Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот turbogena » 26 мар 2012 01:10

Бъдете зад отбора и подкрепете Костов!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 мар 2012 01:13

balef написа:Николай Костов е треньор на Левски вече половин година, но отборът не е мръднал и милиметър напред. Не знам колко ще го търпят още от ръководството, но Костов трябва да знае, че времето му изтича и време за празни приказки няма.

Колко загуби се полага на един треньор да направи, за да почнат мрънканията срещу него, 1-2-3...? С Ратко малко ли срам брахме или с Гонзо? Празните приказки ги търси при един друг, вече бивш треньор, който при всяка загуба казваше, че сме щели да видим един по-силен Левски, да ти припомня ли кой беше?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 мар 2012 01:51

Hellkeeper написа:
balef написа:Николай Костов е треньор на Левски вече половин година, но отборът не е мръднал и милиметър напред. Не знам колко ще го търпят още от ръководството, но Костов трябва да знае, че времето му изтича и време за празни приказки няма.

Колко загуби се полага на един треньор да направи, за да почнат мрънканията срещу него, 1-2-3...? С Ратко малко ли срам брахме или с Гонзо? Празните приказки ги търси при един друг, вече бивш треньор, който при всяка загуба казваше, че сме щели да видим един по-силен Левски, да ти припомня ли кой беше?

Малко бъркаш нещо- Костов идва с визитката на успешен тренъор и нормално е очакванията към него да са по големи и за това разочарованието е по голямо от феновете.Отбора се вижда че е мъка и не играе добре.По цял свят като не върви отбора кой си отива - тренъора,няма как сега да махнем 10-12 футболисти.А ние Достанич и Гонзо си ги знаехме и за това нямаше такива драми,просто толкова им е капацитета ако ти си си мислел нещо друго за тях значи си в голяма заблуда за техните тренъорски качества.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 мар 2012 02:03

grasiani написа:Малко бъркаш нещо- Костов идва с визитката на успешен тренъор и нормално е очакванията към него да са по големи и за това разочарованието е по голямо от феновете.Отбора се вижда че е мъка и не играе добре.По цял свят като не върви отбора кой си отива - тренъора,няма как сега да махнем 10-12 футболисти.А ние Достанич и Гонзо си ги знаехме и за това нямаше такива драми,просто толкова им е капацитета ако ти си си мислел нещо друго за тях значи си в голяма заблуда за техните тренъорски качества.

Това е ясно, че очакванията са големи. Отборът играе зле в момента, защото т.нар. "лидери", вместо да помагат на отбора, те само пречат и благодарение на тях Левски играе без халфова линия. Това дали отборът върви или не, ще се види на края на сезона, а не след 1 загуба да се искат оставки и да се мрънка по форумите как тоя не ставал. Че то Сър-а отпадна от ШЛ и от ЛЕ, но не съм видял някой да му иска оставката. Или пък на Венгер, дето не е помирисвал купа от доста дълго време.

За Достанич и Гонзо - не съм казал, че съм си мислел нещо различно, казвам, че на тях им се даде кредит на доверие (и той не бе никак малък), а Костов го емнаха още от идването му (било то медиите, за което мога да кажа едно ЖАЛКО за гонг, че се превърнаха в жълта медия или по форумите - как тоя не ставал за Левски)... Тъпото е, че на едни се дава време (и то не малко) да работят спокойно, без натиск, а на други - не и при първата загуба им се иска оставката. И пак един пример с Юнайтед, станаха шампиони, като в доста от мачовете играха доста зле, но ги печелеха било то с 1-2-3 гола разлика.

Никой няма да помни как е играл Левски в еди кой си мач, ако отборът стане шампион, нали? И аз искам да бием с по 4-5-6 гола разлика, ама това няма как да стане, както и няма отбор, който само да печели и да е във възходяща форма.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 мар 2012 03:21

Hellkeeper написа:
grasiani написа:Малко бъркаш нещо- Костов идва с визитката на успешен тренъор и нормално е очакванията към него да са по големи и за това разочарованието е по голямо от феновете.Отбора се вижда че е мъка и не играе добре.По цял свят като не върви отбора кой си отива - тренъора,няма как сега да махнем 10-12 футболисти.А ние Достанич и Гонзо си ги знаехме и за това нямаше такива драми,просто толкова им е капацитета ако ти си си мислел нещо друго за тях значи си в голяма заблуда за техните тренъорски качества.

Това е ясно, че очакванията са големи. Отборът играе зле в момента, защото т.нар. "лидери", вместо да помагат на отбора, те само пречат и благодарение на тях Левски играе без халфова линия. Това дали отборът върви или не, ще се види на края на сезона, а не след 1 загуба да се искат оставки и да се мрънка по форумите как тоя не ставал. Че то Сър-а отпадна от ШЛ и от ЛЕ, но не съм видял някой да му иска оставката. Или пък на Венгер, дето не е помирисвал купа от доста дълго време.

За Достанич и Гонзо - не съм казал, че съм си мислел нещо различно, казвам, че на тях им се даде кредит на доверие (и той не бе никак малък), а Костов го емнаха още от идването му (било то медиите, за което мога да кажа едно ЖАЛКО за гонг, че се превърнаха в жълта медия или по форумите - как тоя не ставал за Левски)... Тъпото е, че на едни се дава време (и то не малко) да работят спокойно, без натиск, а на други - не и при първата загуба им се иска оставката. И пак един пример с Юнайтед, станаха шампиони, като в доста от мачовете играха доста зле, но ги печелеха било то с 1-2-3 гола разлика.

Никой няма да помни как е играл Левски в еди кой си мач, ако отборът стане шампион, нали? И аз искам да бием с по 4-5-6 гола разлика, ама това няма как да стане, както и няма отбор, който само да печели и да е във възходяща форма.

Ами не знам защо с Костов се получава така, сигурно изглежда като чуждо тяло на Г.Аспарухов въпреки че е играл в Левски но някаква диря не е оставил, сега като тренъор колебливо,така е живота несправедлив към някои.Сега за Гонзо той все пак си е легенда за Левски и някак си не върви да плюеш човек който преди това ти е давал толкова много радост с головете си,просто не усети че нещо тренъорството не му се отдава.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 мар 2012 03:26

Ето част от една интересна статия= = Левски играе бавен футбол, лишен от всякаква агресия и креативност. Играчите не могат нито да изнесат топката като хората, нито да я разиграят, нито да упражнят сериозен натиск върху съперника. С две думи - това е един абсолютно безхарактерен и неподготвен тим.

Явно три зимни лагера не са стигнали на треньора Николай Костов да разбере, че схема 4-1-4-1 просто не е за Левски. Явно ще трябва да мине още някоя и друга седмица, преди добричлията да се убеди в това. От самолет се вижда, че повечето играчи не могат да играят в тази схема, особено тези в средата на терена.

Закъснялата зимна селекция също е основен фактор за настоящото състояние на тима.

Сюлейман Диамутен може и да е бил добър защитник, но сега просто не става - бавен е, неориентиран и често изостава във важните моменти. Лошото е, че Йордан Милиев върви надолу във формата си и също е бледа сянка на играча, който носеше синята фланелка до миналата година.

А какво да кажем за халфовете? Владимир Гаджев и Дарко Тасевски с всеки мач стават все по-незабележими, очевидно е, че задачите, които им поставя треньорът, са непосилни за тях. Николай Костов така и не схвана, че Христо Йовов не може да играе като опорен халф - то това цяла България го вижда, но той продължава да си упорства...

И докато в предишните мачове нападателите често спасяваха положението с епизодични изригвания, то днес и те тотално изневериха. Жуниньо бе единственият, който опитваше да направи нещо футболно, но ефективността му бе почти нулева. Иван Цветков, Кристовао Рамос и Тони Калво въобще няма да ги коментирам - тяхната игра бе под всякаква критика.

Левски има проблеми във всички линии, а лошото е, че никой в клуба не иска да признае за състоянието на отбора. Постоянно ни подхвърлят някакви клиширани думи и фрази, които ни втръсна да слушаме, защото знаем, че няма нищо смислено в тях.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 мар 2012 07:47

Много ми е неприятно,но трябва да го кажа-"Царят е гол!"
Оставете победите,загубите и т.н.,мина достатъчно време ,за да признаем-отборът ни не играе нищо!Разбирам понякога нещо може да се случи,да нямаш ден ,но да загубиш физиономия,да нямаш никакъв инстинкт за съхранение,за борба,за влагане,това не мога да го разбера-явно има нещо дълбоко сгрешено-дали в указания,дали в подготовка,дали в самите хора,това не мога да знам.Явно обаче нещо трябва да разтърси отбора точно сега,в този момент,защото след 10 дни всичко ще е загубено .И тук нямам предвед това да не станем шампиони.Просто с това поведение,след още три мача ще сме извън петицата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 08:48

Не обиждайте халфовете, неблагодарно е! Помните ли Рюди Абрамчик? А Георги Тодоров, който казваше, че играчите му били дебелаци и джуджета. А Жоазиньо ли беше зле при Ратко или Ратко беше якото зле? Ратко дето слагаше Дарко на крилото и разправяше, че не играел... Между другото доверието към Достанич също продължи супер дълго. А вече се замислям, че Сърмов съвсем не е бил толкова зле... Или Йовов виновен ли е, че го слагат дефанзивен полузащитник. Ми на тази позиция трябва търчене. Могат го Владо и Грийн. Апропо, нещо за Грийн?
А относно Г. Иванов - той е с отнети функции от декември, ма нейсе. За съжаление избора за скамейката му си седи.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 мар 2012 09:12

В момента ни е нужен мотиватор и обединител, човек които с авторитета си ще консолидира отбора и феновете, аз такъв освен Мъри друг не виждам, още ми е чудно защо миналото лято беше освободен Ясен Петров...но това е друга тема.
Не ни е нужен метеоролога Костов, изтъкват се тука причини ,че от една загуба правим трагедии, а загубите са вече 2 и едната е фатална(мача за купата) , играта на отбора е трагична от първия мач с Черно море, това и на най-върлите фенове на Костов мисля ,че им е ясно!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 мар 2012 09:20

Ситуацията е патова, откъдето и да погледнеш.
От една страна, Костов нещо ...., от друга обаче смяната му сега - преди мачовете с Литекс, ЦСКА и Лудогорец може да е фатална. С оглед обаче играта на "Левски" при Костов от една страна и начина по който играят трите ни съперника сбора от получените голове от тези три отбора може да е двуцифрен. Мисля, че нито Г. Иванов е вариант, нито Веско Бранимиров. Трябва ...магьосник.
И признавам, че съм "анти" Костов, но не съм "за" когото и да е било. Просто няма начин и следващите две седмици, прогнозата ми е, че титлата ще е загубена. Купата е загубена - според мен Костов я жертва за титлата - поне това показваше интервюто му преди мача. Костов е пътник.
Интересно, кой друг още ще си тръгне? Тонев е вреден, но и с топ не може го мръднеш, същото се отнася за Гонзо и Батков. Остават футболистите.

Трябва ни човек в канцеларията, който да има хъса за работа и интелекта на Наско (но не и манипулативните му схеми и крадливите ръчички), предаността към синята идея и почти идиотската честност на Гонзо (но не и магарешкият му инат и тесногръдието му, стигащо до глупост), плюс пресметливостта на Баждеков (но да знае повече за футбола).
И Сър-а няма да ни спаси.

Върни се в “Архив”