Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Дянков подаде оставка

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2013 15:28

pampi написа:
milen.hristov написа:
galin56 написа:
child in time написа:45 години вещо управление под съветския ботуш стигат! ;)

Абе вярно е, стигнаха на някои хора 25 години да крадат без да спират. Особено видно е извън големите градове - София, Пловдив и Варна, където за 25 години един пирон не се заби а още има какво да се открадне. Но вевече е на привършване, почти всичко се разруши и ограби.

Метрото и спртната зала са нито и да е един пирон. Нрастващият брой детски градини също е нито един пирон.
Нормалната инфраструктура също е нито един пирон.
Това са само държавните инвестици с помощта на евро проекти, а частните колко са

А тези европроекти, чии фирми ги работиха и що всички свестни западни фирми избягаха от България?

Виж защо избягаха, през кои години
И се поинтересувай как могат да се върнат
Аз самият бих дал европари на мой си хора, ЗАЩОТО ще им има доверие , че ще си върша работата съвестно. Ако стане, слдващият път ще ги сменя.
Ти с кого би работил с човек който му имаш доверие и го познаваш като специалист и човек или с напълно непознат

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2013 15:30

Айдеееее, на ГЕРБ къщичката се разпадна! Егати кефа, лошото е, че за 4 години разкатаха майката на България!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 18 фев 2013 15:31

sin4ec написа:Айдеееее, на ГЕРБ къщичката се разпадна! Егати кефа, лошото е, че за 4 години разкатаха майката на България!

Имат още малко време за съжаление!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2013 15:32

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! Празнувайте, българи! Герб и БУДА си отиват!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 фев 2013 15:34

sin4ec написа:Айдеееее, на ГЕРБ къщичката се разпадна! Егати кефа, лошото е, че за 4 години разкатаха майката на България!

Сега да анализираме поредният опит за пропаганда. Отличителни черти-нищо конкретно не се казва! Критикува се на обща основа с клиширани фрази. Плюе се без никакви доводи. Няма никаква обосновка на мнението, а и другото мнение до неговото е същата работа, както и по-другото...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 18 фев 2013 15:34

Почти 4 години този господин беше финансов министър, питам се защо точно сега. Дали едно евентуално блокиране на земеделците на София нямаше да подтикне хората да се съберат и блокират цялата държава. Умен политически ход, но докога очаквам до петък следващата и последна оставка - на Бойко, а от там на къде всеки един политик в последните 20 години няма право най-малкото морално да се кани да влиза в парламента. Време е за Нас, време е за турската част от населението да счупи оковите-доганови да се замислим, че по -хубава от България няма на света и да не позволяваме на всякакви отрепки да я гаврят и крадът. Едни нови и честни избори, един по малък парламент едни нови лица в политиката, нека всеки напише името на подходящия политик според него. показахме че 100 000 души могат да уплашат дори Бойко, следващата неделя дано сме 1 000 000, дано излязат всички които се чустват бедни и излъгани. Мисля че първата сериозна крачка към промяната ще е най-малко 2/3 от сегашния парламент както и бившите да не са в новия.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2013 15:36

Red_Neck написа:
galin56 написа:Аз казах главно извън София, Пловдив и Варна. Аз нормална инфраструктура не виждам. Нито един стадион, парк, улица без дупки, нормални фасади на сгради и къщи, паяжини по грозните стълбове ..... Само НДК, АЕЦ Козлудуй и виадуктите и тунелите за Ботевград бият всичко построено след 90' от земята. А колко други неща има направени - цяла държава.

Пропусна Кремиковци, Завода в Радомир, Плама Плевен .... и т.н.
А те, че са направени - това е факт, но как са направени? На каква цена? Нали сега точно тази "сметка" плащаме - държавни дългове, неконкурентна промишленост и най-вече хора превъзпитани с две протегнати ръце все към държавата да гледат!

Да добавя, за една длъжност при необходими 3 работника да се наемат 10. Стга да има работа за всички, пък че какв ще правят тези 10 работника , дали няма да си чешат т..., кой ли му пука важното е да има никаква безработица и държавата да се чуди от къде да им плаща заплатите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 фев 2013 15:36

parvanoff написа:Не мога да съдя икономическите способности на Дянков, защото не съм икономист. Има различни теории, които казват, че това е начинът за една държава, а други казват, че е прекалено консервативна. Тук е пълно с "икономисти" виждам, които дават квалификации, но нали сме в България все пак. Иначе като човешки достойнства, той бе най-слабото звено в правителството на Борисов и носеше много негативи, предполагам и това е поводът да го сменят, въпреки че според някои си е вършел добре работата. Но отново последва един вой-значи ако не го уволнят, всичко живо се съсипва да плюе колко е зле, а когато го махат сега се скъсват да плюят защо го махат. Има някои умни хора, които са го казали-какъвто народът, такива и политиците. Аз започвам да не виждам бъдеще за тази държава, защото виждам какви са хората. Нито знаят какво искат, лесно ги водят за носа, а реално една и съща партия си управлява през няколко години. Щели да гласуват за някакви свестни... ела си прибери вересиите, много наивници има в тази държава... Връзват се на приказки, а не гледат реалното положение на нещата. Абсурдно е да си зададът няколко простички въпроса. Кое управление в световен мащаб е безгрешно? За колко години може да се оправи най-закъсалата държава в Европейския съюз? Какъв е точно пътят за това? И затова има и пропаганди от типа-умрели сме от глад при тея, защото са най-зле-инфлацията за 4 години е 10 процента, а почти всички заплати в бюджетната сфера се вдигнаха с толкова, но ние сме умрели от глад... Или пък-протести навсякъде-обръща се внимание на протестиращите, никой не ги бие, но има полицейщина. Некадърните биват махани от постовете, които заемат, но това правителство няма воля за промяна... Инфрастуктурата и стабилната държавна политика водят до инвестиции, но не-никой не водел такава политика... Светът е в криза, но не-само ние сме си в криза... Абсурди, абсурди, колкото си щеш-затова ще се въртят едни и същи и затова ако се появи някой свестен, бързо ще осъзнае, че благодарност за това няма. Хора строят, градят, но биват оплювани. Други искат да чуят хората, какво мислят, но биват замервани със снежни топки. Трети подаряват апаратури за Пирогов, постигат най-големите успехи в българския футбол след промените, строят църкви, стадиони, но биват оплювани тотално... Четвърти запазват нивото на един от най-успешните ни спортове, но искат да ги махат. А е ясно, че материал няма-назначаваш някой, а той се оказва скрит комуняга или агент на ДС, назначаваш друг, а той се скъсва да краде, назначаваш трети, а той е мързелив и некадърен, назначаваш четвърти, а той е нарушавал закона, назначаваш пети, а той е крал от държавата-кой да назначиш? Та дори тук във форума се вижда какво е нивото на хората в тази държава... А комунистите отново ще си дойдат на власт и никой няма мозък да го осъзнае дори...

Айде стига си приказвал наизуст и ти, че вече адски взе да дразниш! И на малките деца е ясно, че тази смяна си е чиста проба симулиране на действие от страна на правителството и елементарен опит за замазване на ситуацията! Чак сега ли разбраха за проблемите на хората и скъпите сметки за ток, когато социалното недоволство прерасна в масирани протести из цялата страна!? Истината е, че ГЕРБ не очакваха подобна вълна от недоволство и всичко това им дойде като студен душ! Тези хора се самозабравиха, за което получиха звучен шамар от народа, а жалките ти опити да оправдаваш всяко тяхно неадекватно решение просто нямат нужда от коментар.. И колкото и да умаловажаваш тези протести и да не им придаваш значителна важност, такива не е имало от много време и те изобщо не се връзват със сладките приказки на ББ за стабилно управление и напредък на България!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2013 15:37

milen.hristov написа:Виж защо избягаха, през кои години
И се поинтересувай как могат да се върнат
Аз самият бих дал европари на мой си хора, ЗАЩОТО ще им има доверие , че ще си върша работата съвестно. Ако стане, слдващият път ще ги сменя.
Ти с кого би работил с човек който му имаш доверие и го познаваш като специалист и човек или с напълно непознат

Личи си, че си младо момче и хал хабер нямаш от бизнес. В България няма пазарна икономика, която се крепи на конкуренция, ние имаме някакъв урод от типа социалистическо-олигархично-шуробаджанашко-партийнокорупционен бизнес. При бат ти Бойко нещата не се промениха и е за това западните компании избегаха и не се върнаха и нема да се и върнат... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 фев 2013 15:39

Pichichi написа:Аз никой не плюя, факт е че този парламент гласува закон който мен лично ме удря и аз не съм доволен от това
че съм задължен да пратя детето си на 4г. на предучилищна. Ако не го направя съм в нарушение на глупавия им закон
и подлежа на глоаба.
Това плюене или факт е ???

Ето когато греши това правителство трябва да им се каже, още повече щом се отнася до децата
ЗАКОНЪТ Е МЕГАТЪП

Върни се в “Свободна зона”