Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 яну 2013 18:49

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че новият треньор Миодраг Йешич е пътник...ако не покаже резултати в следващите шест месеца. Такава клауза има залегнала в договора му. Ръководството представи днес трима нови футболисти – бразилеца Марсиньо, Венци Василев (Миньор Перник) и Ивайло Чочев (Чавдар Етрополе).

“Честно, ако искате да ви отговоря, за мен треньорите почти всички са еднакви. Трябва да докажат с труда си, че заслужават да са в ЦСКА. Аз не съм спортен директор, аз съм изпълнителен директор. Целият персонал трябва да доказва, че трябва да е в ЦСКА. Никога не съм работил във футбола, сега съм от два месеца. Познавам Миодраг Йешич, но не мога да кажа дали ще пасне. Времето ще покаже. Затова мога да го освободя на шестия месец. Така се разбрахме. Тепърва трябва да се докаже пред публиката. Знаете, че един треньор колкото и добър да е, ако феновете не го приемат, не може да оцелее. Дори и да работи прекрасно, ако отборът няма резултати, първият пътник е той. Който и да дойде в ЦСКА, уважаваме го, държим на него, но трябва да покаже с качества, че заслужават да е в клуба”, коментира Георги Илиев.

аз ли изтрещявам вече си мисля че майкъла и орките един х** ги е праил
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 яну 2013 19:46

Не знам за х.я,ама учените казват,че цялата човечество е произлязло от една п.тка. :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 яну 2013 12:55

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз ли изтрещявам вече си мисля че майкъла и орките един х** ги е праил

Майкъла никой за нищо не го пита, или поне с Титаните са на принципа "като сме на едно мнение става твойто, като сме на различни - мойто", та затова така ти се струва :lol: . Аз на негово място щех поне по-малко да говоря, ама него явно медийните изяви го кефат повече от възможността да работи и да има влияние върху това, което става в ЦСКА.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 яну 2013 10:58

Пускай молбата и заминавай на строежа, където ти е мястото, както треньорите не ги бива, така и ти не ставаш за ръководител. Стига ти някоя страница в български ежедневник, а от строежи ще докарваш за хляб и бензин.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2013 11:39

Левски печели мачовете си, защото феновете винаги са зад тях и ги подкрепят. Именно поради тази причина победиха Лудогорец в последните минути. Много е просто - ЦСКА няма публика и затова не може да побеждава във всеки мач.

Един път и той да е прав за нещо... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 май 2013 11:54

Каква публика иска тоя Майкъл ? Първия мач срещу Литекс всичко беше пълно, тога не видях това да им помогна на футболерите, като искаш, трябва и да даваш !
Мача с Лудогорец на Армията, отново пълен "А" и "В" , но футболистите дори не бяха близо до гола ? Майкъла се превърна в подлога на боклуците ....

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 май 2013 11:55

Rivaldo10 написа:
Левски печели мачовете си, защото феновете винаги са зад тях и ги подкрепят. Именно поради тази причина победиха Лудогорец в последните минути. Много е просто - ЦСКА няма публика и затова не може да побеждава във всеки мач.

Един път и той да е прав за нещо... ;)

Колко бяхте преди два кръга на Герена и във Враца?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 май 2013 13:35

Beck's написа:Каква публика иска тоя Майкъл ? Първия мач срещу Литекс всичко беше пълно, тога не видях това да им помогна на футболерите, като искаш, трябва и да даваш !
Мача с Лудогорец на Армията, отново пълен "А" и "В" , но футболистите дори не бяха близо до гола ? Майкъла се превърна в подлога на боклуците ....

И на мен ми падна в очите тоя МайкъЛ, говори че нямаме публика, а публиката отдавна се отдръпна от стадиона, докато титан е на власт, още повече ще намаляваме.. ужасно много хора спряха да ходят и от моя квартал. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА! ТОВА ЩЕ БЪДЕ СВЕТЪЛ ДЕН ЗА ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ ЦСКА СОФИЯ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 май 2013 15:55

майкъл ще спреш ли някога да ме изумяваш какъв невероятен олигофрен си кажи чесно
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 16:09

Оревахте орталъка Г.Илиев да влезел в управлението на ЦСКА,щото бил незнамсикъвси цесекар,професионалист,дрън-дрън...Сега..."Ти днеска както се издигна, така ми падна в очите!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”