Мнениеот BPK » 01 юни 2009 01:18
Не вярвах, че има друг човек в тоя форум дето мисли като мен. Това е може би най-слабата ни шампионска титла. Та за играчите... Живко е пълна дупка, изобщо не се справя със центриранията, бавно се връща, слаба техника. Веско Минев се мъчи, ма му личи, че и той няма място в Левски. Сърмов го следя от бая време и не съм видял, нито един остър и хубав пас от него. Всичките са му само назад по земя> демек не става за Левски, а всички коментатори го мислят, за един от най-добрите ?!!? Зе Соарес и Жо... какво да кажа за тях. Изтъркаха се и двамата. Зе само бута топката напред и търчи, а в Европа това няма да помогне. Жо е още млад, така че мисля, че може да стане нещо от него с яки тренировки. Дарко... игра като хората максимум 10 мача, Бардон за такъв сезон бе изгонен от Левски, както помни всеки... Жоро Христов... просто му личи, че не става за голям футбол. Няма го този талант и потенциал. Ето например Камбуров днеска какъв гол вкара, Жоро Христов никога не би се обърнал така и да шутира на средна височина. Не знам, просто не виждам БГ футбола ни да просперира в близките години. Нямаме добри таланти от школите, нямаме пари за нищо. Не бих се изненадал ако паднем дори и във 2-рия кръг на ШЛ тая година...