг от нас Мъри ги завъртя десятка вече без победа. А има футболисти преотстъпени класни и можещи. Спокойствие трябва на Герена.

Ай стига бе?! Нямаме футболери за второ място. Па то и Арда и Морето половината им футболисти са изгонени от Левски като некадърни и безперспективни.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 20:47

Сега си направих труда да видя резултатите на Морето, и се оказва че последните 12 мача имат три победи. Две срещу нас и една срещу Хебър.
Ботев, които също не успяхме да бием нямаха победа 9 мача подред.
И точно преките ни съперници не можахме да победим и то на Герена.
Този испански специалист има шанса да запише уникален срам за Левски, но вероятно ще е в рамките на неговата статистика.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 апр 2025 20:48

glarus_ds написа:
realno написа:Макар, че е първа загуба за първенство, време е Хулио да ориентира за самолетен билет. Уверено върви по пътя на Генчев. Играта на отбора му е безобразна.

Не знам за какъв път говориш, но реално Хулио е на второ място благодарение на точките на Генчев. Като изключим разбира се извънфутболните неща, в които е замесен г-н Мажо ;)

Говоря за играта на отбора. Чети до края.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”