KOPScousers написа:paceto написа:Ако продължават да окапват играчи както в момента може и нещата да се объркат много сериозно. Днес ще играем без Карвахал, Алба, Каземиро, Родриго, Модрич, Асенсио, а от тези които можеха да ги заменят липсват Иско, Мариано, Марсело, Бейл, Лунин резервният вратар. Точно 11 играчи липсват от състава, а това може да се окаже проблем в даден момент.
Аз не знам защо първенствата продължават в пълна сила. Висшата Лига и Ла Лига са най-силно разтресените първенства, но въпреки това мачовете продължават през 3-4 дни. Не знам как е в Испания, но в Англия поне отмениха някои мачове... Жалко, че е избираемо и само някои отбори имат тази привилегия. Ясно е, че графикът е натоварен и на пролет ще стане още по-тегаво като почне и ШЛ и стане време за поредната порция безсмислени мачове на националните отбори, но не е нормално отборите да са принудени да играят, при положение, че имат толкова много липсващи заради Ковид. От една страна ми се гледат мачовете, но от друга за какъв *** са ми мачове, в които Ливърпул губи точки, защото е принуден да играе на практика без халфова линия? Ще го кажа сигурно за 10-ти път, но ако бяха контузии, добре, малшанс, няма как, но при положение, че се отменят избирателно мачове на някои, а други са принудени да играят със сериозно окапали състави.... Е това вече не го разбирам.
Това е все едно да ви отменят мачове заради много контузени. Каквото е за едните такова е и за другите. Въпрос на късмет, както и при контузиите. Естествено, ако нямаш 13 футболисти е нормално мача да бъде отменен. Ако ги имаш обаче се примиряваш с наличното и играеш.