НАХЛУВАНЕ ДРУГИЯ МАЧ !!!!!! САМО ТОВА Е ОПРАВИЯТА!
ВЪН ТИТАН!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
renaultforever написа:Няма такава наглост! Янчев каза првд камерите на Про Бг ,че Славия са умрял отбор! Това може да се случи само в България! разбирам,че е ядосан от пълната трагедия която е Цска в момента,но не отива на капитана на Цска да обижда така,отбора на Славия,неговите фенове и дългогодишна значително по-чиста история отколкото на други клубове! Явно стреса и годинките му са повече и стреса го съсипва. А за поредните изцепки на Флашкаджийте и шоколадовите герои не си заслужава да се говори! Честито на Белите!
TheClub написа:Lord_Dexter написа:Абе не разбрахте ли, няма за какво да се ядосвате, ще ни млатят като тъпани докато БОКЛУЦИТЕ са в ЦСКА.....
Лошото е че нямат намерение да си тръгват....![]()
Ей човек, какво са виновни титаните пък днес? Те ли играят на терена? Футболистите са на лице, заплатите предполагам са на лице, защото жабарите са здрави... Всичко е на лице само качествата, които трябва да показват ги няма!
Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
Embata написа:Прав е Янчев да казва че Слявия е един умрял отбор
FC_LEVSKI написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
Пак е налучкал половината...Пената горкият и толкова неможе..
Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
TheClub написа:delqnski47 написа:Да ти кажа и на мен не ми пука много много от загубата!То кво да ги съжаляваш хора,които нямат срам...ама никакъв!
Повечето нямат, но представи си какво му е на Тошко, Томи и още 2-3...
TheClub написа:Червени_шампиони написа:Венци Стефанов е пълен глупак! Взимат му интервю тия от Канал 3 относно счупените седалки от феновете и той каза: "За счупените седалки и обидите към Дениран Ортега съм без коментар." Пълен глупендер, не си знае футболистите.
ВЪН ТИТАН!
Какво нахлуване искаш бе!? Луд ли си !?
Cesc Fabregas написа:палячото Янчев явно сам не осъзнава, че след като славия са "умрял отбор", а същите тези бият ЦСКА както си искат, и изпуснаха още 2-3 голаЦСКА какво е? Разложен труп може би? Или как да го разбираме това?
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост