Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamen_ol написа:NO MERCY написа:Не знам дали не ти се вярва но Цецо Генков във момента е в офиса на Тонев
Става много,много интересно![]()
Абе то и един французин беше в офиса, ама....Все едно, надявам се да е вярно т.като Генков е топ-нападател за А група. Само, че имам някакво усещане, че Тонев ще излезе и ще каже, че са се видяли ей така, по приятелски.
А французина официално е подписал за 2 годиниФренският централен защитник Ромейн Ели подписа днес договор с ПФК Левски. Контрактът е за срок от две години. Ромейн Ели е роден на 6 март 1985 година. Играл е за френските отбори Руен, Раон, Булон, Геньон и Арле, както и за белгийския Шарлероа.
venger написа:plamen_ol написа:NO MERCY написа:Не знам дали не ти се вярва но Цецо Генков във момента е в офиса на Тонев
Става много,много интересно![]()
Абе то и един французин беше в офиса, ама....Все едно, надявам се да е вярно т.като Генков е топ-нападател за А група. Само, че имам някакво усещане, че Тонев ще излезе и ще каже, че са се видяли ей така, по приятелски.
А французина официално е подписал за 2 годиниФренският централен защитник Ромейн Ели подписа днес договор с ПФК Левски. Контрактът е за срок от две години. Ромейн Ели е роден на 6 март 1985 година. Играл е за френските отбори Руен, Раон, Булон, Геньон и Арле, както и за белгийския Шарлероа.
За Генков и аз не съм сигурен. Да дойде в България ще е понижение за него. Но да видим. Днес е денят на трансферите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта