Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Български изтребители летят постоянно заради руски самолети

Мнениеот boabbb » 02 апр 2014 15:27

W84me написа:
Messi_fan написа:
W84me написа:Само се заслушай в новините на НОВА и БТВ и може да те хване рак! Тия насаждат постоянна паника и страх...

В смисъл ? Добре, защо насаждат страх и паника ? Чия собственост са тези телевизии ? Чии интереси обслужват и защо ? И въобще защо даде тези две телевизии като пример ?

Ами не знам, забелязал съм, че точно по тия две телевизии се говори само за убийства, изнасилвания, кражби, болести, природни бедствия и т.н. Дори в наглед добра новина отново търсят да намерят сензацията и лошотията. Всичко това насажда страх и несигурност в населението.

Абсолютно, тия недъгавци от БТВ само трепане и изнасилвания дават :evil: :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 02 апр 2014 17:38

Messi_fan написа:Да, прав си. Но въпреки това ми прави впечатление, че по-голямата част от България обича и е за Русия, от колкото против. Според теб защо така се получава ? :roll:

Може би заради учебниците по история. И заради покупателната си способност, която са имали преди 89-та година. А минусите от тогава не ги отчитат, защото не са виждали какво може да е друго. А сега как да оценят плюсовете като те самите са пенсионери с 200лв пенсия...
Радвам се, че баща ми, който е на 70+ години харесва повече една Германия например, отколкото Русия, но повечето живели голяма част от разумния си живот преди 89-та обичат Русия... учили са и децата си че Русия е доброто... А всички знаем, че първите 7 години имат голямо влияние върху човека...
Понякога, както в този случай - не добро...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2014 17:39

Captain Stottlemeyer написа:България няма вечни приятели и вечни врагове - България има вечни интереси. :)

Да. Ама проблема е, че се получава: България има вечни интереси.. за обслужване (чужди). Скапано ама реалност.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2014 17:42

h123 написа:
FLANKER написа:Само една поправка, средната заплата в Русия е 1350 долара.
Това са пълни глупости!!!Вземи малко си свери инфото...Няма как в страна в която минималната пенсия е ПО-МАЛКА от тази в България да има средна заплата 1350 долара!!!!!!И ако е 1350 долара как ще обясниш големия наплив на руснаци например във Финландия...бачкат за по 1000 евро като невидели.А там не е никак евтино например една кутийка бира в магазин е 2.50-5 евро и то в магазин.Всичко е скъпо но руснака за 1000 евро охооооо бачка като луд!!!Аз бачкам във Финландия и всичките ми колеги са руснаци и украинци.Щото е много хубаво в Русия за това полазиха цяла Европа и търсят работа.Говорил съм с много руснаци и украинци на теми заплати, пенсии и т.н.и въобще не е това за което много русофилчета си мислят.В Русия има само една Моска и един С.Петербург и до там.А за страната с най-голямата площ в света е смешно човек да има възможност да искарва нормални пари само в 2 града!!!А като казах С.Петрбург сетих се на една моя колежка мъжа и бачкаше там цяло лято и накрая се прибрал със спестени 1900 долара и тя ми се жалваше що не бил дошъл с нея във Финландия ми си е загубил лятото за 1900 долара при положение че не пие не пуши много скромно момче е но уви........1350 долара заплата хахахахахх добре добре :)

Всъщност трика е в начина на изчисляване на средната сума. Представи си, че Иван в .. Питер взима 3000 долара, Петър взима 300 в Ижевск, 3300/2 = 1650, йеа почти уцелих ;D Не казвам, че е точно така но като цяло го има и този момент, те и тук правеха тоя трик като искат да ни убедят колко сме богати.
Последна промяна от Betchualeng Arnaikem на 02 апр 2014 18:03, променено общо 1 път.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2014 17:47

viali69 написа:Какво ни пречат руските самолети над Черно море ?

Виж са ако си висят над свои води или в неутрални да се оправят, като имат гориво за хабене техен си проблем.
Като толкоз ни обичат обаче.. когато поискат да влязат в българско пространство да го направят културно: добър ден, може ли а-у, въобще да действат по каналния ред а не като диверсанти от съветски филм...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 апр 2014 18:00

THE G.A.M.E написа:
eddie написа:Смешни сме. Баща ми за 30 години има 7700 часа полети. Сегашните я правят, я не, по 40-50 часа годишно с 10-ната ни самолета. Руснаците, ако искат и на жълтите павета ще кацнат и никого няма да питат 8-)

Как по-точно ще кацнат безпрепяствено в натовска Държава ??
Може да опитат, дори и да приемем, че ще успеят, после ще имат такива неприятности, че ще съжаляват, че са се родили.

Да бе САЩ ще им обяви война заради България? Дрън дрън та пляс.
САЩ търси далавера, яка далавера да има.. ако ще се дере с Русия ще е за нещо по така...

Руснаците са същата работа: САЩ си седна на гъза за Грузия и Крим, Русия преди пък за Югославия (само задигнаха летището в Прищина) и така.

В подобни случаи двете страни бясно мятат декларация след декларация, държат по няколко речи или нещо такова и малката държава го д***. Точно затова не харесвам идеята да разчитаме твърде на някакъв алианс, независимо какъв.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 02 апр 2014 18:50

Дам, такива са те вашите родители. Можете да им благодарите за това.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 апр 2014 20:08

Имам чувството, че някои не си дават сметка какво означава днес един военен конфликт между Русия и НАТО или между които и да е две супер сили. Пише се, като че ли предстои някакво военно дерби.
Дестабилизирането на Украйна, присъединяването на Крим, "независисмостта" на Косово - това са събития в политиката, които преди да настъпят, са отдавна калкулирани. Аз все пак вярвам в разума на тези, които са начело на суперсилите, и в това, че в никоя калкулация не е влизала войната като някакво решение.
Примерите за подобни кризи, които всеки може да си даде, са не един и два - като се започне още от Унгарските събития. Ефектите от едно или друго политическо решение са дълготрайни (войната за жалост ще бъде ефект краткотраен за човечеството, дълготрайна ще е неговата гибел). При днешната техника не съм сигурен дали даже Хитлер би допуснал войната да бъде алтернатива, защото мнимата победа на някой минава през гибелта на собствения му народ.
Колкото за това, кой ни е виновен за хала - стои въпросът дали социалистическото наследство е приемственост или се характеризира с прекъснатост. Възможна е и друга интерпретация, която се шири тука - наследството да се приема като преживяване (подходът не е мой, той перифразиран чужд). В първият случай стои въпросът има ли надеждни данни , че социализмът като идеология и държавно-политическа организация е заменен в различните сфери на живот с нещо ново или пък има приемственост между това, което е днес и това, което е било преди 25 години. Всеки може за себе си да потърси отговорът.
Във вторият случай едни обвиняват социализмът, други носталгично го прославят - според мене и едното, и другото е породено от липсата на сили или на желание да се отговори на предизвикателството на днешния ден или да се поеме отговорността за собственото решение, независимо дали то ни прави доволни от себе си или не.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2014 21:23

Betchualeng Arnaikem написа:Да бе САЩ ще им обяви война заради България? Дрън дрън та пляс.

Човече, ние сме в един алианс с Щатите.

Общо взето, ако страна, която не е членка на НАТО наруши суверинитета и териториалната цялост на такава, която е в НАТО, по-закон :!: до 24 ч. армиите на всички страни членки на НАТО, трябва да са строени пред границите на агресора.
Казвам ти и на теб, няма шест-пет, така стоят нещата.

Нещо подобно вчера заяви и немският външен министър.
По-скоро, прозвуча като предупреждение към Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 09:37

Betchualeng Arnaikem написа:Да бе САЩ ще им обяви война заради България? Дрън дрън та пляс.

Добре, че не е ставало, а :mrgreen: :lol: :lol: Извънземните ли бутнаха София през ВСВ :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”