Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2023 16:03

Pichichi написа:То май има и още един сценарии макар и малко възможен. Балтимор да вземат дивизията на Синсинати.
Играят двата отбора един срещу друг последния мач и ако Балтимор спечели и Бенгалс паднат и в отложения
мач с/у Билс то Балтимор и Синсинати ще са 11-6.
Опа то и Джаксънвил - Тенеси е директен мач не само за дивизия а и за място май?

Да и да.
Не само че ще им вземат дивизията, ами и ще са едни срещу други в първия кръг на плейофите, най-вероятно.
Колкото до нашия мач, победителят взима дивизията и мястото в елиминациите, те имат минимален шанс и при загуба да се класират (с победи на Билс, Джетс и Браунс), ние не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2023 16:49

То това са мачовете на другия уикенд - Жагуарите с Тенеси и Пакърс-Лайънс като директни мачове за влизане в плейофи. Другият интересен мач е на Долфинс, ама те играят с мизерните Джетс, дето не искам да ги виждам по телевизията скоро :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 яну 2023 02:27

Мача няма да се доиграва тази седмица, така че вероятно като мине последният кръг.

„НФЛ продължава да е в редовен контакт с медицинския екип, който се грижи за Дамар Хамлин , както и с организациите на Билс и Бенгалс и Асоциацията на играчите на НФЛ. След разговор с двата отбора и ръководството на НФЛПА, комисарят на НФЛ Роджър Гудел информира днес клубовете, че Мачът Билс-Бенгалс няма да бъде подновен тази седмица“, се казва в изявление на лигата.

„НФЛ не е взела решение относно възможното подновяване на играта на по-късна дата. Лигата не е направила никакви промени в графика на редовния сезон за Седмица 18. Ще продължим да предоставяме допълнителна информация, когато стане достъпна.“

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 яну 2023 22:33

Дамар Хамлин , на 24 години, остава в критично състояние с признаци на подобрение, два дни след претърпял сърдечен арест по време на мача срещу Бенгалс в понеделник, съобщиха от Билс в сряда следобед.

„Дамар остава в интензивното отделение в критично състояние с признаци на подобрение, отбелязани вчера и през нощта“, се казва в изявление на екипа. „Очаква се той да остане в интензивно отделение, тъй като неговият здравен екип продължава да го наблюдава и лекува.“

Хамлин прекара нощта от понеделник срещу вторник в интензивното отделение в медицинския център на университета в Синсинати, съобщи Камерън Улф от NFL Network в сряда сутринта. Джордан Рууни, маркетингов представител и приятел на Хамлин, каза на Улф в сряда, че "в момента нещата се движат в положителна посока. Лекарите, това, което искаха да видят, мисля, че го видяха. Не мога да говоря конкретно за това, но нещата се движат в правилната посока."

Мъчителният инцидент започна с малко повече от шест минути оставащи минути в първата четвърт на мача в понеделник вечерта, когато Хамлин се справи с уаййд ресивъра на Бенгалс Тий Хигинс след улавяне от 13 ярда. Хамлин се изправи на крака, след което се строполи назад. Хамлин получи CPR , докато беше на терена. Според Билс сърдечният му ритъм е възстановен на терена, преди да бъде транспортиран с линейка до UCMC за по-нататъшно изследване и лечение.

Руни каза на Улф в сряда, че няма никакви подробности по отношение на плана и графика за възстановяване на Хамлин.

НФЛ обяви във вторник, че мачът Билс-Бенгалс, който лигата отложи в понеделник вечерта, няма да бъде подновен тази седмица и няма да има промени в графика за седмица 18.

Билс обяви в сряда , че екипът ще проведе срещи и тренировка днес.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 яну 2023 10:24

Има положителни новини за Дамар Хемлин.
Другото което излезе е че мачът е отменен (няма да се играе) и ще има някакви схеми евентуално при
определяне на домакини в плейофите според различни сценарии в последния кръг. Има голяма вероятност
мачове в плейофите в които са замесени КС, Бъфало, Синсинати и Балтимор да бъдат проведени
на неутрален терен.
Последна промяна от Pichichi на 06 яну 2023 14:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2023 12:31

Кофти ситуация с плейофните сценарии, но почти няма решение, което да е ок за всички.

Важното е, че Дамар изглежда че ще се оправи, дано наистина стане така.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 яну 2023 19:15

Ето подробности за видовете сценарии около тази тема.
https://www.nfl.com/news/week-17-buffal ... onship-gam

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2023 23:51

В опростен вариант:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 яну 2023 19:38

Ще гледаш ли Тенеси или си ги отсвирил?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 яну 2023 20:36

Pichichi написа:Ще гледаш ли Тенеси или си ги отсвирил?

По принцип не вярвам да бием, но не заради това няма да гледам. Просто нямам вече желание да ставам по нощите за мач, освен ако не са плейофи.

Изображение

Върни се в “Други спортове”