Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Eminem » 24 юли 2015 18:23

todordk написа:Левски намери дясно крило

Левски е много близо до привличането на толкова нужното дясно крило. Става дума за родения в ДР Конго Ерве Кадже. В момента той е играч на белгийския Генк, но от клуба искат да го разкарат и така той ще излезе без пари на "сините" от "Герена".

Големият проблем пред трансфера е, че играчът настоява да получи определен брой заплати, за да разтрогне договора си с Генк. Белгийците обаче са склонни да му платят доста по-малко от сумата, за която той настоява. Очаква се Кадже все пак да разтрогне, но това най-вероятно няма да се случи преди края на месец август. Иначе конгоанецът вече се е разбрал за личните си условия с Левски.

На "Герена" обаче не искат да чакат още месец Кадже и към момента търсят други варианти за нови попълнения. Шефовете на клуба вече преговрарят с двама други играчи за позицията на десен халф, но ако до две седмици няма резултат, най-вероятно ще бъде привлечен именно Кадже.

Иначе крилото е играл в Шарлероа, Бейтар (Йерусалим), Гент и Генк, като навсякъде се е представял прилично.

http://www.sportal.bg/news.php?news=558618

В една и съща статия се разбира, че сме намерили играч, но в същото време гледаме за други варианти.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 24 юли 2015 18:40

Съгласен съм, че в момента десния бек е най - важен. Прохазката е ясен, ама ако се счупи - може би Илия Димитров ( съдейки по "умението" да преквалифицираме играчи). Пашов става - дълго време рита у нас, наясно е какво е Левски, а и едва ли има претенции за пари. Аз съм "ЗА" и за Данчо Христов от Коматево, макар там да е почти невъзможно. Аматьорщина е ситуацията с двамата ни нападатели и ако приемем за Наско, че се съди с предишния си клуб, то какъв е проблема с Абу Диаби?
Утре всички на Герена, с нашата подкрепа състава не е важен!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2015 20:10

Заради това правило задължително да играе поне по един млад, едното крило е запазено за Краев (евентуално Цонев), а Прохазка ще си изкара полусезона на десния бек.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юли 2015 20:43

Tommi написа:Заради това правило задължително да играе поне по един млад, едното крило е запазено за Краев (евентуално Цонев), а Прохазка ще си изкара полусезона на десния бек.

Зависи, ако вземат Абди или някой друг може Краев да влиза като резерва, а Деян да играе ролята на задължителния млад футболист. :roll:
Според мен може да стане много добър защитник от него. Само трябва да е около опитни играчи. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2015 20:46

5 дни ме няма, а още нямаме картотекиран нападател...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2015 20:49

korteneca написа:
Tommi написа:Заради това правило задължително да играе поне по един млад, едното крило е запазено за Краев (евентуално Цонев), а Прохазка ще си изкара полусезона на десния бек.

Зависи, ако вземат Абди или някой друг може Краев да влиза като резерва, а Деян да играе ролята на задължителния млад футболист. :roll:
Според мен може да стане много добър защитник от него. Само трябва да е около опитни играчи. :)

Съмнявам се да се наложи като титуляр още сега, но ще видим. По-скоро ще играе, когато се налага (при контузии, наказания) и в някои по-леки мачове за купата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 24 юли 2015 21:43

Щели да продават Белайд, то защото защитата ни е окомплектована и не ни трябват защитници.
Че този не става е ясно, ама ние и нападатели нямаме сега и защитниците са кът.Но пък търсим крила и връщаме Владо, иделани сме за футбол ама на малки вратички.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2015 23:30

Tommi написа:
korteneca написа:

Съмнявам се да се наложи като титуляр още сега, но ще видим. По-скоро ще играе, когато се налага (при контузии, наказания) и в някои по-леки мачове за купата.

Ако пускат Белаид вместо Денката, няма да ги гледам!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 24 юли 2015 23:57

Да го продават Белаид, ама с парите да вземат някой негов заместник, или пък нападател щото нямаме :lol:

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 25 юли 2015 00:06

Cooler написа:Да го продават Белаид, ама с парите да вземат някой негов заместник, или пък нападател щото нямаме :lol:

хехе :)

Върни се в “Левски”